КГБ = Клуб на Готините Баби - 225

• 24 003
  • 735
  •   1
Отговори
  • Вила Великула

- Добре дошли в новата ни предпразнична тема. Тук сме се събрали най-готините баби за да споделяме радости и болки, да си помагаме и да се забавляваме.

СТАРИ ТЕМИ:    

ВИНАГИ ЩЕ ВИ ПОМНИМ
Скрит текст:
=======       =======       =======
Мел, винаги ще бъдеш една от нас!
04.09.1985 - 14.12.2012
Мими (Руми), винаги ще бъдеш една от нас!
12.06.1954 - 18.08.2018
Хармонично (Таня Тодорова), винаги ще бъдеш една от нас!
05.04.1954 - 28.02.2019
Хули (Пенка Маринова), винаги ще бъдеш една от нас!
01.03.1953 - 12.11.2022

Да имате  криле Ви пожелавам...! ❤
"Няма значение каква песен си тананикаш под носа сутрин, стига да ти дава криле през целия ден.
Няма значение колко голям е домът ти, стига хората в него да се усмихват често и бързо да забравят оплакванията. Няма значение какви животни обичаш, стига да не нараняваш онези, които не са ти любими.
Няма значение дали живееш сам или с голямо семейство, важно е животът да се усеща не като бунище от емоции и звуци, а като преливаща хармония от усещания. Няма значение какво казват „всички наоколо“ за теб, важно е какво знаеш ти за себе си. И без значение как изглежда обвивката ти, това , което наистина има значение е звучащата под нея песен на живо сърце, подтикваща други сърца да се размразят и да отговорят." ❤
 Ал Сноу

# 1
Охооо, ето я новата тема Simple Smile !
А аз се наспах почти и сега с голяма усмивка пристъпвам в чисто новата ни къщичка.

Да ни е на късмет!
Да я напълним с радостите ни и щастливите ни моменти!
Ще бъде!!!

Празници идат - нека ги посрещнем здрави, спокойни и усмихнати!

Пипи, благодаря ти за труда!
А текста в червено все едно за мен е писан....
От както, осъзнато заживях сама ( еее, с най- големия чаровник Чарли) , от както се заобичах и осъзнах, че да се чувствам добре,  завися само от себе си, се събуждам с усмивка и съм много по- щастлива!

В КГБ съм вече тринайсет години, в БГ Мама  може и двадесет да са станали - тук е мястото, където се чувствам уютно и спокойно.
Благодаря ви!

# 2
  • Варна
ЧЕСТИТА ДА НИ Е НОВАТА ТЕМА!  Nerd
ПИПИ, благодарности за труда и постоянството, за да ни даряваш винаги с красиво оформена тема в която си контактуваме с удоволствие, където се чувстваме прекрасно и почти винаги денят ни започва и завършва с темата на  КГБ-то!  Kissing Heart  Sparkling Heart  Flowers Four Leaf Clover
Приятно писане, девойки!

# 3
  • София
Йо хо хоо! Имаме си нова къща! Смях и музика от нея да звучи. А светът е оцелял, защото се е смял! Joy Joy Joy
Браво, ПИПИ, голяма си строителка! Благодаря за радостта, която ни доставяш! Който си го може, си го може!

От името на живущите в къщата - 22 готини баби, по домова книга, ти подаряваме тези 1 000 000 рози, а като прибавим и дЕдовци, и деца, и внучета, и котета, и кучета, каква страхотна компания сме само!!! Кой разбира, при нас се спира. Ще го срещнем с добри чувства и настроение. Hug

Хайде да започнем с празник! 
НАШАТА СИНЕОКА КАТИ ФЛО ДНЕС СТАВА НА 16. ЗДРАВА ДА Е, ДА Е ВСЕ ТАКА УПОРИТА, ТРУДОЛЮБИВА, АМБИЦИОЗНА И ОТГОВОРНА! МЕЧТИТЕ Й СА ГОЛЕМИ - ДА ГИ СБЪДВА С ЛЕКОТА. А ЦЯЛАТА РОДА И ПРИЯТЕЛИТЕ НИ, МНОГО ДА Й СЕ РАДВАМЕ! Heart

Не се чудете защо по това време тропам по клавиатурата. Ами защото съм ученолюбива. Stuck Out Tongue Winking Eye Що съм толкоз умна и красива? Щот' съм много скромна! Joy
Хайде лека нощ и поне до 10.00 не ме търсете.

