КГБ = Клуб на Готините Баби - 236

• 19 607
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
Доматите още по-евтини Пазарът се пълни и пада цената.
 Не продавам, да уточня.

# 706
  • Вила Великула
Фрау Дана, добре дошла в БГ.
И днешния ден се изтърколи. Много приятно и лежерно беше гостито. Дойдоха следобедно на кафе и сладки приказки. Обещахме си, че следващото ще е с преспиване и барбекю.
Като ги изпратихме, се преместихме при комшиите, защото всичщи се бяха събрали на вечеря у тях. Хапнахме и сега се приготвяме да лягаме.

# 707
Ех, че хубаво ми стана!
Момичета, благодаря за поздравите
и, че не сте ме забравили.
Пипи, ти как знаеш за РД?
Обикновено Флоти е първа, изненада ме!
Ден и на мързелът не случайно на този ден. Мързел не мързел ,но скокнах до центърът и си направих подарък 3 чифта обувки.
За първи път съм сама на този ден,
но ми беше приятно, а телефонът
звънеше и приятно ме изненадаха
хора, които не очаквах да се обадят.
Та може и така.
Мързелувайте си с гордост,
както правя аз и почивката не е мързел, а намигване към себе си.
Бъдете здрави и спокойни!
3 чифта обувки.

# 708
Честито самоподарък.

# 709
  • Вила Великула
Белла, явно те изненадах. Нали знаеш, че сме КГБ....няма скрито и покрито. Честити нови обувки. Да направиш много пътешествия с тях.

# 710
  • на чист въздух
Писах писах и си го изтрих без да искам. Чета Ви, но при мен все същото и не пиша. Да не ви обременявам.
Красива Бела честит рожден ден.
Тану кучо е много сладък.
Радвам се за Гъбката, че има подобрение.
Не виждам Мамси.
Мериан честита придобивка.
Фло, с Ромео ще сме на далавера. Декември ще ядем пресни домати, а другите ще са ги изяли:stuck_out_tongue_winking_eye:
Радвам Ви се, че повечето сте с внуци.
Надявам се и аз да се сдобия.
От утре съм в отпуск и смятам 5 дни да празнувам деня на мързела/ ако се стърпя/
Децата се готвят за поредната сватба и искат да им направя нещо за младоженци

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 09:20 от ян

# 711
Реших да ви нагледам преди лягане.
Белла, честити ти обувчици! Със здраве да си ги носиш, по хубави места да ходиш, да ги скъсаш и нови да си купиш!
Фрау Дана, добре дошла на нашенска земя! Броените дни свършват бързо, но се наслаждавай на макс на любимите хора!
Ян, много красиви неща твориш! Децата ти са прекрасни! Здрави да са ти и много радост да ти носят!
Фло, пускай кучето да издирва липващите дружки. Вече направо си е притеснително!
Лека и мека от мен! Kissing Heart

# 712
  • София
Добро утро!
Ян, много красота твориш. И децата са прекрасни!
Фраудана, и аз бих искала да се запознаем наживо, има ли такава възможност?
Красива Бела, честити патъци! Да са здрави и удобни!
Относно печката, скромно с едни спагети с шунка, сметана и пармезан направих. Ще си купувам по-голяма тава, защото новата печка е по-широка. Сега всички електроуреди в кухнята са от една марка и съм много доволна.
Да имате чудесен ден!

# 713
Добро утро ☕🌹
Допивам си кафето и изчезвам. Ще минем преди работа с ММ до борсата, ако ми харесат доматите да купим и днес да съм консервен комбинат. Ако не ми харесат, здраве да е Simple Smile
Спорна и спокойна да ви е седмицата момичета! 🥰🍀🌞

# 714
  • някъде другаде
Добро утро !
Ян , много са красиви подаръците , кошто си направила. Децата ти са чудесни. За твоите и на Ромео доматите - Боряна сега говори , че са 1,80 , вие ще ги продавате на Коледа по 10.
Мариан , честита да ти е новата печка. Кулинарни шедьоври да правиш на нея.
Пием кафе и тръгваме за Враца. Днес ще се разходим там , че настаняването ни във Вършиц е след 15 часа.

