КГБ = Клуб на Готините Баби - 223

• 19 604
  • 741
  •   1
Отговори
  • Вила Великула
- Лятто е в разгара си и не пропускаме да покажем колко сме прелестни.

СТАРИ ТЕМИ:    

ВИНАГИ ЩЕ ВИ ПОМНИМ
Скрит текст:
=======       =======       =======
Мел, винаги ще бъдеш една от нас!
04.09.1985 - 14.12.2012
Мими (Руми), винаги ще бъдеш една от нас!
12.06.1954 - 18.08.2018
Хармонично (Таня Тодорова), винаги ще бъдеш една от нас!
05.04.1954 - 28.02.2019
Хули (Пенка Маринова), винаги ще бъдеш една от нас!
01.03.1953 - 12.11.2022

ДОБРЕ ДОШЛИ И НЕКА ИЗПЪЛНИМ ТЕМАТА С ПОЗИТИВНИ МИСЛИ И ДОБРО НАСТРОЕНИЕ!

# 1
  • Кубрат/ Пишурка
Пу първа! Пипи, голямо благодаря за новата къщичка! Както винаги е перфектна! Да я изпишем с добри вести!

# 2
  • Вила Великула
Янче, ти си голям дедектив - още не бях публикувала линка към новата тема и ти си я намерила. Браво.

# 3
Привет ,момичета!
                  Пипи, чудесно оформление! Sparkling Heart
                  Да изпишем темичката с много положителни емоции и приятни моменти!
                  Спокоен и щастлив ден!

# 4
  • София
Хайде да ни е честита новата къщичка! Хаирлия да е! Flowers Four Leaf Clover В 223-та, скачайте, бабета. Grinning
ПИПИ, благодарности Flowers Rose
Да се събираме и да споделяме добри новини, весели случки, вълнуващи спомени. Нека сме задружни както досега! Вратата ни е широко отворена за нови баби. Ще ги посрещнем с прегръдки. HugИдвайте, не се срамувайте. В къшичката и в сърцата ни има място. Къде ще намерите толкова позитивни и добронамерени нови приятелки? Само тук. Кой разбира, тук се спира и остава завинаги.
По стар обичай ви посрещам с погача. Сладко да ви е!  Grinning

# 5
Охооо, ето ме и мен

Нова тема, нов късмет!

Ааа, к'ва станА тя, от бързотия да се класирам на по-предно място, само снимката съм си постнала. Бива ли така, Клечко припряна, споко дай път на по- младите, на по- красивите и на всички по - , по-,  най  - ти трай  колкото да се козметираш, все същия маймун си си .

Първо да отдам своето почитание, уважение и благодарност към домоуправителката ни - Пипи - ти си знаеш, че те обичкам, нали.
Това стига ли, или да пиша, колко си прекрасна от всякъде и във всичко, та дано поне от любопитство аджеба, тези от клона които понякога са накацали, като лястовички по 7-8, та понякога има и над 10 бройки, проявят любопитство к'ви сме, що сме, та да слязат и се представят а защо не и присъединят, към бабешката ни дружина.

Тъй.
Сега в новата тема, да си кажа стария въпрос - срещичка, нещо такова, искате ли и можете ли да си спретнем скоро, аа?
Знам, че всеки е насам- натам, но пък знаете ли колко хубаво ще ни се отрази.

Еее, бива ли така, значи - трети път ми се трие и почвам отначало.
Публикувам официално, пък ако нещо пак ми хрумне, пак ще намина.

Хубав ден, сладурки!
Надявам се виждате широката ми доволна  усмивка, макар, че не съм в слагала след почти всяка дума .
Дано след толкова години сте не опознали и никой не се почувства засегнат от дума някоя.
Хайдеее-  чаааф......

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 13:54 от Важна клечка

# 6
Е та, погачата  тук,  хляб, сол и мед , кой как я иска - доставяме.

# 7
........Тъй.
Сега в новата тема, да си кажа стария въпрос - срещичка, нещо такова, искате ли и можете ли да си спретнем скоро, аа?
Знам, че всеки е насам- натам, но пък знаете ли колко хубаво ще ни се отрази......
                 Аз съм ЗА!!!
                       Клечи, гледах ,че се разхождаш из центъра и давай координати, час и който е свободен може да се разхожда с теб! Например АЗ! Yum

# 8
Диди, веднага.
Не съм знаела, че би имало желаещи, защото през деня на моя рошавелко не му е здравословно, може да се гътне от прегряване, затова излизаме вечер, като се поскрие слънцето.

Например довечера.
Тръгване около 20.00 от метростанция Сердика - района на Централни хали ( ходихте ли да видите долу културния център, к'ъв европейски вид има )  ЦУМ, Министерски съвет, Президентство ( там много обичаме да гледаме шадравана пред археологическия музей) , градинката пред Руската черква, Александър Невски, градинката пред Софийски университет, от там има няколко маршрута - Княжеска градина, Борисова градина и после покрай реката, та до НДК.
Другия маршрут към парк Заимов, Орлов мост, покрай реката - НДК.
И най - краткия - от Александър Невски, Градската градина, пред Националния театър, Графа, площад Славейков Попа, от там може към НДК, а може да продължим по Графа и да минем по дългия маршрут покрай реката към НДК .
Сигурните точки са НДК и Сердика , даже и приятели си има Чарльока по тези разходки.

