КГБ = Клуб на Готините Баби - 228

• 23 749
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
Цоп! И аз в новата тема!  Пипи, адмирации за оформлението!
 Касс, да ти е живо и здраво момчето! Каквото си пожелае, да го има!

На всички пожелавам вкусен обяд и лежерен следобед!
Аз съм в обичайния режим.

# 16
КАСС, честит празник!
На момчето само хубави неща
и прекрасната усмивка винаги
да го озарява!
Пипи, в мола видях тениски и
ми казаха, че могат да ги
направят, показах и логото,
цената е 30лв.
Ако е удобно попитай твоите клиенти и да се ориентираме.

# 17
  • София
Остана ли място в новата ни къща за една много работна баба? Като гледам навалицата е голяма, ама винаги ще има място за още и още. Така привиквам нови баби. Grinning
ПИПИ, строителка на нашето гнездо! Благодаря ти за всичко - за идеите, за отделеното време, за реализирането им, за това, че никога не ни оставяш да чакаме пред заключени порти. От къщичката ни струи светлина, показва пътя на търсещите забавление, смях, веселба и верни приятелки. А вътре е топло и уютно...
Започваме с празник. КАССС, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИВАН - ЗДРАВЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ! ДРУГОТО МУ ГО ПОЖЕЛАХ ЛИЧНО. НАЗДРАВЕ!!!
Такаааа, пишете си вие тук, а аз ръпча на тръстиката - един озъбвам, един обеззъбявам. Така беше днес. Карам ги през един - на кой каквото се падне. Joy Рамото почти не ме боли, та пак ще почна да ги записвам по дузина. Stuck Out Tongue Winking Eye И все пак Ромео държи да изкарам целия цикъл процедури. След малко тръгвам. Завършвам в четвъртък. Довечера пак ще се мажа с мед и сол.
ТЕТКЕ, забърках по една чаена лъжичка. С лъжичката намазах рамото и го омотах със стреч фолио. Добре залепна за рамото. Сутринта го свалих, измих го и намазах с Волтарен. Сега на физиото ме мажат с Репарил гел. Все от нещо ще мине. Ами тъй де, това рамо ми трябва да мога като танцувам да размятам шала с ресните. Като ми дойдете на гости ще ви демонстрирам. Grinning
Отплеснах се, а е време за потеглям. По-късно пак ще намина.

# 18
Честит рожденик! Да е жив и здрав, много щастлив, а и всички покрай него!
     При докторите всичко мина добре, назначена е терапия и се надявам на положителни резултати! Благодаря за палчетата!
       Сега пак съм с колата на ММ при мама и татко. На изпроводяк от къщи моичкия отвори багажника, за да прибере торбите и за кудош включи прахосмукачката. Зевзек Wink

# 19
Хайде и аз в новата къщичка, че докато се натуткам току виж сте затворили вратичката!
                Пипи, все по-топла и весела става къщичката ни. Благодарение на твоя труд , време и таланти имаме това прекрасно местенце.
                Да попитам - паднали жени приемате ли, че аз едвам не се убих на метър от входа ни. За това пък съм красива - боядисана и подстригана. Е, малко куцукам, но се надявам да мине.
                КАСС, да е живо и здраво малкото ти момче - здраве, късмет и постигане на всички мечти. Весел празник!
                Тетка, стискам палци и аз!
                Фло, ръката на дъщерята се възстановява и след два дни вече ще е на работа. Днес я заведох до моята фризьорка да си подобри визията, а и аз да си имам компания.
                Ставам да си погледна КПП-то и да си сменя компреса на коляното.

# 20
Фло,  какви нови баби викаш, уточни моля! То миналата тема я изписахме с фентъзи истории, та викам да пропуснем тоя път!
Дидия, много моля без такива! Ако и ти се контузиш,  кой ще търчи по етажите?
Аз приключих с разправиите за днес. Имам подписан протокол, пък да видим. Не можем да носим цялата сграда на гърба си и да плащаме като арабски шейхове. Останалите собственици така си представят нещата,  обаче това мен не ме кефи,  та се оправих някак  -  со благо,  со кротце и со малко кютек, както казват макетата.

