КГБ = Клуб на Готините Баби - 236

• 19 588
  • 733
  •   1
Отговори
  • Вила Великула

Приятелки, отново изписахме бързичко поредната 235 тема и тъй като лятото е в разгара си, нека посветим новата тема на него.
"Лятото е в песъчинките между пръстите..
Лятото е в солените целувки..
Лятото е в смокините на двора..
Лятото е в дългите нощи..
Лятото е в тихото шумолене на вълните..
Лятото е в любопитните детски очи..
Лятото е в безкрайното синьо на морето..
Лятото е в смеха и срещите с приятели..
Лятото е в чаша студена бира..
Лятото е в кофичка сладолед от виолетки..
Лятото е тук и сега!
Добре дошло, Лято!
И , моля те, не бързай да си тръгваш.. "

И нашата талантлива Боряна отново ни изненада с прекрасни стихове.
Събира си  юли  разхвърляни дрехи,
морето  е топло, пече.
Ту топъл, ту войнствено сложил доспехи.
Морето все още влече
познатото искане нейде за двама
по пясък горещ да вървят.
 И слънчево, тихо,  без капка измама
  пред изгрева мълком стоят,
в любов си се вричат , мълчейки и тихо
морето отмива следи.
 Обичам те , казвам,  със мъничко стихо,
което оставя следи.
за всеки случай

Боряна

СТАРИ ТЕМИ:  

ВИНАГИ ЩЕ ВИ ПОМНИМ
Скрит текст:
=======       =======       =======
Мел, винаги ще бъдеш една от нас!
04.09.1985 - 14.12.2012
Мими (Руми), винаги ще бъдеш една от нас!
12.06.1954 - 18.08.2018
Хармонично (Таня Тодорова), винаги ще бъдеш една от нас!
05.04.1954 - 28.02.2019
Хули (Пенка Маринова), винаги ще бъдеш една от нас!
01.03.1953 - 12.11.2022

И понеже все казвате - снимайте се и да ви видим......Еми....... ето ни, готини сме си:

Приятелки, забавлявайте се и не забравяйте добрия тон!

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 22:50 от pipilota6

# 1
  • някъде другаде
Пипи , страхотна си ! Благодаря за новата тема. Нека в нея да споделяме само добри новини.

# 2
  • София
Ехаааа, нова къщичка. ПИПИ, кога успя??? По-си шеметна от урагана в Плевенско! Благодарности Flowers Hibiscusи прегръдки Hug! Прегръдки и за БОРЯНА! HugМомичета, знаете си - пишете, не се щадете.
Написах този пост с коментари от старата тема. Явява се като продължение на 235. Simple Smile
РАНЕЛА, след като шефката си е била камшика още по обяд, вие какво чакате? Стройте се в колона по един и ходом марш след нея. БОРЯНА каза, че тикви тази година няма. Не се надявайте на медали.
АЙША, честито на озъбения, дано коригират изделията в понеделник и да му станат удобни като домашни пантофи.
МАКАВЕЛИ, сега ти е паднало, гушкай си внучетата на воля!
ЯНЕ, щастлива си тези дни! Люис как да е дебел, щом това не яде, онова не яде, нали веднаж ми спомена, че и баницата не му харесва. Абе тия англичани какво ядат, бе? Трябва да питаме ДИДИА с какво хранят Габриел. Аз май не съм ви казала, че от няколко месеца и ние се сдобихме с гадже - имаме си Леон. И той такъв - височък, слабичък, с интелигентна физиономия и много възпитан. Че ухажва внучката е ясно, но не пропуска възможност и мен да ме ухажва. Вече знае какъв сладолед харесвам и когато идва при милите съседи на гости винаги ми носи от него. Сещам се за руската песен Я люблю тебя жизнь... И вершина любви, это чудо великое дети. Вновь мы с ними пройдем детство, юность, вокзалы,причалы...Будут внуки, потом, все опять повторится сначало...Ех, как годы летят...
ТОНИ уверението ти, че и без стол ще се справя в кабинета ми напомни един виц. Отива един дядо да му вадят зъб. Зъболекарката дребничка, дядото едър балканджия, тя не може да стигне до болния зъб и го помолила да седне на пода. Седнал дядото на пода, докторката взела клещата и направила крачка към него. Дядото  изпищял. Докторката го успокоява - Не викай, още не съм го хванала. А дядото - абе ти не си го хванала, ама си го настъпила...Joy
КАССС, прикреватили се вече?
БОРЯНЧИЦЕ, страшничко си е било. Ураган! Да те предупредя за утре, приготви си продукти, че торта ще правиш. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3
Ооооо,Пипи, надминала си себе си! Страхотна нова къща, а щом успях да разпозная и всички на  ,,снимката,, значи всичко е 6. Поздравления и за поетесата.
Аз се прикреватих с пИятеля и  сега слушам с едно ухо приказка за лека нощ, а междувременно ви наглеждам.
Да изпишем темата със здраве и  само хубави летни емоции .
Лека нощ от мен, пИятелят и седемте козлета.

