ЕНИСА, помислих си за сфинкса в Гиза, свързах го с пирамидите, но нямах време да пиша. Занимавах се с пласирането на бъдещата продукция на фермера Ромео. Днес два пъти ходи да си гледа доматите - брои ги и се радва като дете. Може би очакваше, че за два часа са се увеличили двойно.
А моя манголд расте като луд. Ще направя една баница с него. АЙША, аз съм за едни по-крути мерки. Вземи си апартамента. Златния като е решил да има жена и деца, да си мисли той как и къде ще ги подслони. Аз на щерката бих казала, че от този момент занапред децата ще идват само когато кажеш ти. И никакви графици и съобразяване с техните планове и ангажименти. Графиците за посещение ще ги правиш ти. И когато покажат уважение и съобразяване с вашите възможности, може да разхлабиш малко сиджимката. Но малко, не много! Не бой се, плаши те, че няма да ти дава децата и няма да ги виждаш. Свири ти по тънката струна. Знае много добре, че обичаш децата, но след като родителите не знаят как да се държат - трябва да си получат урока. В противен случай ще става все по-зле и по-зле. Смея да кажа, че имам опит и успехи в разрешаването на разни видове конфликти. Колкото си по-мека, толкова по-зле. Това не е в интерес и на двете страни. Явно не разбират от добро. НаучИл се поп на вАрен боб. СвършИл се боб, отучИл се поп! Опитай!
ТАНИТКА, дано техникът да оправи картината. Явявай се по-често сред нас. Ееее, не стига, че не можеш да си връткаш ханша, ами сега и главата не можеш да си въртиш. Язък! Поне можеш ли да намигаш, да направиш иширет?

Неспоменатите момичета ги гушкам.
Сега инфо за нашата ГЪБКА.
Павката вече казва, че е все по-добре. До обяд ходят на логопед и рехабилитация - резултат има. Може да се храни с лявата ръка, а с дясната отскоро държи химикалка. Пишат буквички. Докато е по-хладно се разхождат по двора, а после у дома на климатик. Вече няколко пъти ходят при бебе Габриел. Много му се радват. Развив се добре, спокойно бебе е. Всяка вечер се гледат на компа. Гъбката разбра, че се обаждам и през цялото време изпращаше въздушни целувки. Така че, има по една за всяка. Може би скоро ще чуя и гласчето й.
Хайде сега лека нощ и приятни сънища!