КГБ = Клуб на Готините Баби - 223

• 30 602
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Янче, 
Бъди здрава и благословена!

# 46
  • София
Добро утро, красавици!
Ей, НИНКА, Госпопд здраве да ти дава! Всеки ден отварям очи с мисълта Какъв ли ден е днес, какъв празник е? И грабвам лапчо с надеждата, че ти вече си се погрижила за това, да научим нещо повече.
В семейството имаме двама празнуващи - зетко и голямата ми внучка. Зет ми, когато е бил малък, са му връзвали лявата ръка, за да се научи да пише с дясната. Ами успяли са - пише с дясната, но всичко останало прави с лявата. Друго мнение имах за неговата Родина. Все пак, това не е прищявка или каприз, това се ръководи от мозъка. С внучката не сме постъпвали така. Когато беше на 1 годинка и са я завели на първия по-обстоен профилактичен преглед, измежду всичките изследвания, са направили и следния тест: Придържали са детето и пред него са сложили топка. Всеки път е ритала топката с лявото краче. Казали са им предварително, че това дете ще е левичар. Дъщеря ми й беше снабдила ножичка и химикалки за леворъки. Вече изработват и зъболекарски столове за зъболекари левичари. Я при колко велики и известни хора водеща е лявата ръка. НИНКА, честит празник и на теб!

ЯНЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ДА НАТРУПАШ МНОГО ГОДИНИ В БАНКОВАТА СМЕТКА НА ЖИВОТА. ЖЕЛАЯ ТИ ДА СА СПОКОЙНИ ИДНИТЕ ГОДИНИ, ДА СЕ РАДВАШ НА ОБИЧТА НА БЛИЗКИТЕ ТИ ХОРА, ДА СЕ ЧУВСТВАШ НЕОБХОДИМА! НАЗДРАВЕ.
Поздрави Тони от мен и добре да си изкарате днешния специален ден!

Вчера цял ден очаквах да се обади бояджията, но не би. Май започва с известните "майсторски" номера. Днес ще го търся, да видим какво ще правим.

# 47
Добро утро!
Аз ли съм шматарок и не довиждам,  форумът ли си прави шега с моята наблюдателност, но ми се губят постове и се появят после.
Пример - вчерашния пост на Айша и тези около него снощи  не ги видях, а четох уж преди да заспя официално. Освен да съм гледала с половин око и то с кьоравото ....

Тъй, днес много празници, много нещо .

Първо да отбележа празника на Янчето.
Честита да си дружке!
Бъди жива и здрава, не губи силния си дух, радвай се на обичта на близки и приятели и всичко хубаво около теб!

Много общи хубави спомени имаме с теб, добавям към тях и Русе '24г , нека те те греят и напомнят за приятните ни моменти заедно!

И аз имам празник, левичарска съм по наследство - от баба ми Цветана съм го наследила и на дъщеря ми съм го предала.
Аз съм от тормозените левичари, много ми се караха, докато се науча да пиша, да ям и да върша разните му неща не с лявата, а с дясната ръка, но сега ми е лесно - кеф ти лява, кеф ти дясна, макар че по мое мнение и двете са ми леви ( с една дума - кьопави) , но това е положението. Дъщеря ми е от чистите левичари - само с лявата действа, ако трябва да прави нещо с една ръка - вече има и ножици, и мишки и разни работи за такива хора.

Прочетох, че и Нинка НН е от нашите . Ако е така, да и е честито .
Много сме, силни сме .
К'вото и да сме, да сме живи и здрави.

Днес към обяд ще ми дойдат гостенките - внучката с приятелка.
Напазарувано е, сготвила съм един винен кебап, имам готовност и за друго и ще се отдадем на женски забавления.

Мечтала съм си за това време преди 10 - тина години, когато се срещахме с Тути и милата и внучка Нанси ( Тути, ако четеш понякога - поздрави и прегръдки, с благодарност за всичко, което съм научила от теб) - ето го, дойде времето. Само да съм жива и здрава повече да мога да се радвам на порасналите ми наследници. Много по- осъзнато е общуването сега - когато децата растяха все бързах, все нямах време да им обърна внимание достатъчно, сега имам цялото време на света и искам да оставя спомени, хубави спомени....

