Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 60 566
  • 1 594
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
Марулче, точно както го описа тук им го кажи В жегата на покрива е ад. Старите хора като си навъртят нещо на пръста ииии ....Ама и ние трябва да се отстояваме, че те без да искат могат да навредят така, защото вече не умеят да преценяват достатъчно адекватно.

# 1 576
  • France
Как работите в тая жега? Аз немоа 2 изречения да вържа, а работата е важна и иска концентрация
Ох, как ме ядоса Недовършений таз сутрин!
 Учителката на Славчо иска да върнем една тетрадка-папка, където слага неговите неща
 И понеже Х дни я забравям, я оставих на мебела за обувките. И мъХ я махнал оттам и я скрил на дъното на някво чекмедже. Хубаво пак да я забравя! И без да ми каже, нали, иначе ней весело.
Ох, шЪ мръ
Утре искат и децата да не водим на училище... ще се мре...

# 1 577
  • София
Благодаря за късметлийските палчета! Операцията е минала добре. Т.е. жив е и е рязано там каквото трябва. Сега трудно и дълго възстановяване и чакане какво е и здрави нерви, каквото и да излезе. Дано да бъде най-малкото зло.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 17:31 от бъръльо-бъръльо

# 1 578
  • France
Важното е, че е жив, Бър... само това... другото минава.

# 1 579
  • Fairbanks, Alaska
Поне за мен, температурите през последните 3 дни бяха много приятни-в събота беше 33 градуса, в неделя 34 градуса, днес пак е 34 градуса. В Германия е това. Но аз съм и малко зиморничав.
Лято без жега е като манджа без сол-не върви.

# 1 580
Жега е и насам. И също споделям, че по-тежко се усеща. Аз днес си го пуснах болничен. От снощи хич не ми беше добре, пак добре че някаква лека версия на щеркиния вирус изкарах. Без много екстри, но със слабост и болки в мускулите, нестабилна температура. Та реших да не се мъча. Не че не се включих в две срещи.

# 1 581
Крем супа от тиквички правя с дип от абокадо, варени яйца и пресен лук + крема сирене. Имам и 2 кюфтака.

Не съм излизала днес, действам си от вкъщи, че уикенда ме излъгаха "на сянка и за малко" и от вчера съм си с обриви и отоци 😖

# 1 582
Бър, дано да се възстанови човека!
И аз мръхтя на дивана. Не ги издържам вече тези жеги. Прибрах се пеш, щото уж днес още не е толкова горещо, ами едва се довлачих, повечето път е в сянка, но има и без, имах чувството, че ще ми се разлепят подметки на сандалите.
Корема ми е подут като балон, то вярно, че се наливам цял ден с вода, диня хапнах, една купичка таратор ииии мога да мина за бременна. Сега мисля да си налея едно питие. Вятърът ще излиза, пак ще кукувам докато се върне. Дано поне през нощта да поспя, че иначе утре ще се разпадна.

# 1 583
Бър, продължаваме с палчетата, да се наредят нещата!
И на другите палчета, болните да се оправят, почиващите да качват красоти да плакнем очо!
Ние сме си почти на местна земя, ще нощуваме в София и утре къде 10 часа да стиснете по един палец, че съм на изпит. Вируса на малката така ми обърка плановете, че не успях да седна грам да преговарям, та каквото прочета сега, това ще е.

# 1 584
  • France
Някой зачекна темата как хората имали апетит лятото... то, в тази жега, калориите или се пият, или ближат  Joy

Ще ми се да се разходя, да си проветря главата, ама вън е над 35°. Утре ще е пещ.

Кажете, прЕателки, да се поглезя ли с една поръчка? Нямам нужда от нищо, освен от малко серотонин

# 1 585
Задължително се поглези!
Утре трябва да отида да си взема гащЯта 🤩 Имам любима марка за бельо и на разпродажба все се разписвам. Напоследък високи бикини 😂 Егн-то не прощава, хаштаг кюлоти.

# 1 586
  • Наблизо
Алоха!

Фил,ще се поглезиш я! Аз забърсах една рокля у Винтед.Синя.Събитан сила,защото утре ще правя сладки за госпожите и ще ги сложа в пликче със снимка на главния герой.
Бър,стискам всички палци за приятелката ти и близките й..
Азе,и ти палци от мен.Ще св справиш!!!

И тука е адската жега и влага.Днес имах тоооолкова много работа и мозъкът ми беше като седял във фризер.Нямаше никой горе,но май се справих.
Сега се натъпкахме с едни равиоли.Хем няма много хем тежко.На мен ми прегладня чак привечер.Сутрин направо ми се гади от храна,толкова е жегаво.

Тиле,ми няма да те мислим..Приятно прекарване!!!
Марул,мъховете ти са един път.

Ох едвам функционирам.

# 1 587
  • София
Аз ям в жегата. Като разпрана. Винаги така съм била.
Фил, поръчвай. Дължиш го на всички жени по света, един вид - мисия. Grinning

Нямам сила да мърдам, а трябва да излезем да видим щерката, че се прибраха от Полска.

# 1 588
A якето пробва ли?
Сега спрях климатика и отворих де що има прозорец.
Азалия, ще го вземеш, сигурна съм. След най-големите каръщини, съм печелила и интАрвюта, и съм взимала кофти изпити 🤞🏻

# 1 589
Бър, продължавам д стискам палци за бързо възстановяване и възможно най-добро развитие!
Азалия, палци и за теб Flowers Four Leaf Clover
Фил, иска ли питане?!

Минах аз през доктора, нямало запушвания и стеснения, само лека венозна недостатъчност. Детралекс и чорап най-ниска компресия. Не съм съвсем убедена, че е нужен този чорап, малко рекламна работа ми се стори. Някой има ли опит с такъв компресивен чорап?

Претоварих се днес, явно трябва да се науча да я карам по-яваш. Изпразних двата дивана, изхвърлих някои неща, други натъпках в чували. Наведена, свита, носих, вдигах, накрая корем и кръст ме заболяха много, кракът и той. По едно време едва стоях права.

Общи условия

Активация на акаунт