Красива Белла, честит рожден ден! Бъди здрава и всичко около теб да върви добре!

Браво на Гъбката, не се предава и бавно, но сигурно се подобрява!
Мериан, честита печка! Със здраве да я коландрисвате ( използвате)!
Фло, какви са тез цени за 5 керемиди? Моят девер смени покрива на тяхната къща преди 2 седмици. Доведе едно от момчетата да види откъде идва течът на моя таван. Откри 2 счупени керемиди, смени ги за по- малко от десетина минути. Дадох му 10 лв и 2 кенчета хубава бира. То отказваше, но пък аз съм доволна и му ги сложих в ръката.
Обаче тук не е валяло, за да разбера дали проблемът е решен.
Енисса, аз си мислех, да не би да е пират, а то фараон! Този неизчерпаем словоизобретател Борко!
А аз пак съм нещотърсач. Мине малко време и аз затрия нещо. След очилата, които НЕ намерих, от вчера си търся една много удобна дългогодишна, неръждавейка щипка, с която си обръщам на грил тигана или сервирам кюфтета, пържолки, изваждам принцеси от парти грила и подобни. Не ми е проблем, имам и друга нова, но ме е яд на мене си, че съм толкова разсеяна! Най-вероятно е заминала в боклука. Аз слагам опаковки и други боклуци в найлонова торбичка и направо в бобъра на улицата. Един път така си бях хвърлила ключовете, но се сетих навреме и ги извадих. Да не говорим за златна гривна преди години, която потъна вдънземя.
Иначе днес празнувам деня на мързела. Изпекох 12 чушки, сготвих една мусака и прострях едно пране. Стига за днес!
Празнувайте и вие! До утре!

Изненадаааа. Очаквах те след седмица.
Знаех си, че внучетата ще са номер 1. Забавлявайте се. Колко време ще бъдете в Бг? Дали ще успеем да се видим?