Спирам, че и на фитнес ми се ще да отида след малко.
А вие дано усещате хубавото ми настроение и виждате голямата ми усмивка - предавам я и на вас Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile .
Хубав ден, дами, с на празнуващите , весело да е!

# 48
  • София
Добро утро!
Честит рожден ден на Янчето! Най-вече й желая да е здрава, другото се купува!
Честити да са левичарите! Ние си имаме двама-майка ми и внучката. Майка ми са я тормозили много в училище, връзвали са й лявата ръка, за да пише с дясната. През междучасието е наваксвала и е преписвала целия урок с лявата ръка. Пише хем красиво, хем бързо.
Не знаех за новата къщичка и се чудех защо не пишете. Явно и при мен се губят постове.
Свеж ден от мен!

# 49

Яне ,честит рожден ден и от мен, жива и здрава да си!
 При нас продължаваме напред.
 Внучката си служи и с двете ръце, както гледам и отдавна, та поздрав и за левичарите.

# 50
Честит рожден ден,Яне! Здраве,късмет и нека се случи това,за което мечтаеш! ❤️

# 51
  • Вила Великула
Добро утро! Доста активно утро се очертава в къщичката ни, но така е като има празници. Първо Янчето да е жива и здрава и да се радва на любовта на близките и хора.
Поздравявам и всички левичари. ММ също е левичар, но пише с дясната ръка, защото едно време в училище не са му разрешавали да пише с лявата.

# 52
  • София
Браво, момичета! Както сме я подкарали, бързо, бързо ще изпълним темата и пак ще създадем работа на ПИПИ. Blush Пу, пу, да не чуе Дявол.
Да се надявам, че бояджията ще си удържи на думата. Обади се, утре в 9.30 ще дойде и ремонът започва.
ЯНЕ, рЕзни едно парченце от тортата. Много харесвам торти със сметана.
БОРЯНЧИЦЕ, сама ли се бориш с внуците или чичо помага?
ДИДИА, кога заминава Неда? Скоро ли или в учебно време?
МЕРИАН, Hug
КЛЕЧИЦЕ, ти пък искаш двойно да те поздравим за празника, че двете ти ръце били леви. Разсмя ме!
ЕНИСА, кога се прибирате? Нагушкай твоя чаровник. Ей, да не помислиш за голямото лъФи. Малкото нагушкай. Grinning
Отивам да пържа еко тиквички, произведени от Ромео. И таратор с био краставици. И салатата ще е с градински домати. А как се кефи на продукцията си, думи нЕмам. Аз пък яко го хваля и го четкам, та съвсем го ощастливявам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 53
По повод на левичарите,  бащата на пИятеля е така. Изобщо не съм го тормозила, явно не е рядко явление. Май всички имаме такива в семейството. Утре си тръгва пИятелят на пИятеля. Как ще добутаме до събота с тия,  дето не говорят като човеци, хич не ми е ясно. Blush

# 54
Чичо  има командировки ,но се прибира вечер и помага. Снощи го оставих, до късно в басейна бяха, то изпълнения, то публика, при мен билетите/на чичо, на кой друг/. Много помогна снощи ,че предната нощ не заспах никак.
 Сега  бабиния разлял пресен портокалов сок, и  се измъкна, без да яде, но замълчах, все едно не съм там, притеснен е , вижда се.  Малка работа, след малко ще отиде за нещо, направих подготовка за руло стефани за довечера ,за обяд имам нещо, то и два залъка хапват,  направих плодова пита , с малко захар и плодове, леко  е бяла отдолу но на хартия   е така, не се препича,  опитах, изпечена  е и не е сладка. И таратор за обяд. Без чесън и копър,  остава да е без краставица и мляко. ама това искат.
 Та така, разсърдих внука,  идва на моя компютър, те имат родителски контрол и ми обясни   момата ни, че ако искам и  аз трябва да се регистрирам на 9 години. Но  май трябва , защото тук идва да гледа дет не трябва ,ако няма къде - разбирам. И вряка малко , но това  е.
 Сега ще се взират в екрана , баба маха апарата ,че не става с него въпреки че пих лекарства против възпаляване. И  после  басейн,  и май се замърсява вече, ще видим дали ще сменяме вода или не.
 Квот ,такова. Вчера гледам как пише през екрана и с едното око в него ,с едно в домашното, само гледам.
 Аз казвам, че не са мои деца, имат си родители, една съседка от другата улица - твои са да не са наши. Ми не са Моите ги знам кои са и  как се казват дори. Това е чужда беля и  уж внимавам.

