КГБ = Клуб на Готините Баби - 223

• 30 602
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Ха от мен добър ден младежКи Heart Eyes  /КАГ, край откраднато е и ще се ползва вече това редовно, мисля, че нямаш нищо против Simple Smile /
Тетка, приятен релакс! Хубаво от време на време да се вреждаме и за другия  живот, мисля, че ни се полага. Simple Smile
КАГ, толкова си права и за краткия живот, и изненадите, и за егоистите!  Напълно споделям  мнението ти.
Айша, това летният вирус ли е, с което се борите. Сега колежката каза, че  имало вирусна пневмония. Внучето е в София и уж нищо му няма, слушала го докторката, гърдите чисти, но продължава да вдига темп и накрая пневмония. Та мисълта ми беше, пазете се и ако трябва на доктор, че не било шега работа.
Нинка, аз откриването не го гледах, после като четох това онова и гледах оттук оттам, реших, че не искам да гледам и закриването.
Пипи, ама и ти не се спираш бре жена Grinning , направо башж ти е празник днес, младежКа си отвсякъде Heart Eyes
Гъбката, приземихте ли се на своя територия. Не се и съмнявам, че пак си се развихрила Grinning
Клечи, харесваш ми, хубави напоителни постове! Ха така бе момиче, какво беше се свила в черупката си и да се чудим какво става. Ще се борим, ще си помагаме кой с каквото може. С всеки изминал ден осъзнавам колко много сте ми нужни и в помощ всички от тук Kissing Heart
Тану, как правиш ябълковия оцет? Сподели, ако не те затруднява, моля.
Борянка, държиш ли фронта? Kissing Heart
Фло, сигурно и тя по младежки сигурно е пак по бойните полета Thinking
Диди, има ли вече добра новина? В очакване сме Kissing Heart
Охоо, Ениса е писала Simple Smile  Леле, колко вълнуващо, представям си Пиятеля колко е впечатлен. Дали ще може да заспи сега от емоции Thinking
Аз съм на обичайното място и за сега ви изоставям, но пак ще дойда. Чаф Hug

# 31
Гледам, че липсвам от младежкия ден! Уж писах ,но явно не съм публикувала! Rage
             Днес го ударих на миткане! ММ тръгна с мен ,но...трудно ми удържа на темпото. Та съжалих , че не тръгнах сама. Казах , че излизам и той - как така сама и...се сдобих с ремарке. За мен разходка и шопинг , а за него ....мъкааа!
             Клечи, утре взимат моите килими и след обяд се правя на красива / на фризьор съм/ и след това към края на седмицата или другата  /когато си свободна/ може да се поразходим в компанията на кавалера ти!  Нашата госпожица няма да я взимам , че ще изпояде хората. Как разбира това куче кого да лае и хапе и с кой да е приятел хич не ми е ясно. Вчера гледам ,че с белгийчето се разбира прекрасно , но с повечето съседи хич - изпохапа ги. Всеки ден ги вижда и...не ги харесва. Пазят се от нея и като я видят и правят път.
            Борянче, справяш ли се с бабините сладури?
            Ениса , завиждам на капитана за плаването! Все предлагам  на ММ да се поразходим из моренцата с кораб ,но....не хваща дикиш.Трябва да си търся компания за някой круиз из Средиземно море.
           Касс, новините са две - с премествнето на Ран не се получи. Както и предполагах и май ще търсят квартира. На мен не ми се ще да се изнася ,но  кой ли  ме чува. Така живял баща му и той така иска. Другата новина е -  Неда успя да се пребори с конкуренцията и заминава на обмен в Япония за един месец и отново сме във въртележката - самолетни билети , паспорт , че стария е изтекъл и още 100 неща. Е, похвалих се с гардженцето!  Yum

# 32
Дидиии, чудесни новини, чудесни!!!
Особено се радвам за Неда, знам от теб, колко и беше на сърце.
Браво!
Поздравления!!!

И за Ран се радвам, но неговото си се подразбира - минава на нов етап от живота.
Само на обещавачите не им ли е неудобно, като не си спазват обещанието....