# 4
Добро утро, добро утро - нов ден, нова къща, нов късмет !
Още не е се съмнало, а 60 човека са посетили къщичката ни, а какво ли ще е през деня ... Чудя се  как ли пък ни намират, като сме се преместили в нова къща Simple Smile . Ммм, сетих се, с GPS  сигурно Simple Smile , нали има нови технологии, а ние сме нация техническа Simple Smile .

И пак казвам - браво Пипи, браво, винаги навреме и все по- красива и уютна къщичка да ни правиш Simple Smile .

Голям ден е днес, адашке във вашия дом ... и в твоето сърце.
Да е честита порасналата ти внучка, носеща името ти !
Да е здрава и да следва и сбъдва мечтите си! Животът и да е красив, като хубавото и име и в него да среща само добри хора и много,  много любов!

Аз два дни мързелувах, особено вчера. Днес съм с приповдигнато настроение и с желание за много дейности.

Желая ви хубав ден, момичета мили!
Днес може и да няма слънце, поне не толкова, колкото предишните дни, но нека то искри в очите ни!
Кучето е разходено, кафето е изпито, а аз слагам усмивката и скачам да се правя красива Simple Smile Simple Smile Wink .

П.п. Голям красавец бил този Ал Сноу, чиято мисъл толкова ми допада Simple Smile .
И младок, 63 набор Simple Smile , само дето пише, че си имал партньорка Simple Smile Wink   ама т'ва не пречи да ми харесва, нали Simple Smile Wink ?

П.п.2  Леле,  тази сутрин нашата тема е най- посещавана .
Гостите се редят на опашка да влязат в новата ни къща Simple Smile .
Поне подарък да оставят - имаме поводи няколко - рожденичка едно прекрасно момиче, новодомци сме, а те - нищо, като в музей - влязат, разгледат/прочетат и се врътнат назад... Ооо, не бива така, на гости, нищо, че сте неканени, се ходи с подарък Simple Smile Simple Smile Wink .

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 08:10 от Важна клечка

# 5
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!

Пипи, благодаря за новата тема.
С пожелание да я изпишем със здраве, безкрай хубави емоции и радостни събития.
Сега да пием неделното кафе и да ни е сладко:
Фло, честит рожден ден на внучката ви и празник в дома ви. Пожелавам й да е здрава, щастлива, много да ви радва и да е благословена.

По предложение на ЮНЕСКО 10 ноември е утвърден за Международен ден на счетоводителите. За „баща на счетоводството“ се смята Лука Пачоли, който на 10 ноември 1494 г. публикува своето произведение „Всичко за аритметиката, геометрията, пропорциите и пропорционалностите“. Ако имаме в темата счетоводителки - настоящи и бивши  - поздравявам ги.

И още на тази дата - 10 ноември 1989 г. е проведен Ноемврийският пленум на ЦК на БКП, наричан по-точно Десетоноемврийски пленум. На него  Българската комунистическа партия освобождава Тодор Живков от най-високата длъжност в партията (и фактически в държавата) – генерален секретар , която той заема в продължение на 35 години и се започва - Прехода! Няма да коментирам това събитие и последиците от него. Нека всеки сам да прецени за себе си как му протича живота след това.
Хубав ден на всички.

# 6
Добро утро, настанявам се с удоволствие в новата къща. Пипи,  благодаря за труда ти!
Фло, честита да е рожденничката,  да си постига мечтите, много да ви радва! Няма да се застоявам много, защото трябва да правя палачинки. Тъкмо оправих прасарника вчера и се сдобих с пИятел. Ангажиментите на родителите му нямат край, та аз нали съм вечно без ангажименти... Както се казва, да сме живи и здрави!
Да ви е хубав денят и да си напълним къщурката само с положителни емоции!

# 7
Добро утрооо! 🥰
Надниквам аз тук и какво да видя, нова къщичка Simple Smile

Пипи, благодаря, че отново направи за нас уютно нашето местенце! Прекрасно е! Тенкю баба 🌹🥰❤️

Фло, честита да е порасналата Кати! Здрава, сбъдваща щастлива! 🎂🍀🥰 Весел и усмихнат празник на цялото ви прекрасно семейство! ❤️

И аз ще бъда кратка като Ениса, че с големия син отиваме набързо до село да спрем водата. После тук ме чакат още много задачи, а и съм обещала да гледам децата след обяд.

Пожелавам на всички  хубава и спокойна неделя! 😘

# 8
Добро утро в новата ни къщичка!
                     Пипи, отново си в десятката! Нека в тази уютна къщичка ни бъде спокойно , щастливо и с късмет! Heart

Фло, честита да е прекрасната Кати! Жива и здрава , много успешна и обичана!!!