# 21
  • София
Долетях отново в къщичката ни и ето добри новини.
Бойната ЕНИСА, къде со кротце, къде со благо, къде с наместване на чакрите се е справила. За кой ли път? Stuck Out Tongue Winking Eye
Падналата ДИДИА щом е с нова глава, да не я мислим. Скоро да спреш да вървиш с балетна стъпка и чупка в кръста, а да тичаш по етажите People Runner
ТЕТКЕ, радвам се, че сте the best. Смело напред през просото! Stuck Out Tongue Winking Eye Твоя зевзек знае ли, че скоро ще прави един казан качамак? Лелееее, май издадох тайната. Sunglasses
ФЛО-то - занася се с децата във физиотерапията. Днес голям смях беше. След обяд са по-малко пациентите, та имаше време за шеги и закачки. Joy
АЙША и аз "преведох" думите на Мрънличка. Подсказката ти за локализацията ми помогна. Grinning
От А до Я неспоменатите - прегръщам ви! Бъркайте в чувала и си взимайте, коя по колкото може да носи !  Hug
Сега ви изоставям, малко да поработя за Касата, а после пак ще дойда. Yum

# 22
  • София
Здравейте дами!
Касс, да е честито твоето момче!
Пострадалите и боледуващите с подобрение-все така да сте!
Не са ми пречели болните да спя нощес, аз сама си преча, лежа, мижа, но сънят не идва. А съм уморена като куче!
Сега отивам да се боря с А1. После ще ви кажа кой е победил и дали съм успяла да подам молба за развод с тях.
Хубава вечер!

# 23
Мериан, ако го закъсаш с развода с А1, звънкай. Познавам един адвокат, дето ги лекува Stuck Out Tongue Winking Eye

# 24
  • София
Ха ха ха. ЕНИСА ме изпревари. Щях да посъветвам МЕРИАН да се обърне към един млад, нахъсан, знаещ и можещ аВдУкат. ПИятел ни е!
Не ми се работи и това е. Занимава ми се със щуротии. JoyДо сега давах съвети на военните съпруги. Сложили една снимка на един красавец, с едни ланци и гривни с тегло има няма 4 пак. масло от онова, с краварката от ляво.
Така изглеждали военните след увеличението на заплатите. Та ето какво ги посъветвах:
Да си траят, да не се хвалят, че ще ги нападнат многочислени неприятелски армии от свежи, напористи амазонки.
После ще трябва да отиваме на помощ, да отблъснем нападателките.
Покрито мляко котки не го лочат. Мъдрост от стопанките на котки. Grinning
Не си го показвай калугере, че много ще са мераклийките. Без коментар. Sunglasses
Ако е задоволен вътрешния пазар, може да има и за износ! Въпрос на гледна точка. И на договореност. Stuck Out Tongue Winking Eye
Замислям още една щуротия, но за сега не съм готова.
То все на такова ме избива. Joy Вижте каква неморална питка бях направила... JoyАма пък хубава беше и много скъп спомен...
За пояснение - ланците и гривните са златни висок карат.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 21:35 от Flo 51

# 25
  • Вила Великула
Вече съм вкъщи. Полегнала съм на диваната, че много ми се мотае главата. Да не стана и аз паднала жена като Дидия, ама без прическа.

# 26
Пипи, почивай си.
И ти като Флото нямате спирка.
Какво ще кажеш за тениските?

# 27
  • София
Идвам с делово предложение. Много съм сИриозна. Stuck Out Tongue Winking Eye
Искахме лого. Благодарение на ЦВЕТЕАРТ имаме го.
Искаме екипи. Благодарение на ПИПИ ще ги имаме.
Защо да нямаме и химн? Ето и идея за химн. Секс бомба и Том Джоунс. Е какво по-подходящо за такива готини баби като нас? Тази идея обаче не е окончателна. Не пречи да се направи конкурс. Grinning Давайте предложения.
За сега приятно слушане. Можете и да го изтанцувате!

# 28
  • София
Честит рожден ден на хубавото и умно момче на Касс!
Честит рожден ден на зетко на Мамси!
 Много здраве,щастие и сбъднати мечти за двамата!

Пипи,благодаря за новата темичка! На хубавото оформление подхожда приятелската атмосфера и тук е много уютно.
Дидиа,бързо да ти минават пораженията и от утре да припкаш както преди падЕнието!
 Фло,скъпи спомени предизвикваш! Интересно какво замисляш,пак ще е някой граовски зевзелък.
Айша,представих си баба и буба пред щанда и криещият се дядо.Разсмяхте ме.
 Мериан,оставам с впечатлението,че тичаш  с две-три дини под мишница.И Тетка така.
 Ян,от сърце се радвам на това,което пишеш за младото семейство.Да ви носят много радост и да се обичат и уважават.
 Аз вчера бях на кардиолог.Смениха ми лекарствата,но кървенето ми било заради слаби капиляри.нямало връзка с кръвното.Дано е така.Сега меря  с апарата по 3 пъти дневно,да нагодим дозата.
 Два часа пишаи все за нещо прекъсвам.Публикувам докато не е изчезнало всичко.

Фло,съгласна съм за химна,но към тениските трябва да имаме и такива панталони:

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 22:32 от Яжка

# 29
Пипи, получаваш цАлуФки за интериора
Кас, честит ви празник!

Общи условия

Активация на акаунт