КГБ = Клуб на Готините Баби - 228

• 17 025
  • 722
  •   1
Отговори
  • Вила Великула
- Добре дошли в темата от февруари 2025 година - месеца на виното и любовта. Тук сме се събрали най-готините баби и кандидат баби за да споделяме радости и болки, да си помагаме и да се забавляваме.

СТАРИ ТЕМИ:    

ВИНАГИ ЩЕ ВИ ПОМНИМ
Скрит текст:
=======       =======       =======
Мел, винаги ще бъдеш една от нас!
04.09.1985 - 14.12.2012
Мими (Руми), винаги ще бъдеш една от нас!
12.06.1954 - 18.08.2018
Хармонично (Таня Тодорова), винаги ще бъдеш една от нас!
05.04.1954 - 28.02.2019
Хули (Пенка Маринова), винаги ще бъдеш една от нас!
01.03.1953 - 12.11.2022

Що за хала
завилняла –
вятър, дъжд и сняг.
Вей, завява,
заслепява
ни очите чак!

Малък Сечко,
Сечко-Бечко,
стига се люти!
Не върлувай,
не бушувай –
спри гнева си ти!

Духаш, чукаш
и се пукаш,
ала пролетта
пак ще блесне посред песни,
радост и цветя!
Гео Милев

# 1
  • София
Добро утро, скъпи дами!
Пипи,  благодаря за новата тема:
С пожелание да я изпишем с много здраве за всички и много положителни емоции.
И днешното кафе - на едни първо на други второ и ....

Днес е:
Всяка година 4-ти февруари, Световният ден за борба с рака, дава възможност на всички хора по света да изразят подкрепа, да вдигнат глас, да предприемат лични действия и да настояват правителствата да правят повече по отношение на здравеопазването и грижите за онкоболните. Този ден е единственият ден в световния здравен календар, на който всички можем да се обединим в инициатива, свързана с рака по позитивен и вдъхновяващ начин.
Девиза е: "На този Световен ден за борба с рака нека признаем силата на знанието. Знаем, че всеки един от нас има способността да промени нещо, голямо или малко, и че заедно можем да постигнем реален напредък в намаляването на глобалното въздействие на рака".
Хубав ден и бъдете здрави.

# 2
Добро утро!
Пипи, благодаря за чудесно
оформената тема!
За втори път ми се случва
да бъда първа и да пожелая
да я изпишем с хубави неща
Хубав ден, момичета и
бъдете здрави!

# 3
  • София
Добро утро, момичета!
Пипи, благодаря, пълниш ми душата!
Не пей ми се, не смей ми се. Заспах на разсъмване и след 1 час станах за работа. Глава камбана.
Надявам се, че сте по-добре от мен.

# 4
Благодаря за новата тема!
Станах в 6.30, пих кафе, разходих кучето (или то мен) Wink
Сега пия второ кафе, отново без кофеин, че кръвното ми все около 150 се върти. Днес с ММ ще ходим по доктори. Стиснете палчетата! Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 5
  • София
Добро утро в новата тема.
Пипи, благодаря за труда.
Марияна, защо не спиш?
Фло, дано мине болката. Аз съм чувала, че при физиотерапия първо се обострят проблемите, после минават.
Мълчах си тези дни, че нямам мнение за тениските.
Каквото изберете за всички, това и за мене.
В неделя следобяд останахме сами, мрънчоците и мамка им си заминаха. Уж двамата бяхме, уж Мрънла кротичка като е сама, но се изморихме.
И сега да ви дам една задачка за разгадаване.
Седи си Мрънла пред витрината с меса, риби, карантии във Фантастико и дърпа дядо за ръката с весело изражение и доста силно казва "Гeй ебe, икам!" Само да поясня наоколо нямаше хора с неприлично и нестандартно поведение.
Очаквам предложения какво е искало да каже авторчето.

# 6
Добро утро момичета кокичета Flowers Rose

Пипи, отново благодаря, за уютното местенце което си ни създала! Flowers Bouquet 

Днес за мен е празник. Станах МАМА за втори път Simple Smile . Да ми е живо здраво порасналото момче и да сбъдва мечтите си! И поднасям скромна почерпка, а довечера, ако се сетите пийнете по едно питие за негово здраве Simple Smile  CakeCocktailHamburgerWine Glass

Рецептата по която правих родопският клин ми я дадоха  хората от Сърница, които ни почерпиха с него. Ще ви сложа в скрит текст рецептата, като пояснявам, че за една нормална тава може би ще трябва дозата да е 1/4 от тези количества които са дадени, и другото което е, че аз го пекох във фурната. Ян може да каже по техния край как го правят.

Скрит текст:
[/url]

Хубав ден момичета! Heart Eyes

ПП Айша ме изпревари. Привет Айша! Отивам да мисля, какво може да е казала сладуранката Мрънличка. На първо четене нищо не се сещам, но и влизат излизат хора при мен, та не мога да се съсредоточа Sweat Smile

# 7

"Времето неусетно и безвъзвратно отлита. Откраднете ако можете най-хубавото от него и не отлагайте, бъдете щастливи!"

Добро утро ☕
Благодаря на Пипи за прекрасно оформената тема! И логото е вече налице Simple Smile
И аз се вреждам на първата страница Simple Smile
merian64, дано поне работата ти е по-спокойна и денят да мине бързо.
tetka_the_best, приятно кафе - ние месим кафето за машината 1:2 кофеин и без кофеин. Така пием и вечерното кафе към 17-18 часа.
Flo 51, ще предложа на ММ това сладко-солено мазило - и той има проблем с дясното рамо. Как закрепи компреса на рамото?
Aisha, ще гадая докато се разсънвам Simple Smile
kasss, да ви е живо и здраво момчето - да успява в намисленото и да ви радва!

