КГБ = Клуб на Готините Баби - 225

• 28 753
  • 735
  •   1
Отговори
# 30

За всички празнуващи.
 Идвам да се срамувам, не съм разбрала ,че има нова тема, пропуснала съм последния пост от старата, случва се , когато едновременно има пост и  съм надниквала.
 Сега ви потърсих ,че е съмнително да няма нищо написано и исках да метна нещо хумористично, да ви приканя ,то трябвало вие да ме поканите.
 Пожелавам най-доброто, от всичко достатъчно за празнувалите. И продължавам да се срамувам. То и дейности има, но не е оправдание ,защото надничам, макар за бързо винаги. Гледам  камбаната кое  е ново и навън.
 Губя представа за време напоследък , мисля , че от сутринта няма пост, то дни минали.

# 31
  • София
Борянка, хич не се срамувай - няма за какво.
В доста теми се случва някой да пропусне последния пост с линк към новата и го споделят млади хора .
Намерихме се,  ще има и торти, и друго още към 50 стр.

# 32
  • София
Честит рожден ден на Кати! Честит имен ден на празнуващите днес! На всички желая много здраве,обич и много късмет!
 Благодаря на поздравилите моята именичка! Дано пожеланията се сбъднат.
 Тану,даваш ми идея за чувалите със събрани листа.И аз ще чакам да завали и ще ги изсипя за компостиране някъде в градината.
  Енисса,като спомена за варивото и сега не ми излиза от ума.Обичам го сготвено с мас.
  Касс и при мен днес има пиле с ориз,но по стандартна рецепта.
  Дидиа,видях снимките на Неда.Много хубаво и незабравимо преживяване е имала.Няма да се учудя,ако след време се върне пак там.
  Красива Бела,интересни неща споделяш.
  При мен вали сняг.Доста силно,но се топи още преди да е паднал на повръхността.

# 33
  • София
Много благодаря за продължаващите поздравления. Утре ще ги прочета на внучката.
Тортата е чудесна. Най-вече се радвам, че БОРЯНА се появи. Чудех се къде пропадна. А тя китки е брала за украсата на тортата. Grinning
Утре ще ставам по първи петли - в 4.15, да закарам филхармонията на летището. Сватята три пъти си взимА довиждане с Ромео. То бяха прегръдки, то бяха целувки. Така е на нашата възраст - прегръщаш, целуваш и след 5 минути забравяш и пак прегръщаш и целуваш...Stuck Out Tongue Winking Eye
Покани ни за Коледа да й гостуваме, но няма да стане. Щерката и внучките ще пътуват, а ние ще останем да си пазим семейното гнездо. Може би ще долетят чаветата от Варна, та с тях ще изкараме празниците.
Отивам да спя, че след малко ще трябва да ставам. Лека и спокойна нощ! Гушкам ви. Коментарите - утре.

# 34

Честити да са имениците - внучките на Яжка и Пипи, зетят на Дидия и синът на Красива белла!
И при нас вали. Таман бях решила да поливам димитровчетата. До такава степен беше засъхнала земята.
През деня прехвърчаше сняг, а сега е дъжд.

# 35
  • София
От тъмни зори съм на крак. По-точно на колела. Бях готова преди алармата, Гостите ни се туткаха, мотаха, тръгнахме 30 мин. по-късно от планираното. Закарах ги на летището и се разделихме. След малко пак поех натам - изпуснали чекирането. Сега пак си имаме гости...Grinning
Добро утро, красавици. Допивам си кафето и тръгваме с внучката. Тя е от моята кръвна група. Винаги е точна. После отивам на тръстиката.
Желая ви спокоен ден. Ето, че и така може да се живее - спокойно, лежерно, без бързане. Stuck Out Tongue Winking EyeЕ да, но самолеДа не чака. Сега зетко и щерката търсят алтернативен полет. Може би през Истанбул? А сватята си търси зъбите. На летището забелязах, че е без протезите си, а тя най-спокойно ми каза, че може да са в багажа й или пък са останали у нас и да й ги изпратим, ако ги намерим. Сега си рови багажа. Казват, че Господ е събирач - на мен такава сватя ми се падна. Joy

# 36
  • София
Добро утро, скъпи дами!
Днес кафето е снежно и горещо.
Снежна сутрин, горещо кафе и топли мисли. Честит първи сняг!
Фло, дано при вас се оправят бързо куцузлийските премеждия. Вярвам, че всичко ще е наред.
Хубав ден на всички и всичко добро.

# 37
  • София
Добро утро и честит първи сняг!
Фло, филхармонията по нищо не приличат на теб. Ти си организирана, чевръста, абе нищо общо! Аз съм като теб и хора, които закъсняват много ме дразнят. Щях да съм яхнала метлата на твое място, евала за търпението!

# 38
Добро утро, маНдамки готини Simple Smile Simple Smile Simple Smile .
Адашчице, прегръщам те, мила моя Simple Smile - разсмя ме (с глас Simple Smile ) и ми вдигна тонуса рано сутрин .
Иначе бая бях увесила нос Simple Smile ...

