КГБ = Клуб на Готините Баби - 236

• 19 607
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Ехооо!  Как върви неделният следобед?  

Красива Белла, честит рожден ден! Бъди здрава и всичко около теб да върви добре!

Браво на Гъбката, не се предава и бавно, но сигурно се подобрява!

Мериан, честита печка! Със здраве да я коландрисвате ( използвате)!
Фло, какви са тез цени за 5 керемиди?  Моят девер смени покрива на тяхната къща преди 2 седмици. Доведе едно от момчетата да види откъде идва течът на моя таван. Откри 2 счупени керемиди, смени ги за по- малко от десетина минути. Дадох му 10 лв и 2 кенчета хубава бира. То отказваше, но пък аз съм доволна и му ги сложих в ръката.
 Обаче тук не е валяло, за да разбера дали проблемът е решен.
Енисса, аз си мислех, да не би да е пират, а то фараон! Този неизчерпаем словоизобретател Борко!

А аз пак съм нещотърсач. Мине малко време и аз затрия нещо. След очилата, които НЕ намерих, от вчера си търся една  много удобна дългогодишна, неръждавейка щипка, с която си обръщам на грил тигана или  сервирам кюфтета, пържолки, изваждам принцеси от парти грила и подобни. Не ми е проблем,  имам и друга нова, но ме е яд на мене си, че съм толкова разсеяна! Най-вероятно е заминала в боклука. Аз слагам опаковки и други боклуци в найлонова торбичка и направо в бобъра  на улицата. Един път така си бях хвърлила ключовете, но се сетих навреме и ги извадих. Да не говорим за златна гривна преди години, която потъна вдънземя.
Иначе днес празнувам деня на мързела. Изпекох 12 чушки, сготвих една мусака и прострях едно пране. Стига за днес!
Празнувайте и вие!  До утре!

# 691
Честит рожден Ден, Красива Бела!
Бъди здрава, красива и щастлива.
Пожелавам ти да намираш вдъхновения в малките неща и те да ти носят големи радости!

# 692
Привет, привет маНдами 🥰

Красива Бела, честит рожден ден! Здраве, спокойствие и удовлетвореност ти пожелавам! 🥂🍀🥰

Мериан, честита придобивка, със здраве да си я ползваш и вкусни неща да приготвяш на деца и внуци!
КАГ, аз пък редовно си изхвърлям любимите ножчета за белене на картофи, ей тъй заедно с обелките. Понеже харесвам само един вид, от който по трудно намирам в магазините сега съм се запасила и си имам нови, чакащи Simple Smile
Тетка, от сърце ти пожелавам да успееш да си откраднеш поне един ден за море! Нали някой ти беше предложил да поеме грижите за старците, а вие да отидете, какво стана, отказа ли се?
Фло, много хубава новина за Гъбката, радвам се, че нещата вървят добре! Ние си я чакаме, когато, тогава, важното е да дойде един ден! 😘
Айша, при вас ли са още децата? Ти как си, вчера като те четох видях, че си на предела на силите си, а и на търпението? 😘
Танче, голяма прегръдка и за теб! 😘

Диди, Мамси, Ян, къде сте момичета, добре ли сте? Мъцнете когато можете, много време ви няма и липсвате! ❤️

# 693
  • София
ПРИЯТЕЛЧЕ, КРАСИВА БЕЛЛА, ЧЕСТИТА И БЛАГОСЛОВЕНА ДА СИ! НЕКА ЖИВОТЪТ ТИ БЪДЕ НИЗ  ОТ ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО, КОЕТО ИСКАШ ДА ТИ СЕ СЛУЧИ. ПОЖЕЛАВАМ ТИ ГО!
Младият Веско Маринов те поздравява с песен!

Момичета, защо поне няколко дни преди този всемирен празник на мързела не предупредихте? Да бяхме започнали подготовката по-от рано. Аз се чудя защо тези дни все чакам да ме награби ентусиазЪма и желанието за работа, а то не и не. Вместо някоя трудова песен да запея - нещо като Бригадирския марш -  Елате хиляди младежи... мен все ме избива на Полегнала е Тодор. А в главата ми като на манифестация прииждат едни такива демобилизиращи лозунги - Работата не е заек, та да избяга, Ако много ти се доработи, полегни и чакай да ти мине, Ако работата е спешна, все ще се намери кой да я свърши. Ако никой не е свършил една работа, значи не е спешна.' Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и вдругиден, М'оем да кОпам, м'оем и да не кОпам - легам и ако не зАспим, тогава мИслим, НЕма по - хубаво от обедна почивка, която започва веднага след закуска. Та такива ми ти работи.
Честит празник, дружки! На състезанието по мързел, последният печели. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 694
  • София
Честит рожден ден на Красива Белла с пожелания за здраве и щастие!
Радвам се за Габката.
Мрънчоците ги взеха по обяд.
Сега ни постигна друг проблем - изчезнаха нета и тв. От А1 техник ще дойде утре. Пл. е много тъжен по повода. Естествено аз съм виновна, че съм към този оператор....

