КГБ = Клуб на Готините Баби - 236

• 19 609
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
  • София
БОРЯНЧИЦЕ, може да съм ти конкуренция, но снесената информация е съгласувана с твоя Мениджър на фирмата. Падна от смях като му казах за офертата. Каза, че спиш, иначе веднага щеше да разплете случая. Поговорихме си почти половин час. Голям симпатяга е!!!
ЕНИСА, помислих си за сфинкса в Гиза, свързах го с пирамидите, но нямах време да пиша. Занимавах се с пласирането на бъдещата продукция на фермера Ромео. Днес два пъти ходи да си гледа доматите - брои ги и се радва като дете. Може би очакваше, че за два часа са се увеличили двойно. JoyА моя манголд расте като луд. Ще направя една баница с него.
АЙША, аз съм за едни по-крути мерки. Вземи си апартамента. Златния като е решил да има жена и деца, да си мисли той как и къде ще ги подслони. Аз на щерката бих казала, че от този момент занапред децата ще идват само когато кажеш ти. И никакви графици и съобразяване с техните планове и ангажименти. Графиците за посещение ще ги правиш ти. И когато покажат уважение и съобразяване с вашите възможности, може да разхлабиш малко сиджимката. Но малко, не много! Не бой се, плаши те, че няма да ти дава децата и няма да  ги виждаш. Свири ти по тънката струна. Знае много добре, че обичаш децата, но след като родителите не знаят как да се държат - трябва да си получат урока. В противен случай ще става все по-зле и по-зле. Смея да кажа, че имам опит и успехи в разрешаването на разни видове конфликти. Колкото си по-мека, толкова по-зле. Това не е в интерес и на двете страни. Явно не разбират от добро. НаучИл се поп на вАрен боб. СвършИл се боб, отучИл се поп! Опитай!
ТАНИТКА, дано техникът да оправи картината. Явявай се по-често сред нас. Ееее, не стига, че не можеш да си връткаш ханша, ами сега и главата не можеш да си въртиш. Язък! Поне можеш ли да намигаш, да направиш иширет? Stuck Out Tongue Winking Eye
Неспоменатите момичета ги гушкам.
Сега инфо за нашата ГЪБКА.
Павката вече казва, че е все по-добре. До обяд ходят на логопед и рехабилитация - резултат има. Може да се храни с лявата ръка, а с дясната отскоро държи химикалка. Пишат буквички. Докато е по-хладно се разхождат по двора, а после у дома на климатик. Вече няколко пъти ходят при бебе Габриел. Много му се радват. Развив се добре, спокойно бебе е. Всяка вечер се гледат на компа. Гъбката разбра, че се обаждам и през цялото време изпращаше въздушни целувки. Така че, има по една за всяка. Може би скоро ще чуя и гласчето й.
Хайде сега лека нощ и приятни сънища! Hug

# 676
Аз съм виновна , пред заспиване копирах офертата да ви предам какви са цените,  а то излезе , че аз продавам домати. Мениджерът, меринджей ,  добре се е забавлявал. Той свикна да общува с мен вече, трудно беше, отне време. но ме търпи и угажда. не видях зрели смокини ,сега почват, набрал ми  е да хапна. Глези ме, със сладолед, с кафе сутрин, с каквото се сети. Изпълнява поръчки в града. Като днес. да сложим по малко наличности , има за руска салата например стари ,нови да приготвим. Утре да довърша бръшляна ,че го зарязах. Дават две седмици жега.
  Писах много още ,но ме хвана срам и изтрих.

# 677
  • София
Защо триеш, БОРЯНЧИЦЕ? Радвай се, че е до теб, че го имаш, че ти помага и те глези. Вярвам на всичко това, което си написала. Прекрасно момче е! Знаеш, че ми е голяма слабост. На ММ също.
Уж щях да спя, а се зачетох и ей кое време стана. Още малко и петлите ще започнат да кукуригат.
Дали има будни?
Ето ви една нощна песничка.

# 678

Да благодарим за прекрасното прохладно неделно утро, да благодарим, че сме живи, да благодарим за всичко хубаво, което ни се случва, да благодарим на живота!
Денят започва чудесно, да му се насладим!

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Фло, без малко да ти пиша в около 3 ч сутринта, но го отложих - нямах слушалки да чуя песничката. Слушам я сега и й се наслаждавам. Благодаря за хубавите новини за Гъбка - дано все по-добре да става и да се радва на бебе Габриел и близките си Heart
Танита, според ММ, който е силнотоков специалист, но разбира и от TV е възможно да е изгоряла подсветка или нещо друго. Ако можете, занесете го в сервиз - един преглед струва около 20-30 лв. може би, а биха ви казали подлежи ли на ремонт и колко би струвал. По-добре да предприемеш такава стъпка преди да тръгнеш да купуваш нов.
Борянка, момчето ти е огън - ето че и те поглезва освен, че ти помага. Браво на него!
Ениса, пИятеля е голям умник - има голямо въображение.

Днес ще се правя на Пепеляшка - трябва да приведа къщата в благоприличен вид. Все пак очакваме деца и внуци през седмицата.

