А може просто да е чул думата, харесала му е и без да знае значението да я казва.
Който пита - тук са Мрънчоците, дядото ги занимава доколкото може. Пазарувахме с Мрънч, готвихме дежурните кюфтета с бял сос, ядохме сладолед. Сутринта спаха до късно и по това време мамка им звъни и пита бодро как са децата. Аз говоря тихо, за да не ги събудя, че са добре. Да, ама не - гласа ми изглеждал троснат, била съм ядосана и при това положение тя нямало да си губи времето с мене - трасна телефона. Сега, преди 1 ч. децата искаха да я чуят - звъняхме от моя №, не вдигна, не върна обаждане. Предполагам до обяд погребението е приключило, явно не и е до децата и нас. Та който пита до кога ще са при нас - родителите явно нямат желание да са при тях. Писна ми да съм силна и да се справям вече над 60 г., но няма кой да помогне. Както казваше дядо ми - "То ако беше за хубаво, нямаше нас да ни поканят, свиквай."
Макавели,къде намери цитонамазка за 18 лв? Това да не е новата мода - сам да си вземаш пробата? Аз всяка година плащам за Анината по 140 - 170 лв в Геника. АГто работи с тях и няма друг вариант. Ако питате защо аз плащам - ами защото иначе няма да отиде нито на преглед, нито на изследване. А трябва да се ходи след 2 раждания в Герм., точене на тяхнта НЗОК и неглижиране имаше съмнения. Ще предпочете парите да ги даде за редбул и сладки неща или да и ги вземе Грездея. Затова давам, докато мога, а и да не мога. ...
Извинявам се, че товаря темата с лични проблеми. Може би съм станала досадна. Може да прескачате постовете ми.