КГБ = Клуб на Готините Баби - 228

• 23 751
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
  • Вила Великула
Тук съм и идвам с таблица с размери.

като добавка има: 3хл, тя е 57широка х 70см дълга.
Ако искате на лични ми пращайте коя кой номер иска и колко броя.

# 46
Обеден привет от мен!
Борянка, този лек дали ще помогне за болящите ме пети? Thinking
Мамси, много е хубава и интересна тениската, браво на дъщеричката ти! Още веднъж, здрав да ти е зетко и да празнувате заедно още много празници! Flowers Four Leaf Clover  Ако не е тайна, в кой хотел бяхте точно в Казанлък? Може и да си писала, но  съм забравила.
Макавели, напълни ли торбите? Аз също ползвам сушилня от доста години вече и съм много доволна.
Мериан, браво за успеха който си постигнала с А1! А иначе как си?
Красива Бела, как най-големия размер за теб бре? Освен да си станала двойна и тройна откакто не съм те виждала, което не ми се вярва.
Нинка, влизам сега, но рано рано си взех от и твоето кафе. Имам и приятелка Добринка, не знаех, че има днес имен ден. Довечера ще я чуя.
Клечице, кой бие днес на таблата Stuck Out Tongue Winking Eye
Докато се тутам, Пипи е сложила таблица с размерите. Пипи, какво значи ширина, това гръдна обиколка ли е?
Хайде изчезвам, да поработя още малко. До скоро момичега Hug

# 47
  • в сърцата на любимите ми хора
БОРЯНКА, благодаря, ще пробвам.
КАССС, хотелът е Кингс валей, на 5-6 км от Казанлък.
ПИПИ, а има ли мъжки тениски с по-големи размери или са унисекс?

# 48
КАСС, дори съм отслабнала 2 кг.
Искам свободно да ми се ветрее,
като блузон.
Браво на Пипи!

# 49
  • Вила Великула
Момичета , дамската номерация е леко вталена. Ширина е половината от гръдната обиколка.
А това е таблица с мъжката номерация, които са прав модел.

# 50
  • София
Привет, момичета.
Конкретно за тениските. Аз ще се барна в мъжкия модел. Няма да съм вталена. Ще съм по-широко скроена. Eто и размера ми XL.
Изчезвам. Рапорт - довечера.

# 51
Фло, и аз така!
Мъжкия модел най- големия размер.

# 52
  • София
И аз като Белла.

# 53
Имам си внучка. Ваканцията ще е у нас.
Отпуснала съм ѝ днес дисциплината, но прекали. Зяпа телефон и телевизор едновременно. Казах ѝ да избира -
или телефона или телевизора. Познайте - избра "телефовизора"
Разбойничка!
Ако не заспя рано-рано довечера, ще се разпиша пак.

# 54
Тану, сподели, че редиш пъзели.
Как се случи това увлечение?
Като ги подредиш, какво следва?

# 55
  • Вила Великула
Красива Белла и Яжка, как така 5XL ? това е гръдна обиколка 166 см.
Моля ви уточнете, защото тези ще са ви като нощници.

# 56
Ох, Пипи, смея се с глас ( и сълзи Simple Smile ) на ,,нощниците"", че чак стреснах кучето Simple Smile .
Замислям се, що пък да не сме всички с еднакви нощници Simple Smile с емблема КГБ. И като се съберем на нощна раздумка, и като се белнем с тези нощници, като разпуснем коси ( който има ) - същински самодиви в бели премени Simple Smile . Ще изшашардисаме народонаселението у Златоград Simple Smile.
Аз все пак по после ще сравня мерките с моите тениски и ще кажа какъв размер искам, но ако повечето сте с ,,нощници"" две ще си купя - и нощница, и денница Simple Smile - да видите вие.
Пък ако станат поръчките преди края на март, може и из чужбинско да разходя КГБ - то.

Нали съм глезена Богдана сега почивам, че от сутринта все ,,снова"" насам - натам. И ако питате к'ви съм ги вършила - два пъти излизах ,по комитетски дела"' +  две разходки с куче из квартала и четири часа готварство . Ако питате какво толкова готвих - праз. Купих 6 връзки, изчистих го, нарязах го, задуших го и го сложих в бурканчета - 8 бр. по 400 г. - да има като ми пораснат зъбите, че обичам, ама т'ва приготвяне и умирисване на къщата и мен си, хич не ми е ОК, за един стрък праз.

Тану, браво на твоята внучка.
Хитруша малка е тя!

Мамси, радвам се за вас.
Ще разказваш, като се видим, пък може да си го заплюем това място за някоя следваща среща.

Сега малко свободни занимания и то ще дойде време за вечерна разходка.
Хубаво слънчице беше днес, и още е слънчево, ама как духааа, обрули ми ушите вятъра .
Толкова за сега.
Пак ще дойда.

# 57
  • Вила Великула
Клечи, то направо с нощниците ще кажат, че сме организирали вещерски сбор. Недей така. Ще стреснем хората.
За сега са се записали - Пипилота, Ениса, Тану, Фло, Мериан.
Като написах Пипилота и се сетих не писа ли края на миналата година една адашка по ник..Нещо съвсем изкукуригах, а не ми се връща назад в темата да проверявам.

# 58
  • София
Аз искам дамски модел.
И аз редя пъзели, та да споделя. След като наредя един пъзел изчаквам да го снимам на дневна светлина. Обикновено това става в събота сутрин. След това го развалям и или го пазя за дъщеря ми, че и тя реди, или го разменям чрез една група във фейсбук.
Иначе тази нощ се наспах и съм друг човек.
А петите ме болят зверски. Сега ще прилагам ново лечение шокоуейв терапия. 590 лв, кво му плащаш!

# 59
Е, браво за пъзелите!
Пипи, май с надцених.
Дамския модел най-големия размер
Така или иначе тази тениска
ще бъде само за срещи и
пижамено парти.

Общи условия

Активация на акаунт