КГБ = Клуб на Готините Баби - 228

• 23 749
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
  • Вила Великула
Така...идвам с топла, топла оферта. Ето визуализация:

Цената е 15 лв.
Казаха ми, че им трябват 4-5 дни да набавят необходимите размери.
Да решаваме какво ще правим. Който иска може и свободно да си направи в МОЛ-а. Аз днес също проверих и в този на Стамболийски ми казаха също 30 лв.

# 31

Пипи, супер са тениските. Нямам идея обаче за номерата. Някаква ориентировка.

# 32
Пипи, супер е офертата. На снимката тениската ми изглежда с подходяща за мен дължина. Имаш ли представа дали размерите са напр. 44...54...56 или са S, M, L, XL..., защото аз понякога се побирам в XXL, а друг път китайското XXXXL ми е малко.

# 33
  • Вила Великула
Ще помоля да ми изпратят таблица с размерите, за да може да се ориентираме

# 34
  • София
Минавам за лека нощ.
И си мисля, че в някои групи изхвърлят тези, които не пишат, а мен да не ме изхвърлите, че много пиша. Stuck Out Tongue Winking Eye Ама като ми иде отвътре...А и като ме прави щастлива...
ПИПИ, офертата е много добра. Само да видим как да определим размерите. Да не би да трябва да издадем габаритите си - гръдна обиколка, ханш, дължина. То малко е секретна тази информация, ама щом трябва...Joy
ЯЖКЕ, съгласна съм с предложените от теб панталони. Joy Много ще сме фръц! Ще разучим и танца. GrinningДа те попитам, че не се сещам - Кое точно ти навява спомени? Погачата ли??? Stuck Out Tongue Winking Eye
ДИДИА, вместо да се кротна и да заспивам, че утре програмата ми е наситена, аз се разрипах по нощница, под съпровод на твоята песньовка. Ромео гледа и се чуди - тия баби май мъничко са луди...
ТАНУ, много си лаконична. Hug
Хайде, лека и спокойна нощ.

# 35
  • София
Фло, сега като каза  се сетих и за погачата.

# 36
Ех, абе много е хубаво тук!
Ходя, къде ходя и все хвърлям по едно око.
Момичета мили, сърдечно благодаря за хубавите пожелания към моето момче! Дай Боже да се сбъднат и да се върнат и при вас многократно!
Ние бяхме навън. Хапнахме, посмяхме се и сега младите продължават у нас на торта и уиски. Тази година бях освободена за направата на тортата. Малката снаха я прави - морковена, много вкусна. В неделя вечерта прави блатовете, а снощи крема и сглобява. С мерак я прави, нали знаете, то си личи кога е с мерак, пък и на свекървещицата тези неща се убягват 😁
Пипи, офертата е супер. Много ми хареса тениската!
Диди, много неприятно това с падането, дано бързо минава! Има ли отток?
Мериан, аз също вече втора седмица не мога да спя. Събуждам се към 2 ч.и край.
Яжке, а ти ме усмихна с тези панталони, но ми харесаха, що пък не. И ММ кръвното продължава да играе, все още не е ходил на кардиолог и утре вече мисля да се карам с него по тази причина.
Ян, много се радвам за вас! Здраве и много обич за младите! Нека все така ви носят радост и в домът ви да има сговор и уважение!
Споменати и неспоменати, изпращам ви силна прегръдка, радвам се, че съм една от вас! Още веднъж благодаря на всяка една, без изключение! ❤️
Да ви покажа тортичката и с това ви казвам лека нощ? 🤗

ПП О, Фло се появи. Хей, неуморна дневна и нощна птица се оказа ти! Лека нощ! 😘

# 37
Добро утро!
Пипи, предложението ми
хареса и поръчвам.
Хубав ден и бъдете здрави!

# 38
Добро утро, секси бабушки старушки !
Вчера ви четох, но не стигнах до писане.
Новата ни къща Simple Smile е много уютна, а като се накикиморим с новите тениски направо ще сме трепач Simple Smile .
Образецът с емблемата ми харесва. Някъде около L - XL  ми е размера, но ако има някакви зададени мерки, ще е по ориентировъчно.

Вчера забравих да спомена Мамси, а го мислих.
Весело да си изкарате, Мамси на рождения ден на зетя, а той да е здрав и много щастлив с цялата си българска рода!.