# 4
  • Вила Великула
Ениса, нали знаеш, че нашата фотографка е Нами. Нейно дело е и снимката.

# 5
Ами поздравления и за Нами! То при толкова творчески личности,  кой по-напред...Heart Eyes

# 6
Хайде и аз на първа страница Simple Smile
Пипи,благодаря за новата къщичка - познахме се на картинката. Който я е сътворил - много добре се е справил! Предполагам че вече си стегнала багажа - лек път и приятно изкарване на пътешествието!
Борянка, както винаги си в десятката!
Янче, радвам се за теб и гостенчетата - напълнили са ти душата Heart
Ян, радвам се, че се появи и при вас нещата се подреждат.
Ениса, пиЯтеля си обича Вълчо и козлетата - спор няма Simple Smile
Фло, внимавай със сладоледа, че води до пристрастяване Smirk

Спокойна нощ и сладки сънища Heart

# 7
Прикреватила съм се, но реших да надникна и изненадааа, нова къщичка Simple Smile
Пипи, Борянка, Нами, благодаря момичета 🥰 Толкова е хубаво всичко! Всичко много ми хареса, за лятото, за морето и не на последно място фотото! Ама какви сме готини всички, а? 🥰
Сега вече,  спокойно мога да заспя и ви казвам лека нощ! 😘

# 8
  • София
Аз до сега не спах, чаках си SMS - а от моите пътешественички - Кацнахме! НЕ'ам нерви да следя самолетчето, но след това съобщение, отивам да спя.
Благодарности на нашата фотографиня НАМИ! Разпознах се сред толкова много красТавици. Готини сме, та дрънкаме.
Хубаво разгледайте снимката на трите баболинки. Избирам си средната, със синия бански - закръгленка, опъната, бъбрече. От хубав човек трябва да има по много! И песента е много готина. ПИПИ, още веднаж браво!!!

Хайде да поздравим и първата рожденичка в новата къщичка!
Тя е готино раче.
Тя е всеотдайна в професията си.
Тя е добър приятел.
Тя е пряма, каквото и да й струва това.
Тя е вярна съпруга.
Тя е грижовна майка на две красиви момичета.
Тя е баба на две талантливи внучки и двама чаровни внука.
Тя е неуморна в грижите си - жонглира с тенджери и тави по етажите.
Тя е винаги на точното място и в точното време.
Тя е ДИДИА!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДИДИА! БЪДИ БЛАГОСЛОВЕНА! НАМИРАААЙ СИ ВРЕМЕ, ДА СЕ НАСЛАЖДАВАШ НА ПОСТИГНАТОТО.

# 9
  • София
Пипи, благодаря за чудесната тема!
Нами, страхотни си ни докарала, благодаря!
Дидия, честит рожден ден! Желая ти здраве, щастие, много хубави моменти с любимите ти хора!
Хубав ден, отивам да правя палачинки!

# 10
  • Вила Великула
Добро утро, момичета!
Честит рожден ден на Дидия! Да е здрава и много обичана от всички деца и внуци, които са около нея. Весел празник!
Мен нещо сън не ме лови - явно от преумората. Ще си наваксам на плажа.

# 11
  • някъде другаде
Добро утро!
Дидиа, честит рожден ден! В здраве и щастие заобиколена от любимите хора да изкараш до 100. За повече Фло ще говори с началника.
Стегнах багажа. Защо винаги нося ненужни неща. Половина дрехи ги връщам необличани.
Хубав ден , дрЪжки!

# 12
  • Кубрат/ Пишурка
Добро утро и от мен! Пипи, Боряна, Нами - поздрав и благодаря!
Дидия, честит рожден ден! Желая ти здраве на теб и всички около теб, за да бъдеш спокойна!
Мисля си колко бързо свиква човек с някои неща. Тази сутрин очаквах Анжелка да влезе с чаша кафе, ама не би Cry

# 13
Дидия, ЧРД! Бъди здрава, все така дейна и много щастлива с обичаните хора около теб! Весело посрещане на празника!
Тони,  кажи на морето да ни чака, а на теб лек път.
Янчето,  важното е, че детето е добре, щастлива и успешна. Пак ще се виждате,  сега хубавите емоции ще те сгряват до следващия път.
Пипи, до къде си с багажа?
Аз чакам Борисите да станат и да видим какво ще подхващаме освен игрите. Хич не му се учи на милото, започвам да се притеснявам.
Хубав ден и много гуш за всички!

# 14
Благодаря ви, момичета! Разплакахте ме рано сутринта. Радвам се, че ви има в живота ми. Обичам ви! Sparkling Heart
                     Пипи, къщичката е страхотна, както винаги.
                     Борянка, чудесно е юлското стихче!
                     Фло, май вече ще си говорим за гаджетата на внуците! Yum Не знам с какво гощават Габриел. Двамата с девойката си готвят заедно и нашта командирка дава заповедите. От както е дошъл не съм им досаждала. Моята задачка свърши със записването на Неда и сега активно си почивам в компанията на ММ.
                    Ениса, не мъчи пИятеля лятото с учене. Голямата ми дъщеря четеше на 4 години и половина и когато исках да науча малката тя ми отговори - какво ще правят учителите в у-ще, ако ти ме научиш да чета. Е, пълен отличник от първи до последен клас. Същото и с внуците. Сами се научиха , а при мен имаха други занимания. Липсва ми това време. Сега вълненията са други.
                   Янче, бързо свърши гостуването, но пък имаш топли спомени до следващото.
                   Пипи, лек път и нови приятни емоции. Трябва да разтовариш на мах, имаш нужда от безгрижна почивка.
                   Лек и спокоен, щастлив ден на всички споменати и неспоменати. Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт