ПИПИ, за теб с благодарност
!Аз съм горе-долу в "разбирателство" с дископатията- "ден боли, два не" и обратно..... Бива, трае се!
Дълго продължи, чак ми омръзнаха и мазила и хапчета, ама така боляло- силно и продължително!

ДС днес пък е с Т 37.4 и болки по цялото тяло, щерките дойдоха, донесоха му хапчета, прахчета, нахокаха го да не стои на включен климатик, напазариха ни доволно и сега през час го проверяват- аджеба пие ли си илачите!
Вече живна и преди малко го чух да се хвали на един негов приятел: Пейчо, днес отново усетих дъщерната загриженост, ако има такава дума, де!
Колко му трябва на един родител за да се трогне!!!

Вече трети път пазаря от Кауфланд чрез Интернет, голямо улеснение, голям кеф! До преди два месеца, нямаше разнос в нашия квартал, вече сме "в кюпа" и аз се възползвам. Не мъкна количката по 83-те стъпала или тежките торби, не мърморя на ДС, че не е купил това което трябва, не заангажирам и децата и т.н.......
Доставят ми продуктите до вратата срещу такса 5 лева и по мое желание малка почерпка за доставчика, те едни млади пъргави момчета, сякаш виждам внуците си.
По Великден доставките бяха безплатни, този месец поради Денят на Варна пак няма "такса доставка".
Спирам да пиша, че церемонията по закриването на Олимпийските игри започна, а аз държа да я изгледам.
Лека!

Радвам се, че си намерила начин хем вълкът да е сит, хем ягнето цяло и по важното, че с дископатията се "разбирате", дано съвсем постигнете разбирателство като тя отстъпи 

, ти да видиш красУта неземна