Пак ще пиша.
Сега само да споделя радостта ти.
Ставам да навивам килима, че превозвача е казал, че ще дойде между 16.00 и 18.00.
Само да не звънне, ,,долу съм"" , като някои куриери, както са ми правели, че хич не харесвам така.

# 33
Честито на Неда! 

# 34
  • Кубрат/ Пишурка
И аз се радвам за Неда! Не само ще се нагледа на хубости, но ще усъвършенства и езика.

# 35
Поздравления за децата, нека си сбъдват мечтите! Ние сме на следобедния си плаж, строим замъци, работниците нещо не се разбират много, защото в групата има и чужденци, играят го малко-ние българите срещу останалите. Застанал пИятелят срещу един чех и му разправя: Говори ми като човек, бе! Какви са тия глупости?

# 36
  • София
Ха ха, ЕНИСА, започвам със смях. Прав е пИятеля. Това чехче ще говори ли като хората, или напротив? Сетих се, как преди много години - има няма 40, моя син живееше в Москва с баба си и дядо си. Прибира се един ден и победоносно съобщава, че се е бил на площадката с двама монголи и ги е победил. Майка ми го пита - Какви са тия монголи? А той опъва с пръстчета клепачите си настрана и казва - ей такива, дето не виждат добре и гледат през мъгла. Joy И после победените монголи бягали от него. Simple Smile
ДИДИАааа, ей това е новина! Поздравления за упоритата НЕДА. Радвам се за нея, предай й поздравите ми! Все така да й върви -напред и нагоре, и успехите да я следват. Браво! Нещо не съм разбрала ли? Или съм изпуснала? Къде ще се мести Ран? На квартира ли иска да живее?
КАГ, пътувай, миличка, щом ти харесва. После ще разказваш. Simple Smile
КАССС, днес съм като хвърковатата чета. От сутринта съм в полет. Отметнах доста задачи. Купих си обещания за рождения ми ден телефон. Казвам на гаджето: Добре, че имаш само жена. (поне аз така си мисля), че ако имаше и любовница - всички разходи по две, А той ми отговори: Любовницата би искала телефон за мноооого пари, по-скъп от твоя. Ти да видиш...Заканих му се, че ще му оскубя мустака с пинсетата за вежди. Joy
КЛЕЧИЦЕ, ако предложиш среща на маса, бива. Иначе не ме търси. Не си падам по пешеходните маршрути. Simple Smile
ТЕТКЕ, добре да си починете, да заредите батериите. Hug
АЙША, дано по-скоро да ви мине съвсем. Ако имате нужда от нещо - звънни ми, че нали децата ви са в Гърция. Ще ударя едно рамо.
БОРЯНЧЕ и аз така ще кажа - не им настоявай. Когато огладнеят сами ще си поискат. И на нас, възрастните, в тия горещини не ни се яде. За колко дни сте се пазарили да ги гледаш?
ПИПИ, изкефих се, като прочетох, че хората ти се обаждат за помощ и съдействие. Кандидатирай се за следващи избори. Сигурна съм, че ще ги спечелиш. Ти вече си спечелила "електората".
ГЪБКЕ, а поне ти покажи разлика. Stuck Out Tongue Winking Eye ЯНКА я изпуснахме.
ТАНУ, работна жено, обеща днес да мързелуваш. Изпълни ли си обещанието?
КРАСИВА БЕЛЛА нали писа, че е в джунглата, надявам се да се обади когато се върне в цивилизацията.
ТАНИТКА, чудесна идея да пазаруваш със заявка. Модерна мадама си ти. Браво!
МЕРИАН, за теб днес е чувалчето с прегръдките. Hug
ЯЖКА сигурно вече се е сдобила с внучета. Да им е хубаво заедно!
НИНКА, поспивай си на хладничко. Толкова е приятно!
ЯНЕ, къде е ТОНИ? По света или у нас?
Писах, писах, май с всяка една от вас си поговорих. Тези дето не ги споменах, ще ги гушна. Hug
Отивам да разучавам новия телефон. Никак не обичам новите неща - консерва.

