Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 60 581
  • 1 594
  •   1
Отговори
# 1 530
Добро утро!
Честити да са всички празнуващи, с много здраве и късмет да си носят имената!

# 1 531
  • Наблизо
Здравейти! Не успявам да намеря време И да ви пиша.

Първо - Донсе,да ти е жив и здрав рожденика,да си намери пътя и да е щастлив и обичан!

После - Марул,добри хора сте вий.Надявам се да са добре старците..

Попи,страшничко е малко да е тръгнала така,но пък показва добро и милостиво сърце на детето.Добре сте я възпитали,обяснете обаче как не трябва да тръгва без телефон и без някой да знае какво прави.Или например да дойдат у вас ли..или да ходи в полицията.Не съм сигурна кой е най-добрият вариант обаче.

Ай честит имен ден на имениците!Живи и здрави! Simple Smile

Кайсе,как се лекувам..правя си масажи в масажен пистолет,упражнения и в момента се боря с лекаря ми да ми предпише лимфен дренаж.Гледам като си дойда у Бг да ходя на процедури.Аз съм между 1ви и 2ри стадии,за момента това мога да правя и ако зазлеят нещата,може само операция Sad

Ние сме вкъщи,попочистих..не се справяме с чистотата и обмислям да наема помощ,ама и бюджет трябва..Мисля го още.Гледам да си взема и нов робот,че моят хич не чисти добре.
След обяд ще ходим на басейн,защото тук ще е 35 градуса.

# 1 532
  • София
Донси здрав да е младежа❤️
Бърди и твоята именничка.
Здраво да ни е момчето, щастлив и спокоен и да се справя с трудностите въпреки всичко.

# 1 533
  • София
Мид, честит имен ден на Павката! Да е здрав и да не се отказва никога да следва мечтите си!

Момичета, тъп кулинарен въпрос. За крем карамел нали НЕ трябва да мажа купичките с мазнина? Не помня кога за последно правих, но явно е било достатъчно отдавна,за да се замисля за тази подробност.

# 1 534
  • София
Мид, да е жив и здрав Павката. Да расте щастлив и уверен.

# 1 535
Честит да е Павката!Да носи името си с чест, за гордост на всички,които го обичат.
    Честит да са всички именици, на Кло, на Бърдо, всички да са здрави!!!
   Нищо особено не сме направили, ние сме много задружна махала, всеки би постъпил така.В случая,ние бяхме най-близо. Ходих да ги нагледам , добре са, утре ще ги карам до личния,че си е натъртил гърдите,като е паднал.И боли.
    В този ред на мисли, моите родители са ми на грижа.Продължавсме да ги убеждаваме да купим къща на близо до нас,даже в селото на щерката в момента има супер добра оферта.Баща ми е дебела глава, не ще да чуе.
  Готвя постна супа с картофи и зелен боб, мисля да си пера килимите. Обичам да се льочка, затова не ги давам на фирма.

# 1 536
  • София
Аъ, Марул, подсети ме за посна супа от зелен фасул. Аз я обичам студена с оцет.

# 1 537
Вчера готвих зелен фасул плакия. Чуден стана.
Марулче, радвам ви се на задружното съседство. Много е ценно. Бързо да се възстанови старчето-разбойник.
Моите родители също искаха да са си в къщата, но след инсулта на татко бързо ги преместихме в апартамента. Направихме им удобства, рампа за към банята, а и с асансьора лесно можем да ги изведем навън. В къщата това няма как да стане.

# 1 538
  • София
Тете, зелен фасул плакия не съм правила, но бакла ммммм, покапах се.

# 1 539
  • sf
Момичета, благодаря за пожеланията!
Панди , рядко правя крем карамел, но не съм мазала купичките .
Купих си джапанки и плажна шапка , готова съм за морето 😃 всичко ми е в лилавата гама, заедно с шала и банския.
Всички празнуващи да са живи и здрави!

# 1 540
  • София
Благодаря, Донси! И аз рядко правя, затова и така се замислих. Не ги намазах. Обаче си натопих средният пръст в горещия карамел. 🤕 Случайно стана, но ми припомни колко много боли . Което ме навежда на мисълта,че и друг път съм правила същото. 😆

Моето диване нали иска хотел с басейн. Обаче сега водя битка да си пробва банските от миналата година, за да ходим за нови,ако трябва. Леле! Все едно я карам да прекопае градината. Не  обича да се кипри и да пазарува. Но и не е съгласна да носи нещо, което съм избрала аз. Лошо ми става, когато трябва да ѝ се купува нещо.

# 1 541
Пфуу мойто му дай да се кипри. 😁 На баща си се е метнала. Гледам единия бански й е омалял, но още носи квото купя. 😁 Не всичко де..
Аз оживях след вчерашния ужасен ден. Днес съм ток и жица.
Щерката отиде на гости.
Аз се чудя от къде да почвам ои.
Честити да са именяците! 🥳

# 1 542
  • София
Честити да са камъчета, така де, Петърчовците, Павчавците и Петите!
 Аз днес съм в добро настроение, мъхльо е минорен и уморен, сигурно щото е безалкохолен - ще пътуваме вечерта наобратно. Хак му е, че ме нервираше вчера.

# 1 543
О, че красиви гледки! От къде са?

# 1 544
  • София
Макри, до Александруполис. Отсреща се вижда Самотраки, където отдавна искам да ида. При козичките.

Общи условия

Активация на акаунт