Разстройство от фризовом

• 103
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, бебето ми е на 3 месеца. Преди повече от 2 седмици педиатъра препоръча да сменим млякото с антирефлуксно и започнахме фризовом. Бебето много го хареса, изпива всичко и вече не връща мляко. Проблемът е че досега се изхождаше веднъж на ден а от няколко дни започна по 6, 7 пъти и по-рядко. Детето е енергично, усмихнато, има апетит, няма температура. Бяхме при педиатъра и показахме и снимки. Каза,  че не смята че  е от смяната на млякото, но не е толкова рядко и не мисли че е притеснително. Каза да давам ентерол и оризова вода и да изчакаме 2 3 дни и да видим има ли резултат. На някой случвало ли му се е нещо подобно от фризовом?  Възможно ли е да е от него след две седмици употреба? Давали ли сте оризова вода и как я приготвяте? Прочетох че някои майки смесват фризовом с фризолак. Дали би имало ефект?

# 1
Синът ми на 6 месеца хвана ротавирус. Също само с чести редки изхождания няколко дни, докато не хванах и аз вируса, при мен беше тежко с обезводняване. Лекарят в дежурен кабинет директно даде направление за инфекциозно и ми се накара, че не съм завела бебето по-рано, че дори 3-4-5 дни разстройство не са за подценяване, дори и да е енергично, да се храни и да няма температура. Диагнозата ротавирус я поставиха в инфекциозно отделение след фекални проби. Отделно на бебето се дава специално мляко за разстройството, а не неговото си. Моят беше по-голям и след изписването вместо АR Humana, давах едно гастро с бананов вкус и на каша, и като мляко. Но след препоръката на лекарите!
Помислете си дали някой, който е бил край бебето дори за малко не е карал на скоро (последния месец) стомашен вирус.
Не твърдя, че при вас е същото, но не изключвайте и това.

# 2
Синът ми на 6 месеца хвана ротавирус. Също само с чести редки изхождания няколко дни, докато не хванах и аз вируса, при мен беше тежко с обезводняване. Лекарят в дежурен кабинет директно даде направление за инфекциозно и ми се накара, че не съм завела бебето по-рано, че дори 3-4-5 дни разстройство не са за подценяване, дори и да е енергично, да се храни и да няма температура. Диагнозата ротавирус я поставиха в инфекциозно отделение след фекални проби. Отделно на бебето се дава специално мляко за разстройството, а не неговото си. Моят беше по-голям и след изписването вместо АR Humana, давах едно гастро с бананов вкус и на каша, и като мляко. Но след препоръката на лекарите!
Помислете си дали някой, който е бил край бебето дори за малко не е карал на скоро (последния месец) стомашен вирус.
Не твърдя, че при вас е същото, но не изключвайте и това.
[/quot
 Дано не е. Вече сме дали две ваксини, а и изпражненията не са чак воднисти, както пише че са при рота вируса

# 3
Дано не е, още повече, че сте дали ваксината, моето не беше ваксинирано, но все пак бих препоръчала да посетите отново педиатър и може би инфекционист, за да отхвърлите друга причина и да се регулира стомахчето на детето.

Общи условия

Активация на акаунт