КГБ = Клуб на Готините Баби - 236

• 19 593
  • 733
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро, момичета! Вчера пристигнахме ние, а днес ще пътуваме към родния ми град да погостуваме на майка ми. В неделя се връщаме и ще се радвам да можем да се видим следващата седмица. Лек ден ви желая!

# 721
Домати на 1.50 споделиха в пазарния ден ,купили и бойкотираха на 1.60.
 На 5 са , от нивата.

# 722
Здравейте, момичета! Гореща седмица се очертава, но е лято все пак. На морето винаги е прекрасно, нали Ениса. Малкият ви сладур може да стане филолог, има интересна мисъл още от сега. И аз имам много мечтания, дано успея да ги осъществя.
Красива Бела , с много здраве да си носиш обувките и да посетиш красиви места с тях.
Желая ви всички да сте здрави, да посрещате специални гости и да имате една прекрасна седмица!

# 723
Фрау,
Добре дошла у дома!

Нищо не консервирам аз. Каня се сок от смокинови листа да правя, ама.... За сега съм на сянка, със студена вода и рисуване по номера .
Както и да пробвах, все голяма излиза снимката и не мога да я прикача.

Фло,
На село ще съм. После към другото (ще правим 6 месеца на татко:-( )

# 724
Компотите врат. Снахата обича праскови и  стари няма да хареса.
8 не ас много да ги разделим на две места. Останаха  едни, доста ,узрели , даже и не се делят толкова, ще ги сложа сега на конфитюр. не иска повече компоти чедото. Не ги и ядем, по десетина на зима. Аз сок само, вместо безалкохолно и вечер ,че пада кръвната захар.
 Хубав ви ден. Малките са на 3 лв, презрелите.

# 725
Добър ден!
Обедно време е, но да ви нагледам. Всички писали са прочетени, неписалите- друг път като пишат.

Имах едно мечтание, което е на път да се осъществи. Към края на месеца ще споделя.
Иначе нищо ново. Загубените ми предмети НЕ са намерени. Дано аз да не си загубя акъла тотално и безвъзвратно!Другото се заменя с ново.

Хубав следобед, приятелки!

# 726

Хайде обедно да ви развеселя - кой на колко е и на колко се чувства Simple Smile
Както виждам темичката ни е на път да привърши - за по-малко от месец. Браво на нас Hands Plus1
Ходихме "да трошим пАри" - на пазар, по магазини. От години пазаруваме зеленчуци от производител, който продава на пазара - не са евтини, но винаги са пресни и качествени. Та купихме си шарен пипер (повече червен даже) на 2.50/кг. Става и за сушене. Преди майка ми всяко лято сушеше и ни даваше готов червен пипер - смлян. Сега аз го правя и раздавам на децата. От 15 кг изсушени чушки става 1 кг. смлян червен пипер. Суша в електрическа сушилка. Няма нищо общо с този по магазините.

# 727
  • София
Хайде и аз да мъцна. Сутринта написах няколко изречения, но явно толкова съм се ошашкала, та не съм публикувала. Накратко - пак си удавих телефона. Набърза ръка се спретнахме и отпрашихме към дома. Минахме през сервиза, дано успеят днес да го оправят.Сега малко почивам и отивам на тръстиката. Все оше не ми се зарязва. Оставих си за мен  дългогодишните, верни пациенти. Другите прехвърлих на сина. Работя бавно и спокойно, често и благотворително. Това ми доставя огромно удоволствие! Не ми се иска да остана у дома по чехли и халат и да гледам индийски сериали. Зарежда ме контакта и общуването с хората. Е, ще дойде ден да сваля окончателно бялата престилка, но за сега не съм определила кога ще дойде този ден. Simple Smile Тогава ще ми остане работата с възрастните хора, която е не по-малко интересна и зареждаща. Подготовката на лекциите изисква много търсене на материали, четене и нови знания.
Хайде за сега толкова.
Стискайте палци за окъпания ми телефон! Дано след обяд да си е при мен. Това си е направо едно мечтание.
А, да не забравя - да си запиша час за маникюр. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 728
Фло, явно трябва да ти правим и на теб някакви ритуали против опитите ти да си затриеш окончателно телефона. Ако си решила да го сменяш, кажи си, не е срамно, ние ще те разберем  Stuck Out Tongue Winking Eye
Лежим уж да почиваме на спалнята, но на всеки 10 минути отговорарям на въпроса дали стана 4 часа, за да хукнем към плажа. Започнахме едно грандиозно строителство на пясъка и сега трябва да го довършим, като оня пирамид, дето поръчал да му построят пирамида. Ако не е развалено всичко, че ще падне рев.
Продължавайте да отмаряте кой както може, че жегата и тука не е малко, та си представям при вас...

# 729
  • sofia
Фло, подкрепям Ениса, трябва си ритуал против удавяне на телефон. Та в събота може и да го проведем Wink .
Белла, честит рожден ден! Жива и здрава да си. Пък и късмет да имаш. Имаш ли ги тез компоненти - другото от самосебе си се нарежда.

При мен нищо ново. В неделя изпратихме майката на жената на брат ми. Предния ден пък бях на рожден ден. То и преди съм го казвала - лошото и доброто вървят ръка за ръка. Та така.
Чакам с нетърпение края на седмица, защото ще видя част от КГБто, а следващия понеделник ще скоча за малко и до морето.

Ааа, Флото добре гледа на кафе. Ще се събднат някои нейни ясновидски способности Wink , ама само за нейния телефон нещо се объркаха работите.

# 730
  • някъде другаде
Привет от Вършец. Разгледахме Враца. Центъра е много хубав. Дойдохме във Вършец. Обядвахме и сега ще починем.  За утре плануваме басейн.
Много е топло , стойте на сянка.

# 731
Нов, реве за нов. Този бойкотира яко.

# 732
  • в сърцата на любимите ми хора
Привет, момичета. Нещо ми е смарангясано и не ми се пише. Чета ви от време на време и да мъцна, че мърдам, да не ме мислите. Гледаме се с баба и внучка. Трудно запълваме времето при тези жеги. На детенце му е скучно и планът за утре е басейн. Ще идем по-рано, за да се приберем по обедно време.
Живи и здрави да са всички празнували. Весели почивки на плажуващите. Работещите да не се напъват много в жегите.

# 733
  • Вила Великула
Момичета, мисля че е време за новата ни августовска тема. Има достатъчно време до края на месеца, за да я изпишем с кеф.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1803800.new#new

Общи условия

Активация на акаунт