Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 60 572
  • 1 594
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Бър, стискам.

# 1 561
Успешна и спокойна нова седмица!

Бър, стискам!

Белушани, сравнително скорошна дата ни дадоха - началото на август, когато ще сме на море, живот и здраве. Казаха, че е възможно да дойдат и по-рано, но при нужда можело да ги задържат и 10-15 дни, ако не сме готови. На теория звучи супер, дано и на практика е така Simple Smile

# 1 562
Бър, стискам. 🙏🙏🙏

Добро утро!

Мен не ме мислете. 😀

# 1 563
Добро утро и от мен.

Бър, стискам!

Бърд, звучи добре, да.
Ние ще се чудим по него време секция или кошара да сглобяваме Grinning

# 1 564
  • София
Здравейте!

Бър, пращам положителни мисли ! Дано и при двамата нещата се развият възможно най-благоприятно!

Бърди, гадно е по време на ремонт, но май засега добре се нареждат нещата. Ще избутате и после ще ви е супер. Стискам палци за доктора!

Мисте, твоите кафета ме карат да мечтая. Толкова добре ми идва да се пренеса в друга реалност, пък било и за секунди. Благодаря за днешната доза мечти! 🤗
Не знам как ги откриваш. Аз колкото и пъти да пускам търсачка, не ми излизат толкова близки до моето светоусещане.

Докато пиша и Тили сервира кафе. Благодаря! Точно днес ми трябва двойна доза. Не съм на фокус. И тренировката тегаво мина, скована съм,  май кръвното свалих.

# 1 565
Панди, през Pinterest се намират чудеса.

Бър, стискам палци 🍀

# 1 566
Тилка, как да не те мислим?! Дали ти е топло кафето, студено виното, дали морето е до колене?
  Дали си се наспала? За мисъл си , недей така.

# 1 567
Мозъкът ми се разтапя от горещината. Ще изпукаме тия дни. А децата как учат, не знам.
Устните матури за нашата провинция са тази седмица, останалите деца пишат класни по всички основни предмети тази и следващата седмица за оформяне на годината.

# 1 568
  • Euskal Herria
Свърши ни ваканцията. След 18 часа път ни посрещна 38-градусова влажна жега. На тая температура свободно шетах из Пловдив, ама тук е убийствена.
Тази отпуска мина само в срещи с близки и приятели. Малко релакс и хайде пак в работната въртележка.
Не съм ви чела тези седмици, дано да сте здрави.
Хубава седмица!

# 1 569
  • София
Влага и мен много ме мори.

# 1 570
Ахахха, Марули!
Аз и кафето го пия с лед. Не го обичам горещо.
Топло- да, горещо- цъ. Та важно е да има лед под ръка. ☺
Сънят и той е добре- малко над 2 часа дълбока фаза.
Рапорт даден. 😇

# 1 571
Еми ето, все има за какво да те мисли човек!

# 1 572
  • France
Бър, стискам!

Така е, Янче, влажността е много гадна. Тук като стане 35° и буквално не се живее. А в България си беше така всяко лято.

# 1 573
  • София
Ба, живее се в България на 35 градуса. Едно време и аз живеех и маах по цял ден по улиците. Сега се топя и влача като преварен  спагет. Одъртях си.
Взех си якето. Нямам абсолютно никаква сила и желание да отворя пакета и да го премеря.

# 1 574
И аз не мога на тая жега. А нашите искат да си ходим в събота на село, мъх и син да правят някакъв покрив.И Мъх, понеже е добър, не може да откаже.А го дават жега.И искат и аз да си ходя,а в къщата на втория етаж няма климатик.Ще пукна.
   А мъжете в тая жега,на тоя покрив......Абе изобщо не мислят. Обаче аз ако кажа,че няма да стане, се сърдят на мен, а Мъх е добър.
    Ще видим как ще ги предумам.

Общи условия

Активация на акаунт