Хубав ден на всички и много усмивки!

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 09:05 от makaweli

# 8
Добро утро!
Да ни е честита новата темичка и да я изпълним с добри споделени моменти!

Пипи, благодаря ти за труда да направиш мястото ни за срещи уютно и привлекателно!
И емблемата ни Simple Smile си сложила, чудесно е!
Само дето Маммата малко разтяга снимките, но пак е хубаво, а и си е нашия знак.
Относно тениските/блузките с емблемата  нямам мнение, каквото на другите и за мен да е същото.

Мериан, съчувствам ти.
Как са болните ти хора?
Те ли са причина да не спиш?
Желая им подобряване.

Тетка, всичко да ви е наред с ТМ и докторите да ви го кажат.

Айша, за думите на Мрънличка - ,,гледай, шкембе искам ?"" макар, че ми е малко вероятно.

Кассси, честит празник в семейството!
Честит рожден ден на син номер 2 !
Да е здрав и щастлив!
А ти ТМ да се радвате на споделени с него хубави моменти!

Макиавели, здравей!

При мен е мрачно навън, но това не пречи да съм с добро настроение.
Пожелавам го и на вас!

# 9
  • Кубрат/ Пишурка
Пипи и аз благодаря за новата ни къщичка! Хубава е, уютна е и е пълна с приятелки! Какво повече да иска човек!
Каси да ти е жив и здрав синът! Желая му много любов и щастие!
Айша, на мен ми звучи като Гледай шкембе искам Joy  Сетих се, че й готвите шкембе чорба.

# 10
Пипи, голямо благодарско за труда ти!
Тетка, чакаме добри новини, палци, показалци и кутрета  - стискаме!
Мериан,  какво става? Надявам се да сте добре.
Ян, прекрасни новини,  все така да сте.
Касс,  здраве, любов и късмет на синчето ти, да постигне всичко за което мечтае!
Аиша, предполагам  шкембе, защото беше казала, че малката го обича.
Клечи,  слънчево настроение и  приятни моменти с принца днес,  пък времето, каквото  - такова.
Нинка, благодаря!
Малииии,  направих се на Фло,  за нея - прегръдка!
За тениските съм пас,  каквото решите,  това и за мен.
Бачкам,  предстои неприятен разговор с  комшиите над нас в сградата. Като става въпрос за разходи за общи части е така. Статистиката всеки път  ,, нямаме пари, плащайте вие, защото сте в IT сектора и имате,,. Та ще се носим с тяхната директорка, обещавам да съм възпитана в първите 10 минути  Imp

# 11
  • Вила Великула
Ето ме отново при вас. На тръстиката съм. Мина първата среща с клиент и сега набързо да ви видя дали сте се ориентирали къде построих новият ни дом.
Нинка, днес деня е много сериозен. Моя лична кауза е, защото съм минала през това и от опит казвам, че превенцията е най-доброто лечение. Всяка жена трябва поне по веднъж в годината да посещава момолог и гинеколог. Ако попадне човек в тази въртележка и има силен дух и подкрепата на близки и приятели, излиза по-лесно от там, но дори в ремисия, винаги имаш едно наум. Пожелавам ви да сте много здрави.
Клечи, сложих на своя глава логото, което измисли Цветиарт. Понеже скоро не се е появявала в темата, вчера си позволих да и пиша на лично съобщения дали е съгласна да използвам направеното от нея. Тя така и не ми е отговорила, но аз се консултирах и не би трябвало да е проблем. Маммата го разтегна малко, защото има изискване за радмера на снимката, за колицата са подходящи по продълговати снимки, а логото е с равни страни, трябваше да намаля доста пикселите и да го вместя в рамките.
Айша, детето е видяло шкембе и най-вероятно иска. Дано наблизо да не е имало хора, които да си кажат - я това ангелче колко е малко и какви глупости говори.
Кассс, чстит рожден ден на малкото чедо. Да е много здрав и успешен.
Мериян, аз също съм на автопилот от събота. Нали спах с малчо и съня ми не беше много добър, а при мен по принцип си е трудна работа заспиването. Май най-много ми се спи сутрин между 5 и 9 часа, ама това мога да си го позволя само понякога през уикенда. Днес поспах малко повече - до 7,00, но можеше и още.
Тетка, имаш стиснати палчета и от мен.
Ениса, я не се кахъре толкова момиче. То е ясно, че пак вие ще платите, въпроса е после дали ще може да си компенсирате тези разходи.
Хайде, че стана цял роман. На вън е мразовито, но нека ви е топло в сърцата.

# 12
  • на чист въздух
Кас честит рожден ден на синът ти. Да е жив, да е здрав,  да е целеустремен
Благодаря за новата къщичка, както винаги уютна с готини обитатели:heart:
Голяма навлиза изпреварихте ме. На работа съм и ще ви дочета в антракта

# 13
  • София
Кас, да е жив и здрав рожденика!
И на зетя на Мамси - честит рожден ден с пожелания за здраве и успехи!
Всички познахте - детето видя, че продават сурово шкембе. Доста хора имаше в събота по обяд, позагледаха ни. На нас двете не ни пука от погледи, но дядката малко се притесни и избяга към витрината със зрънчовци и сокчета. После маймунката изобщо не опита шкембето, но аз дояждам без да се оплаквам.

# 14
  • София
Привет!
Касии, честит празник в дома ви!
Честит рожден ден на сина ви:
Честит празник и на теб мила, защото си родила на днешния ден.

Общи условия

Активация на акаунт