Хубав и спокоен неделен ден - пак се очертава горещо време. Стойте под сенките и по-лежерно го давайте - Heart

# 679
  • някъде другаде
Добро утро !
Станах и пия кафе. След това ще ходим до пазара. След обяд ще прибираме  племенницата и нейна приятелка от летището.
Ениса, голям сладур е пИ ятеля. Извор на бисери.
Фло , като пишеш по нощите сега спиш. Много ми хареса песничката.
Радвам се за Гъбата.

# 680
  • Вила Великула
Леле, писах, писах - за секунда прекъсна интернета и всичко се затри.
Сега в резюме това, което си спомням.
Много съм щастлива за Гъбката, че върви с бавни, но сигурни крачки напред. Мечтая скоро да се появи и при нас.
Фло, неуморна си и на всичкото отгоре и шегаджийка.
Танитка, пиши по-често, че да не те мислим постоянно.
Ениса, малкото лъФи е страхотен, ама ти си го знаеш. Радвам се, че нашта тема е мястото в което са събрани бисерите му.
Аз за пореден път се ядосвам на жената, която ми помага на двора. Тревата тази година е завладяла целия двор и е повече от зеленчуците и цветята. Аз каквото мога правя, но с декар и половина двор и работа ми е трудно сама. Имаме уговорка да го оправи, но тя дойде един ден, работи 2-3 часа, че е топло и после не идва 10 дни и то стане същото. Няма оправия. Правилно казват хората- "Хубава работа, ама циганска". А в селото има 1-2 мъже на които може да дадеш някаква задача да ти свършат и нула жени за това. А уж българина бил работлив и бил беден. Плащам и доста добре, но явно като си вземе парите и после и стигат за няколко дни и не идва.
Ето, оплаках се и аз. Да ми имате проблемите. Просто това е днешното малко камъче, което много ме ядосва.
Сега само хубаво. Чакаме следобед на гости приятели. По-точно жената и сина от едно приятелско семейство. Мъжът почина преди 2 години. За съжаление не подържахме отношения от доста време с него. Разказвала съм ви случката с едно свиждане, когато ме оперираха от рак. От тогава той реши, че вече не сме приятели и прекрати едностранно взаимоотношенията ни. С жена му се чувахме от време и тя много много страдаше от факта. Не сме се виждали от тогава, само по телефона и сега ще ни дойдат на гости. Има много да си говорим.

# 681
Плащаш на седмица, дано е достатъчно да свърши работа, ама ха.
 Мързи ме днес.  Оплаквам се.
 При нас има токови удари по няколко на ден, пу пу днес няма още. Ако има ток ,няма вода. Идилия. Добре ,че сме в ниското ,та се оттича по-дълго, като ракия тече, но има повече време.

# 682
  • София
Тони, какво говориш? Станах още в 8. Изпих си кафето и подхванах. Вчера уж бях много ентусиазирана, но действах бавничко. Едно по едно се подрежда.
Сега имаме оглед от едно роднинско момче, което не се занимава с покриви, но иска да види за какво иде реч, та евентуално да намери човек, който да поправи едно малко ъгълче на стрехата, където са се разместили 4 - 5 керемиди и при дъжд мокри гредите. Иначе нямаме теч, но гние гредата, трябва да се оправи. Говорих с една бригада от братя роми, които казаха, че ще ми струва около 1500 лв. Отказах тази оферта. Идва едно момче, като мислеше, че ще прави целия покрив и си каза сумата - пет цифрена, но като разбра за колко малко работа иде реч си замина. Е, и аз се оплаках.
ПИПИ, дано да ви тръгне разговорът, че след такова прекъсване, понякога трудно върви.
Хайде, че работа ме чака.
На вас - благодарете за всичко хубаво, което имате в днешния ден и спазвайте "инструкциите" на МАКАВЕЛИ. Grinning
Гушкам ви! Hug

# 683
Много съм интуитивна ,днес бил ден на мързела, как пък познах празника и  празнувам яко.

# 684
  • Вила Великула
Днес освен ден на мързела е и рожден ден на Красива Белла. Да е здрава, спокойна и заобиколена от любящи хора. Весел празник!
Аз пека сладкиша без яйца на Тану, но вместо със сладко, го направих с нарязани на тънко праскови и сливи. дано да ми се получи.

# 685

Честит рожден ден на Красива Белла, без торти в деня на мързела ,че ще се озоря.

# 686

Красива Белла, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - с пожелания за здраве, благополучие и много щастливи мигове с любимите ти хора!
Борянка, отменям те Simple Smile

# 687
Честита да си, рожденичке! Здраве и благоденствие пожелавам!

# 688
  • София
Бела,честита да си! Желая здраве и късмет!
Сменихме старата готварска печка, новата е с различен размер и се отвори много работа за ММ и мен. Сега почивам, но ще трябва да ставам и да чистя.
Хубав ден, мързелувайте!

# 689
Честита придобивка, Мериан, все вкуснотии да приготвяте на нея!
Гледам си внуците и пия поредното кафе, че кръвното ми е леко нисичко. Чакаме късния следобед, за да излезем на разходка с колелата. Малко съм уморена, защото покрай мама всички не спахме добре тази нощ, но сега всичко е наред.
Душицата ми плаче за един ден море...

Общи условия

Активация на акаунт