Термин Декември 2025 - Тема 2 🎁🎄

• 3 872
  • 50
  •   1
Отговори
Момичета, правя нова тема.
Записвайте се и съвсем скоро очакваме бебе валежа да започне! 🎁😊

# 1
🤰🏻Последни 24дена до термина 🌸🍀🫶

# 2
Здравейте, аз също съм с термин декември

# 3
Как се чувствате?
Приготвихте ли си багажа за болницата вече?

# 4
Моят багаж е почти готов. Единствено вода не съм приготвила за болницата, и трябва да вида външната батерия за телефона в какво състояние е.

# 5
Аз съм почти готова. По списъка се водя, че иначе е голяма галамация. 🤣 Нощници поръчах от Уайкики и трябва да ги сложа в багажа и май после една проверка и е готов. Даже и за вкъщи приготвих нещата.

Аз съм суеверна и всичко за бебето е в баба ми в момента в торби, подредено. Вляза ли да раждам ММ ще подрежда. 🤣

# 6
И аз съм почти готова. Само трябва да си изпера моя комплект за изписване и за бебка и да чакаме.
Надявам се да не трябва да го изкарвам съвсем скоро и да имам още няколко седмици.

Напоследък си поплаквам, че след месец с мъжа ми няма да сме само ние и колкото и да се радваме и двамата всичко ще е съвсем различно. Тези, които чакате първо детенце имате ли такива чувства?

# 7
Ние чакаме първо детенце и по-скоро се притесняваме от грижите, които предстоят и дали ще се справим отколкото, че вече няма да сме само ние и всичко ще се промени.

# 8
Започнах моя багаж за болницата, но съвсем отгоре- отгоре. Пуснах и първа пералня с на бебето дрешките. Чудех се за гладене, но прочетох, че един вид дезинфекцията, която се извършва с него, трае само няколко часа, тоест непосредствено след гладенето. След това дрешките пак имат страничен контакт с околната среда и все пак става все едно си ги свалил от простора и … Абе не знам дали го обясних правилно, ама аз реших да не гладя. По мамин съвет пера на ниски обороти и 40 градуса, уж е достатъчно.

Избрахте ли лекари и болница за раждането?

Аз съм от Пловдив и се спрях на Торакс, в този ред на мисли, вчера по време на нощното будуване прочетох в страницата им във фейсбук, че днес има ден на отворените врати в 13.00 часа. Ако съм в състояние, мисля да отида.

На нас също ни е първо детенце и много се вълнувахме, чак се наложи да чакам таткото да се прибере от работа, за да участва в първото ритуално пране за бебето. Надявам се ентусиазма му да се задържи и за в бъдеще 😂

# 9
  • Бургас
Здравейте, аз съм с термин 02.01, но се налага секцио и ще раждам около 18.12-19.12.  Първо бебче ще ни е. Има ли мами, които ще раждат в Софиямед? 🥰

Вие ще гладите ли дрешките?

# 10
Аз ще раждам в Софиямед. Точно твоите дати за секцио ми е термина, но кой я знае кога ще се появи.

Иначе аз няма да гладя имаме сушилня, пускам ги на сушилнята и това е. Много мразя да гладя и знам, че ако го направя ще е веднъж и няма смисъл.

# 11
  • Бургас
При кой лекар сте?

# 12
При д-р Нур съм.

# 13
  • Бургас
И аз съм при нея.☺ Зо родилното какво мислите да взимате, по-конкретно помпа за кърма, крем за зърна и подплънки за кърмене ще си носите ли? Четох, че за бебчо всичко се осигурява, за него съм приготвила една бибка само

# 14
Супер, прекрасна е и съм много доволна, че съм при нея.
Взела съм си на медела ръчна помпа за кърма в болницата, подготвила съм си подплънки и крем също ще си нося. Превръзки за след раждане също, сигурно осигуряват, но за такива хигиенни неща предпочитам да си имам и аз, за да не го карам да носят, ако свършат.
А за бебето май само дрешки за изписване ще нося и няколко памперся за всеки случай.  И аз разбрах, че всичко осигуряват, пък ако нещо ни липсва ще носи таткото.

Общи условия

Активация на акаунт