# 37
  • София
Фло, благодаря за предложението. Но аз си излизам, пазарувам, разхождам се докато е по-хладно. Да, кашлям като дърта магарица, но то ми е запазената марка. Спомням си в началото на Ковида как зверски кашлях и все искаха да ме линчуват маскираните. Даже днес бях при ЛЛ на Пл. да му взема рецепта за Глюкофажа. Тя първи ден след отпуска, но я карала болна.
По повод любовницата - аз съм на принципа, че мъжо трябва да внася в къщи. А тя зад а го задържи е длъжна да му задоволява финансовите желания. И на мене да ми прави подаръци - няма да ги върна. Но той не желае да се главоболи и с любовница - мързи го.....
Кас, много се изморих докато четох колко буркани си сложила.
Иначе нямаме летен вирус,  а само кашлица, болно гърло и силна хрема. Пл. имаше и темп. 2 дни, а аз за 60 г. съм вдигала само 3 пъти. Нещо с щитовидната жлеза било свързано. Моята ЛЛ до 20.08 е в отпуска, ще се оправям сама.
В Москва и ние имахме съседи монголи в дипломатическия блок. То бяхме събрани от цял свят. Та монголите  готвеха с овча лой - аромата още го помня. Под нас живееше посланника на тогава новата държава Бангладеш. Дъщеря му дойде с индийско сари вместо униформа на у-ще и в междучасието сръбските момчета я щипеха по кръста и се хилеха. Веднъж ме поканиха при бангладешците и докато нещо си говорим с момичетата/бяха 4 сестри + 3 братя/ мина 1 тлъста хлебарка. Аз веднага реагирах - опрасках я с пантофа. Малейййй, като се разкряка цялото племе - защо съм убила насекомото,  то душа носело. Хубаво я носи, но по тръбите популацията и у нас се увеличи значително. От тогава ме намразиха и не се качваха заедно с мене в асансьора. Добре, че след месеци им осигуриха  резиденция на посланника и се омъглиха. Иначе европейчетата бяха добри деца и семейства.
Но да не ви отегчавам със спомени от време оно.
Борянка, проядоха ли гостенчетата? Ако не - остави ги. Давай вода и плодове. Няма дете, умряло от глад. При нас Пл. много се старае - дохранва, гони по стаите с купата манджа. Аз като не щат - прибирам всичко. Но мрънчоците постоянно искат да пият безлактозно мляко. Остана им навик от диетата на Мрънла и то е сладко - постоянно сипвам в чашките им.

# 38
  • Кубрат/ Пишурка
Фло, Тони си е в Кубрат. Но е баба на повикване. Върна се преди седмица от Търново. Утре ще се съберем, по случай моя повод на заведение в центъра.
Айша, твоите разкази винаги са ми били интересни. Все едно идваш от друго време и място.

# 39
Айша, на мен също ми е интересно.
     Просто наминавам да кажа здрасти Simple Smile

# 40
По късна доба да кажа добър вечер и лека нощ и най вече да поздравя  Неда чрез Диди. Диди, жива и здрава да ви е тази прекраснаца, все така упорито да следва и сбъдва мечтите си!
Айша, мен специално изобщо не ме отегчаваш, а като гледам и не само мен, така че разказвай, интересно е! Обичам да ми разказват за Москва и аз имам много хубави и мили спомени от годините през които бях там.
Тетка, как е джакузито макузито 🤪 Забавлявай се и зареждай батериите 🥰
Ениса, тая вечер съм разказала на цялото домочадие за пИятеля  🥰
Фло, разучи ли телефона?
Аз от вчера пак съм с онова гадното тъпо главоболие и кръвното ми е паднало. Цял ден пия айрани, кола, кафе, ям шоколад. Лека отшумява за малко и после пак. Май пак имало изригвания и може и от това да е, но много неприятно и понеже продължава много време чак лошо ми става.
Сега ви казвам лека нощ и до утре 🤗❤️

# 41
  • Вила Великула
Айша, стана ми интересно за връзката на щитовидната жлеза и вдигане на температура. Аз също съм с ниска телесна температура и като я вдигна, значи съм много сериозно болна. Рядко се случва, дори когато бях с Ковид не вдигнах. И да-имам проблем с щитовидната жлеза.
Дидия, браво на Неда. Нито за момент не съм се съмнявала в нейните способности.
Фло, не смятам да се кандидатирам за кмет поне в следващия мандат. Половината село ме мрази, защото им нарушавам тъпото безвремие. Странни са хората. На някои им харесва така: да тънат в нищета и безхаберие и да смятат, че нищо не може да се направи. Те си били добре и така.

