/КАГ, край откраднато е и ще се ползва вече това редовно, мисля, че нямаш нищо против
/Тетка, приятен релакс! Хубаво от време на време да се вреждаме и за другия живот, мисля, че ни се полага.

КАГ, толкова си права и за краткия живот, и изненадите, и за егоистите! Напълно споделям мнението ти.
Айша, това летният вирус ли е, с което се борите. Сега колежката каза, че имало вирусна пневмония. Внучето е в София и уж нищо му няма, слушала го докторката, гърдите чисти, но продължава да вдига темп и накрая пневмония. Та мисълта ми беше, пазете се и ако трябва на доктор, че не било шега работа.
Нинка, аз откриването не го гледах, после като четох това онова и гледах оттук оттам, реших, че не искам да гледам и закриването.
Пипи, ама и ти не се спираш бре жена
, направо башж ти е празник днес, младежКа си отвсякъде
Гъбката, приземихте ли се на своя територия. Не се и съмнявам, че пак си се развихрила

Клечи, харесваш ми, хубави напоителни постове! Ха така бе момиче, какво беше се свила в черупката си и да се чудим какво става. Ще се борим, ще си помагаме кой с каквото може. С всеки изминал ден осъзнавам колко много сте ми нужни и в помощ всички от тук

Тану, как правиш ябълковия оцет? Сподели, ако не те затруднява, моля.
Борянка, държиш ли фронта?

Фло, сигурно и тя по младежки сигурно е пак по бойните полета
Диди, има ли вече добра новина? В очакване сме

Охоо, Ениса е писала
Леле, колко вълнуващо, представям си Пиятеля колко е впечатлен. Дали ще може да заспи сега от емоции 
Аз съм на обичайното място и за сега ви изоставям, но пак ще дойда. Чаф

И после победените монголи бягали от него.
ЯНКА я изпуснахме.