Още ми е разбълбукан сутрешно акъла та не ми идват много думите, но се радвам, че пишете и споделяте

На вън е студенко -7° , Мериан сигурно е тръгнала за работа ( дано се е наспала) , но вие, на които предстои излизане имайте го предвид.

От 2-3 дни си преоткрих една стара игра, онлайн игра на табла и карти и свободното време се заплесвам с нея.
Малко ми е бавен компютъра ли интернета ли, та на моменти зацикля, но общо взето бива.

Хубав ден, момичета мили!

# 39
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
И кафето днес е добро:
На 5 февруари  Православната църква почита паметта на Св. мъченица Агатия, от старогръцки името означава "добра" и имен ден празнуват всички, които носят името Добрин, Добринка, Добромир, Добромира, Добри.
Честит празник на всички именници!
Пипи, тениските са чудесни и много тематични. Веднага си поръчвам №52.
Хубав, добър ден и бъдете здрави.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 07:48 от Nina NN

# 40
Пипи, явно клиентите ти
правят сериозна отстъпка.
За мен най-големия размер,
та ако ще и до петите да ми е!

# 41
  • София
Добро утро!

Студеничко е навън, аз вече съм на работа.
Засега адвокат за развива с А1 не е необходим, но да не избързваме. Вчера се ядосах само за три неща:
1. Магазинът беше преместен, но в интернет стоеше стария адрес,
2. Според сайта трябва да се подаде предизвестие за прекратяване на договора свободен текст, но не било нужно,
3. Исках да питам предварително дали за прекратяване от 6 март трябва да подам заявката на 6 февруари или на 4 февруари с оглед на факта, че месеца е 28 дни. С бота 30 минути се обяснявахме и все не може да ме разбере. Скъса ми нервите. Приеха ми заявлението, де.
За мен голям номер тениска, моля! Трябва тези телеса да се чувстват удобно!

# 42

"За да започна деня, избирам кафе.
За да го продължа, избирам усмивка."

Добро утро 💐

Днес ще ни е пазарен ден - направила съм си два списъка. И без списък трябва да вземем мляко от млекомата и едни хранителни добавки. Да видим до къде ще стигнем. Тази зима редовно ползвам сушилня за прането и ми е много удобно. Битовизми - общо взето ...

Спокоен ден от мен!

# 43
  • в сърцата на любимите ми хора
Момичета-кокичета, прибрахме се! Както се очакваше - изкарахме много весело. Хотелът беше много хубав, с огромни стаи и прекрасни условия. Храната също много вкусна. В басейните водата е минерална и баба Мамси си накисна добре кокалите - белким помогне Simple Smile Дечицата по цял ден във водата - гъбясаха, но доволни на макс. Зетко много хареса подаръците. Бяхме украсили с балони, знаменца и един огромен транспарант /2х4 м/. Торта, снещички - както си му е редът. Към подаръците щерката беше поръчала майтапчийска тениска с рисунка на сперматозоид и надпис, който се превежда горе-долу така: изминаха 50 години откакто бях най-бързият в трафика Simple Smile. Доста се посмяхме. Времето също беше с нас и ходихме на разходка до Казанлък. Хубав, спретнат град. Хареса ми. Изобщо преживяването беше чудесно!
Благодаря за пожеланията към Свен - и от негово име също. Много се впечатли от факта, че напълно непознати за него хора го поздравяват най-искрено и от сърце!
Честити и здрави да са и останалите празнуващи! Много усмивки, добри приятели и късмет.
ЯН, да са живи и здрави младите и много радост да ви носят!
Тениските ми харесват. Цената също е много добра. Чакам размерите, защото не съм сигурна дали ще ми станат. Моделът на снимката изглежда леко втален.
ФЛО, помага ли мазането с лекарството на БОРЯНКА? Може ли пак рецептата, че не ми се рови назад да я търся. Да пробвам и аз Laughing
Май се поолях с писането. Прескачайте, ако съм досадила. Оставям ви, че трябва да мисля нещо за обяд. Гуш на всички и хубав ден.

ПП Те това е тениската на зетко Simple Smile

Скрит текст:

# 44
Добър ден!
 Мамси ,лесно е , лъжица мед, морска сол да стане каша, парцал, бинт, марля, каквото има под ръка се намазва и лепва, отгоре найлон, завързва се и се спи ,до три пъти.
 При нас помага , баба Цветана се сети тогава за това лечение, като разбра , че е преуморена ставата. Лека и пръст на жената - съседка, отиде си на 90.

Общи условия

Активация на акаунт