# 42
Добро утро, дами!
Нинка, здравей - би ли разказала нещо, което те впечатли от закриването на Игрите?
Бях в движение, а и не се сетих.

Дидиа, ще се радвам да се поразходим заедно. А и с който друг иска - също.
Може би към края на седмицата - днес ще чакам да дойдат да вземат килима, утре внучката ще идва на гости с приятелка ( малко няма да ми е за гости в къщи, но не искам да и отказвам) .
Ще пиша кога ще се накикиморим с моето другарче и ще разходим хубост по жълтите павета Simple Smile , ти да видиш красУта неземна Simple Smile .

Ениска, приятен круиз!
Задължително е да има репортаж - това ще е едно мнооого специално пътуване с пиратски кораб.

К.А.Г, вчера ти си свършила работа за половината китайски народ, я по- полека Simple Smile .
За екскурзията - браво, така се прави- решаваш и действаш.
Аз септември съм на моренце, беше планирано за октомври, но го изтеглих с 20 - тина дни  напред, че ще водя и внука, а и майка му този път, та той да не изпуска много материал и да е още е началото..
Установих, че само с дъщеря ми, така по женски, не сме пътували от 36 г. - когато тя още не ходеше на училище. Тогава беше хубаво и, сега - ще разказвам, като си дойдем. Нещо се изгубихме в разбиранията ни за нещата през годините, но все пак очаквам приятни емоции.

Борянка, прегръдки за теб и малчовците!
Как сте, как мина първата вечер?

Танитка, като те четях си те представих на пейките пред хотела в Русе. Толкова образно разказваш, прави Хюго по- често, моля.

Кассси, и теб си те представям.
Прегръдки и поздрави за семейството. А малкия Буболечко да го нагушкай от една непозната баба.

Пипи, що толкова кратко?
Или аз съм пропуснала по - подробните ти постове.
Май за празник на селото ви / събор някъде прочетох - минА ли вече, или предстои.

След като К.А.Г. сподели за нейното пътуване през септември, аз пък да предложа за ноември.
Ще ми се повече да е почивка - Египет ми е по джоба, топло е и времето и морето, или пък обиколна екскурзия из Европа - бе съм решила, че още не е сигурно, кога ще мога да командировам Чарли в Стрелбище, но може и да действам на last minute, каквото подходящо изскочи в удобното ми време. Срамота - за осем месеца само три пъти съм пътувала - два в чужбина и последния - в Русе, а тооолкова ми се ходи някъде....

Поговорих си с вас, сега ставам, че задачките не чакат.
Хубав ден, мили приятелки!

# 43
  • София
Добро утро, мили приятелки!
Днешното  кафе:
 На 13 август отбелязваме Международния ден на левичарите.
Левичарите са хора, при които лявата ръка е водещата. Те я използват за повечето неща- писане, готвене, миене, рязане и т.н. Но има и случаи, в които левичари пишат с дясната ръка, но ползват лявата за повечето други дейности.
Някои любопитни факти за левичарите:
- Около 10% от населението на земята са левичари.
- Има и хора, които могат да си служат еднакво добре и с двете ръце (амбидекстрите), въпреки, че е рядко срещано. Има повече мъже левичари, отколкото жени левичари.
- Повечето левичари имат коефициент на интелигентност над 140 точки.
- Сред известните левичари се открояват имената на Леонардо да Винчи, Грета Гарбо, Наполеон, Марк Твен, Бил Клинтън, Владимир Путин, Чарли Чаплин, Алберт Айнщайн Барак Обама, Пол Макартни, Джулия Робъртс, Брад Пит, Анджелина Джоли, Никол Кидман, Стинг, Брус Уилис и др.
Аз също празнувам днес.
Днес празник има и Янчето . ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
Хубав ден.

# 44
  • Кубрат/ Пишурка
Нинка, разконспирира ме. Да, днес помъдрявам с една година. IcecreamCake

Общи условия

Активация на акаунт