Нашето момиче вече лети за Токио! Много плач е имало на летището!
                    Спокоен ден и добро настроение ви пожелавам!

# 9
  • Вила Великула
Здравейте момичета на днешния празничен ден.
Фло, да е честита порасналата Кати Фло. Много да се гордеете с нея.
Нинка, благодаря за пожеланията и за информацията за днешния мой професионален празник.
Клечи, нали знаеш, че хората искат да са информирани-какво толкова - нека си четат. Ние си знаем, че сме готини и те затова ни следят. А за Ал Сноу не се бях сетила да му видя снимката. Просто ми харесаха мислите му и затова ги споделих с вас. Но определено не мисля, че цитирания автор е този на снимките. Този е професионален борец.

# 10
  • Кубрат/ Пишурка
Здравейте и от мен!
Пипи и аз благодаря за новата ни къщичка! Нека бъде топла и уютна, както винаги! И тези на клона да ни завиждат, или да се присъединят.
Честит рожден ден на порасналата Кати! Да е здрава и успешна!
Дидия, кога мина цял месец!?? Ама те преброените дни бързо минават!

# 11
Добър ден, приятелки!
Пипи,  чудесна нова къща си построила! Благодаря!  Честит ти професионален празник!  Да се множат клиентите ти!
На всички благодаря за поздравленията към моя син, който беше именик! Казах му, че има поздрави за него от вас и благодаря  от негово име.  
Скрит текст:
След края на вечерята си отиде сърдит. Натяквах му, че искам друга снаха, а той се мотае.

На Кати Фло честит рожден ден! Пожелавам й пълно щастие, такова, каквото тя си го представя! Хубав празничен ден на фамилията!

На всички, за които тази седмица прочетох, че имахте рождени или имени дни, честити да сте и простете, че не писах в съответните дни. Наистина бях натоварена. Остава утре и ще съм в обичайния режим.

На Неда пожелавам благополучно завръщане! Да й  останат трайни прекрасни  спомени и надежда за нови посещения!

На всички пожелавам приятен неделен следобед!
До скоро!

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 13:41 от K.A.G.

# 12
Пипи, честит професионален празник! Бъди здрава , успешна и се така упорита и устремена към победи!
          КАГ, в днешно време си е направо  късмет да получиш снаха или зет! То да си поживеят, да изградят кариери и какво ли не още и като се обърнат станали средна възраст.
          Янче, за нас бавно мина месеца , но за девойката  е излетял като миг. Вече е в Токио и се е поуспокоила вече. Разхождат ги из центъра и забележителностите в града. След четири дни , живот и здраве, я чакаме у дома.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 20:45 от Didia

# 13
Добър ден!

Пипи,благодаря за новата ни поредна къщичка!🌸🌼

Честит рожден ден на порасналата госпожица Кати-Фло!
Здрава и упорита да е!
Весел празник на фамилията!🍀🌸🌼🎈🎈🎂

# 14
  • София
Привет, красавици!
ПИПИ, поздравления за професионалния ти празник! Желая ти много като бройка, платежоспособни като състояние и благодарни като възпитание клиенти. Да пишеш, да смяташ и сметките винаги да ти излизат!
ДИДИА, в очакване сме на Неда и ние. Да се прибере жива и здрава и да разказва.
На всички дружки, поздравили Кати и нас за празника, огромно БЛАГОДАРЯ! Прегръдки! Hug
БОРЯНА кой знае каква торта майстори, та все още я няма, но знам, че ще дотича с най-вкусната и красива торта.
КЛЕЧИЦЕ, този юнак не е мой тип. Отказвам се в твоя полза. Stuck Out Tongue Winking Eye
КАГ, не само ти ръчкаш по темата за снаха и внучета. Тия млади хора хич не хаят. Мислят, че все още има време.
КАССС, когато имаш време напиши рецептата за пиле с ориз - нов вариант. Grinning Слушат ли внучетата?
ЕНИСА, ще видиш, когато се пенсионираш, колко работа ще ти стоварват на главата. А до тогава може и броя на пИателите да се увеличи, та ще видиш ти Кон боб яде ли. Joy
НИНКА, добро начало на сутрешните репортажи в новата ни къщурка - подкова с четирилистна детелинка. Супер!!!
Време е да тръгвам към Спа центъра, да прибирам празнуващите. Две приятелки на малката внучка съм обещала да ги закарам до домовете им, а после ще се върна и за моите. Голямо къпане - от 16.00  та до 20.00.

Общи условия

Активация на акаунт