Добро утро, при нас вода има, направих се, ще излизам малко за пенсия и хляб, три пъти седмично карат един с квас от далеч. Прилича повече на хляб, та да взема. И не изсъхва. Нито пък се слепва. Нов продукт е и се стараят да пробият, ще го развалят и него сигурно, но сега е ок.
И интернет и телефони излязоха. То нямат движение и домашния издъхна, ама такси да платя, докато отида и го закрия, трябва лично. Виж без интернет не ми се мисли, последно средство за общуване ми е.
Сетих се защо - при редакция вече си видях и не ти дава сигнал за нов отговор. За това съм ви загубила.
Фло, шемети сме вече, но сватята ти е объркала сутринта и деня на всички ви. И аз не трая, но син 2 по КАГ тръгва в последните минути и зор да гледах и се притесняваш, за това се крия докато тръгне , да не преча на приготовлението, че ще отнеса мрънкане.
Днес трябва да докара печката, че и свършва промоцията, стотина лева е отгоре цената. Имаше друго да прави до сега. И да извика човек да я върже ,че се продава без кабела.
Хубаво си е да има сняг, топи се бавно и попива, не се плъзга само отгоре и да съхне, пшеницата съхне разказват. Трябва и за това да се мисли, за труда на хората.
Да ви е хубав денят, аз кафето съм помъкнала да ви зареждам с кафе и настроение, колкото повече ,толкова повече...

Нямаше хора, много любезни бяха дамите които ги приеха и ми казаха - след четири месеца да очаквам хабер
И честно да ви кажа, не ми се работи ...... Макар, че ММ по този повод каза - абе само един месец като мине и ще приревеш, ама ще те видим ... Не знам, може би, ако не излезе нещо, поне да изкарам учебната година и лятото вече край, каквото било било. Дано само да е живот и здраве!

.