Леле, колко съм написала.
Личи си, че и днес ми е празник ( на мързела) та се заплесвам в темата, вместо нещо да подхвана  полезно.

В кратце - довечера около 20.00 ще сме по центъра. Ако има желаещи, с удоволствие бихме променили маршрутите си, както на вас харесва и колкото ви се ходи .
Иначе ние се мотаме по центъра до към 21.00 - 21.30  - 22.00, та и до 22.30 сме били в големите жеги.
Пък ако ви кажа колко айляк народ има вечер по улиците, по пейките и по фонтаните .... Та и ние ,,барабар Петко с мъжете"" .

Допълвам и беж да ме няма..
Чарли мнооого обича и е много послушен, когато сядаме някъде на хапване и пийване, но баба му много няма нужда от такива неща, та най- много по един сладолед да изяде в движение...
Но ако имаме компания, всичко е позволено....
Пък да не ви казвам какви италиански сладоледи има по местата, където мааме крачоли и опашки Simple Smile ...

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 14:33 от Важна клечка

# 9
Клечи, съботно и неделно не мога, но през седмицата няма проблем. Днес чакам разрешаването на важен въпрос , който ме притеснява и  отговорът ще разбера привечер. Маршрутът ми харесва , а е удобна среща на Сердика. Пиши кога през седмицата ще си в този район и ще дойда. Hands V

# 10
  • София
Донесох ви медец. Хапнете си, да ви е следко. Grinning

От сутринта много съм работна. Измих терасата. Полях цветята с течен тор за цъфтеж. Размитам, че Ромео ще дойде да види какво съм свършила. Stuck Out Tongue Winking EyeЧакам го, да отидем до Бриколаж за латекс. Всичко друго имаме. Надявам се от утре за започне ремонта. Чакам майсторът да се обади.

# 11
  • София
Здравейте, мили доми!
Пипи, хиляди благодарности за новата ни обител.
Прекрасна е и с пожелания да я изпишем със здраве и само положителни емоции.
Едва ви открих. Добре ,че ми донесоха лаптопа и сега съм като преродена. За сега замисълът е да останем и тази седмица. Добре се чувстваме и само дето поливаме тревата за забавление.
Пипи,  ето и нещо "важно" от твоята адашка.
С малко закъснение, но за хубавите неща няма възраст, поздравявам Красива Бела за рождения й ден. 
Пожелавам  да бъде здрава, щастлива и благословена.
Хубав ден на всички ви.

# 12
Айде да се разпиша и аз в новата къщичка. На плажа сме, времето е разкош, около 30 градуса, подухва приятно, не мога да изкарам пИятеля от водата, ама не се и опитвам. Утре отиваме на пристанището в Созопол и от 11 ч. ще го качим на пиратския кораб. Обиколката е един час в залива. Ще има репортаж от мястото на събитието.
И най-важното, Пипи, тенкю баба!

# 13
Здравейте, приятелки!
Пипи,  благодаря и аз за новата тема! Дано я изпълним с добри новини!

Аз, за разлика от Бо_ряна, нямам внуци за гледане в момента, няма да ходя в Банско или Созопол като Tетка и Енисса, няма и да излизам с Диди и Клечи, няма да мажа с латекс като Фло, няма и да поливам като Тану.   Т. е. пак съм на  лежане. Само за  малко наруших хоризонталното положение с вертикално. Направих 4 бурканчета сладко от смокини, които ми донесе сватята, опекох 10 чушки, излъсках си газовия котлон и решетката на фурната, боядисах си косата. Стига толкова работа! Все пак е почивен ден и трябва да си почина от почивката през седмицата..
Нинка, хубав цитат! Аз вчера  купих една глупава дрешка.  Много тънък панталон с цвят на дънки, ама една кройкаааа! Нещо  съм станала много неразумна в това отношение.
Но пък в чест на новата тема и пожеланието да я изпълним с хубави новини, моят принос в това отношение е, че се регистрирах за екскурзия в Румъния през септември.  Има ли други желаещи?

За сега толкова. До довечера има време пак да намина.

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 23:50 от K.A.G.

# 14
Все гледам, моите не са тръгнали още,  имам да наредя масата ,другото е готово  и леглата им оправени вече.  Има време и да се изкъпя ,че влизам да постоя на хладно, добре ми дойде климатикът, как съм живяла без него не знам. Както прах 8 години на ръка ,без никаква пералня ,вече нито мога, нито искам. Като свикнеш на хубавото е така.
  Четох, че трябва да се стои на хладно по няколко чеса в жегите ,за такива младоци като мен се отнася.

Дано ме пускат понякога до компа, че не се знае , поне да гледам и чета по малко ,че и това  е зависимост и  тегли.
 Другото като КАГ за сега. Страх ме е как ще се справя , но някак ще  е.

Общи условия

Активация на акаунт