# 55
Забравих  да поздравя леваците! Yum Аз съм от тези , дето могат да си служат и с двете ръце. Пиша с дясна ,но рисувам с двете и всичко друго пак така.
                 Току що ми взеха килимите! Явно са точни.
                  Фло , Неда заминава в началото на октомври. Ще посещава учебни часове и ще ходи облечена в униформа на у-щето , в което ще бъде. Подаде заявление , в което описва размер за униформата, часове , които иска да посещава и още 100 неща. Живот и здраве  18-тия и РД ще бъде в Япония! Много е щастлива от този факт! Днес взима паспорта си и .... привършва с необходимите документи.
                 Борянке , като те чета справяш се упешно.
                 Ениса , ами научете ги тия , дето не говорят като човеци. Yum

# 56
  • София
Янке, честит рожден ден! Да си здрава и щастлива с Галена, внуци и приятели! И по традиция ти пожелавам да намериш някой дядо за другарче.
Пипи, за темп. и щитовидни проблеми много не разбрах, че бях на 14 г. тогава. Ходихме на корабна обиколка по Балтийско море и до Лондон. На кораба бяхме малко соц. дипломати и групи германци, англичани и подобни. Та там 1 германска лекарка знаеше руски, говореха нещо с майка ми и стана дума за странното ми тяло. Тя обясни нещо, не се заслушах, че с дъщеря и бистрехме гаджетата. После обясни и други неща, свързани с етно-групите, кой какви прадеди има и гените от там. Ами права излезе жената - след години си правих подобни тестове.
Борянка, остави ги да правят каквото искат - във ваканция са децата. Е, без опасни и застрашаващи неща, разбира се. Като се приберат в София ще си допишат и доучат. То нали тукашните деца не излизат да играят. В това горещо време може да нямат апетит - течности и плодове нали има. Като им се дояде друго ще хапнат.
А обичат ли роло Стефани? Че Пл. си игра да прави на мрънчоците, те избодоха само белтъка. А иначе печени кюфтета и кебапчета набиват като невидели.
Дидиа, поздрави за успеха на Неда! Кога ще пътува?
За младия кандидат-квартирант - за мене е ОК, щом той го иска.
Ако беше решил да учи в чужбина или друг град - нямаше как да го избегнете. Разбирам момчето - следване в къщи ми изглежда като образцова гимназия, никакъв студ. живот. А и как ще свикне с трудното иначе? Аз заради това избягах да уча във В. Търново. Въпреки роднините от двете страни през цялото време бях на квартира, отживях си. Повечето софиянци след първия семестър или година си дойдоха. Аз категорично отказах, въпреки крясъците и псувните на баща ми. В последствие се оказа, че така съм по-подготвена за живота и не чакам на неговите връзки и възможности.

# 57
На Янчето днес е празник, на Янчето днес е ден Heart Eyes Янче, да си здрава, здрава и пак здрава! Споделени щастливи мигове с любимите ти хора! BirthdayFlowers Four Leaf CloverHeart

Честит празник и на левичарите! Малкият сега рита с лявото краче, снощи го забелязах, че в една игра в която с едно чукче се удрят топки пак използва лявата ръка. Ще видим какво ще излезе, но каквото и да е, здрав да е!

Хубав ден момичета! До после Grinning

# 58
Дидиа, аз прочетох за Неда един месец, или не съм разбрала , но малко ми се вижда. Щом се радва на толкова, успех нататък.

# 59
  Пожелавам на Янчето  хубав празничен ден!  Да си здрава, Яне!  Да ти се случват нещата, които искаш!

Честит ден на левичарите!

Хубав ден на всички с приятни занимания и ползотворни начинания!

Общи условия

Активация на акаунт