От снощи да почна - бях на концерт, прибирам се -  в къщи студено - няма нито парно, нито топла вода - авария на топлофикация.
Добре, че имам климатик - ама докато се сетя къде му е прибрано лятото дистанционното...

Тая сутрин Кучо ме вдигна още в 6.15 - мрън, мрън на вратата .
Излизам -

Изненада Simple Smile - почна се - киша, кал, мокри обувки...
Той, диването,  се захласва от радост - скача, въргаля се, лапа сняг и гони снежинки и капки дъжд да ги лапне - не мога да го удържа.
Мислих да му топля е къщи вода за миене но мина по бързата процедура - със студена вода в мивката в банята - той нямаше да има търпение да изчака да му стопля ...
И те такива  радости в мойта къща.

Ама на адашката гостите са ми фаворит - печелят приза на годината - има такива хора, и аз имам в обкръжението.

Айша, кво да му обичам на времето - още една екстра се прибави, към тъмното и студеното - мокро и хлъзгаво... А и Коледа за мен е нито трапези, нито подаръци ( аз правя подаръци, но почти не получавам) , само дето е шаренко, цветно и лъскаво. И януари, не ми е любим, и той ми е потискащ и скучен, виж февруари, особено след средата вече живвам - направо съм в очакване на пролетта .

Добро утро Нина НН.
Не си писала днес за празници, да не пропуснем някого ?
Аз все късно виждам, когато пишеш, та може и пропуски да имам с поздравите.

Допивам кафето.
Кучо се е кротнал до мен и дреме.
Него го мих със студена вода( да се калява Simple Smile ) , ама за мен ще трябва да грея с каната, а как го мразя това занимание...

Хее, и Мериан, нали е млада и чевръста, мина преди мен Simple Smile - нека, път на младите Simple Smile .

И дойде края за пожелания -
Хубав ден, момичета!
Добре ми е, че ви има(м) Simple Smile Wink .
Поздрави!

# 39
  • София
Добро утро от снежна София!
Дано не се задържи снега и не натрупа от сега. Хич не му се радвам, но природа.
Фло, задавих се с чая докато четох за сватята. Снощи забравих да те предупредя, че сутрин рано е много натоварено на проверките за сигурност и доста хора изпращат самолетите. Много сутрешни полети има, все още са без натрупано закъснение и така се получава.
Разсъжденията на Мрънч от преди седмица - хората като са възрастни отиват в 1 магазин и си купуват нови зъби. Прабаба Х и дядо Пл. са пазарували там. А пък моя милост е много бедна бабичка - кара си с нейните зъби + малко залепени в устата. Явно няма пари и затова си лепи падналите/има се предвид мост, пломба/.

# 40
Добро утрооо Coffee  Blush

Денят започва с усмивки  благодарение на Фло и Айша Simple Smile  Дано така и продължи, нужни са ни повече усмивки в това време.
Аиша, хайде започваме да събираме и бисерите на Мрънч Simple Smile   Много са забавни децата, а ти бедна бабичко записвай, записвай  Stuck Out Tongue Winking Eye Simple Smile

При някои е снежно, а при мен е студено, мрачно и дъждовно. На всичкото отгоре трябва да ходя до банка. Сега си изпивам чая и отлитам, а на вас пожелавам -
Хубав да ви е денят момичета! Heart Eyes

# 41

Хо, хо, и аз Simple Smile .
А обиколките наближават окръжност Simple Smile .
От форума е Simple Smile

# 42
  • Вила Великула
Добро утро! При нас е много снежно и приказно, но не ми се мисли като трябва да излеза навън.
Тази сутрин доста ме разсмяхте и Фло и Айша.
Как може сватята да е толкова разсеяна и спокойна? Аз съм огън и жупел и може би щях да и преровя багажа и да ги намеря зъбките. А Айша, така е правилно разсъждава детето. Нали сме едни бедни бабички и не си държим зъбките в чашки.
Оставям ви, че работа ме чака.
Клечи и Кассс ме изпревариха на вратата. Клечи, само да кажа, че нашето Кюфте е горе долу с такива обиколки преди зимата. Питаха ме дали не е бременна котка, а той е мъж, при това кастриран.

# 43
Снежен привет от градО на  голфО, бизнесО и  разкошО! Натрупа малко, кишаво е, но не е кой знае колко студено. Аз съм хоум офис, защото се гледаме със сополивия пИятел. Ще го водя след обяд да му купя ботуши и ще го пусна да се порови из снега на двора, защото колкото повече го пазиш, по - зле става май.
При мен нищо ново. Днес явно Фло грабна палмата на първенството с тия истории за самолети и зъби. Аз бих си скъсала нервите като знам колко съм припряна. Ама хора разни, свят шарен. Аиша,  явно сега е твой ред да ни забавляваш, после май е Касс. Това с бедната бабичка на пИятеля направо го бях забравила.
Хубав ден на всички!

# 44
  • Вила Великула
Ето успях да направя две снимка на дебелото Кюфте.

Коремчето му е като топка, но такъв си е от бебе.

Общи условия

Активация на акаунт