# 715
Добро утро от моренцето! Останаха 3 дни и в четвъртък се прибираме, живот и здраве!
На Бела ЧРД на патерици, да е здрава и обичана, хубав подарък си си направила, момиче, със здраве да си ги носиш!
На Фрау Дана, добре дошла!
На Мериан честита придобивка!
На Тони, весело изкарване във Вършец!
Ян, прекрасни деца, много да те радват!
Фло,  давай го по лежерно, гледай си Ромео и доматите, стига търча напред-назад, конкурираш пИятеля.
Аиша, стягай редиците и да не ти пука! Преди 2 години имах някаква подобна ситуация, разменихме си шапките със снахата, стискаха детето един месец при тях и на втория клекнаха.
Клечи, как си?
Вчера чух поредния лаф от малкия - Имам си едно мечтание!
Ако зависи само от мен, с  ,,мечтанието,, ще си остане, ама има и фактора деди...
Гуш на всички споменати и неспоменати, да е хубав денят ви!

# 716
  • Вила Великула
Добро утро, малко ще съм в телеграфен стил, но от рано работя и трябва да се оправя да отида до офиса, че имам и срещи. Ще оставя вики на съседката, за да си изграят с приятелката. Вчера и в събота бяха по цял ден у нас на двора. Вчера се събраха 4 деца. Сега играят на маникюристки. Имат си салон и записват часове. Голям смях пада.

# 717

Човек трябва да може да оцени простичката възможност да се събуди, да се наслади на чашка сутрешно кафе и да има на кого да се усмихне.

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Усмихвате ме сутринта - радвам се, че всеки се е захванал с нещо. Дори и с чашата кафе като за начало Simple Smile
Кассс, дано намерите подходящите домати. Това занимание ще го мислим след 18-ти евентуално.
Ениса, ползвайте на MAX моренцето - така и не каза какво е "мечтанието" на пИятеля. Може би ново пътешествие или "муркане" до откат ...
Мериан, честита печица - дълго и вярно да ти служи и вкусни ястия да приготвяш в нея.
Красива Белла, честити обувчици - да те разхождат на приятни и интересни места.
Танита, какво стана с TV - ще "яде ли Асан баница"?
Фрау Дана, добре дошла у дома - със сигурност душата ти е пълна с хубави емоции. От кога не си била тук?
Ян, децата ти са чудесни, а твоите ръце и фантазия правят чудесни неща.
Тану, почивай и ти като Кучо - хубаво ще ти е.
Тони, приятна почивка - във Вършец е чудесно, но и там си е горещичко.
КАГ, намери ли щипката - не е лошо да сложиш на вещите някакъв "сигнал" да пискат като ги потърсиш. Шегувам се Simple Smile
Тетка, стискам палци да ви се отвори парашута за морето.
Фло, няма оттърване от тръстиката - няма ли да я зарязваш вече? Или ти е хоби Smirk

Днес се очертава ден за КПП, пък и цялата седмица пред мен. Но пък ще са приятни занимания с деца и внуци - само здраве да е Heart

Горещо ще е и днес, стойте на хладничко и не се презорвайте и Heart

П.П. Пипи, изпревари ме - спорен ден!

# 718
Записвам час за маникюр.
 Време ми  е.
 На праскови съм, отивам да пълня бурканите.

# 719
Купихме домати - 1,80, не взехме много, че по лесно и бързо да ги обработя. Ще преценявам дали да вземаме и кога, още.
Боряна, днес на борсата имаше и праскови - 5 лв. на едро и малини - 12 лв. Само с домати се задоволихме за сега. Праскови може да вземем, но само за ядене ще е, компоти има от миналата година и няма да правя.

Общи условия

Активация на акаунт