# 695
Честит рожден ден на Красивата Белла!

С кучо сме на село и ни мързи

# 696
  • Кубрат/ Пишурка
Започвам за втори път. Не само ме изхвърли от мамата, ами ми иска и вход. Както и да е.
Красива Бела, честит рожден ден! Желая ти здраве и всичко хубаво в живота!
И аз се радвам за Гъбката! Бавно Става при нея, но дано е славно!
Днес Галена идва. Донесе ми диня. Това лято за първи път ядох. Не е много сладка, но се "умърсих", както казваше баба ми от Правец.

# 697
Айша, правиш ми впечатление, че си жена, която не си оставя магарето в калта. Защо толкова им мълчиш на твоите хора? Сега пък и за А1 си виновна, ти да видиш! Я малко стегни редиците! Гушкам те. И да ти кажа, че те разбирам, защото имах един период, в който бях като теб. Все нещо не правех както трябва, все недоволни, все тон на въпреки, пък за малко да дам фира. Сега е друго и се моля старото никога да не се връща. Пази си здравето и спокойствието. Heart

# 698
Честит рожден ден на Красива Бела! Пристигнахме в гореща София. Забавлявам се с внуците.

# 699
  • София
Тетке, те си дуднат. А за мене е страничен шум, не се вързвам, освен много малко на наследницата. И то за да я науча нещо.

# 700
Браво, Фрау Данна! Кога пристигнахте? Да си изкарате много хубаво заедно!

# 701
Много обичам неделните следобеди на село. Предвестник са на почивка Simple Smile

# 702
  • някъде другаде
Красива Бела , здрава , щастлива и обичана да си.
Дана , добре дошла в БГ.
Днес направихме разходка до манастира и водопада. На водопада почти няма вода. После на София да приберем от летището племеницата. Полета закъснял 2 часа.

# 703
  • София
Привет, привет!
Добре дошла, ФРАУ ДАНА! Flowers Rose Изненадаааа. Очаквах те след седмица. Grinning Знаех си, че внучетата ще са номер 1. Забавлявайте се. Колко време ще бъдете в Бг? Дали ще успеем да се видим?
РАНЕЛА, отпуската на село ли ще изкараш?
АЙША, знам, че се справяш с мрънкачите. И никакво чувство за вина, момичета! Това е вредно за вашия организъм!!!
ТЕТКЕ, ще изскубнеш ли колците и ще хукнеш към морето? Племеницата държи ли си на обещанието? Грабвай си мъжа и с 200 беж да ви няма.
ЯНЕ, на англичанчето хареса ли му България?
ТАНУ, мързелувайте си колективно с кучо. В тая жега друго не ви остава.
ТОНИ, голям пътешественик си!
КАГ и аз се облещих, като ми казаха 1500 лв, за 5 керемиди. Търсенето на майстори продължава.
МЕРИАН, направи ли й сефтето на новата печка и с какво? Отзвучават ли болежките ти?
ПИПИ, плащай на твоята градинарка след свършена работа. Как мина посещението на добра воля?
КАССС, приеми чувалчето с прегръдките. Hug
Решихме да не бързаме да се прибираме от село. И утре е ден! Живи здрави, до обяд трябва да се приберем, че после съм на тръстиката.
Лека нощ, момичета и прегръдки. За неспоменатите двойно повече прегръдки!

# 704
Фло, добре сте решили да си пренощувате и избегнете натоварения трафик.
За морето, ако ми се подкваси морето ще се чуе Simple Smile
Днес дечурлигата си направиха плаж на терасата. Падна голяма игра и поливане с градинския маркуч. Пълнеха си една кофичка и една купа за салата и си поливаха главите заливайки се от смях. Утре каката пак ще е у нас, защото зет ми ще ходи да си прави едно изследване. Стискам му палци всичко да е наред. Та сега ще се опитам да си легна по-рано. Хубава вечер и лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт