КГБ = Клуб на Готините Баби - 230

• 16 099
  • 735
  •   1
Отговори
  • Вила Великула

Пролет, Primavera, Весна, Spring, Printemps, Frühling – на много езици звучи красиво името на сезона, в който  всичко се пробужда за по-красивата страна на света, за едно ново начало.

СТАРИ ТЕМИ:  

ВИНАГИ ЩЕ ВИ ПОМНИМ
Скрит текст:
=======       =======       =======
Мел, винаги ще бъдеш една от нас!
04.09.1985 - 14.12.2012
Мими (Руми), винаги ще бъдеш една от нас!
12.06.1954 - 18.08.2018
Хармонично (Таня Тодорова), винаги ще бъдеш една от нас!
05.04.1954 - 28.02.2019
Хули (Пенка Маринова), винаги ще бъдеш една от нас!
01.03.1953 - 12.11.2022

Забавлявайте се, момичета!!! Приятно писане!

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 17:28 от pipilota6

# 1
  • в сърцата на любимите ми хора
ПИПИ, покрай всички ангажименти смогна и нова къщурка да спретнеш🤗. Благодаря! Този път май бихме рекорда по бързо исписване на темата. Да напълним и новата с положителни емоции и красиви преживявания.

# 2
  • Вила Великула
Ама и ти си бърза, признах те. Докато напиша в старата тема за съществуването на новата и ти вече си тук. А и имаме 6 гости. Нека ги посрещнем подобаващо, а защо ли пък не още някоя млада баба се престраши да прекрачи прага ни официално.

Радвам се и се надявам тази да я изпишем още по-бързо. Надявах се предната да я изпишем преди 24 март, да не се налага от далече да правя нова, но вие даже надминахте очакванията ми.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 17:46 от pipilota6

# 3
Цоп! Wink
Терасата ми е погром! Децата обърнаха едно съндъче с посяти петунии и разнесоха пръстта с метлата. Лопатата ми е изчезнала в апартамента, който ММ в момента ремонтира. Чууудо! Да са ми живи и здрави, но са като тасманийски дяволчета!

# 4
Хоп в новата 🏠, Пипи, благодаря!
Фло, къде си?

# 5
  • София
Хайде,дано се класирам на първа страница.
Пипи,благодаря ти за новата тема.Вярно е,че старата я изписахме бързо.Това е прекрасно,
 Ениса,много хубава градинка.Личи си,че имаш помощник на маркуча за поливане.
 От миналата година ми изчезнаха кокичетата и обвиних кучето за това.Но сега,като видях къртицата смятам,че е възможно да не съм била права.Тази пролет се появи едно кокиче.
 Преди малко Жана успя да влезе в темата,но се оказа,че пак няма кирилица.Уж я инсталирах с дистанционна помощ от щерката,но явно  не съм се справила.Така,че пак не може да пише.За сега.Но нека да чете.Не се смейте!!!
И учителката знае колкото ученичката.

# 6
  • София
И аз благодаря база нивата тема!
Все забравям да похваля и аз певицата Неда, хареса ми много!
Браво и на плувеца! Почвам да съжалявам, че не доведох внучката! 😆
Ениса, чудна ти е градинката, отблагодарява се за грижите. Напомня ми на бабината ми градина.
Главата ме боли, сутринта бях вдигнала кръвното, така че ви оставям засега!

# 7
Аааа, хоп, троп и аз цоп в новата къщичка Simple Smile
Пипи, ти си знаеш, ГОЛЯЯЯМО БЛАГОДАРСКО! Всичко е както винаги чудесно! ❤️
Мериан, може би от тази рязка промяна на времето те боли главата. Много хора тия дни се оплакват. Дано ти отшуми бързо болката!

# 8
Пипи, Heart, както винаги перфектна! Бързам да се включа, че може и да ви изпусна, каквито сте бързи с писането...
Да я изпишем със здраве!

# 9
Май последна се класирам в новата ни къщичка! Yum
                Пипи, вдигаш летвата с всяка нова тема. Много ми допада оформлението. Едни хубави баби си сложила и сакурата е супер. Светло и оптимистчно.
                Само с благи вести да е наситена темичката ни. Живи и здрави да я изпишем със същия ентусиазъм и добро настроение.

# 10
Пипи, благодаря и аз за новата тема Heart Само докато ви прочета, тя страницата май свърши Simple Smile
Мамси, браво на момчето - още много призове да получава и да е щастлив с тях. много хубав спорт си е избрал.
Ениса, чудесна градинка си сътворила - има място и за Костенур Simple Smile И ние открихме на село сезона на кафето навън.

"Научете се да бъдете щастливи, доставяйки си малки удоволствия, ей така, без повод."

Щастлива вечер от Дунавския бряг 🥂💐❤️🍷🍹

# 11
  • Кубрат/ Пишурка
Така, така! И аз съм тук. Пипи, благодаря за Новата къща! Колкото повече хора сме, толкова по - бързо изписваме темата. Спомням си преди доста години, по време на срещата на Морени бяхме над 50 човека. Тогава изписвахме темата за седмица, или за десетина дена.

# 12
  • Вила Великула
Дидия, наистина е красив цвета на японската вишна /сакура/.
Аз имам засяти в двора две японски дюли. Те също цъфтят в уникални цветове, а след това има и много ползи от плода.

https://gardenlux-bg.decorexpro.com/sad-i-ogorod/frukty/poleznye … hin-muzhchin.html

# 13
Лелее, нова тема имаме!
Да ни е честита, да сме здрави, да я изпишем в добро настроение .

Ениска, чудна градинка, ама друг да я подържа. Аз само да им се радвам на цветенцата.

Мамси,
Специални поздрави на хубавото ти момче!
Честита победа, Алекс!
Гордеем се с постижението ти и се радвам, че те познавам!
Пожелания за много бъдещи успехи - и в училище, и в спорта!

# 14
  • София
Забравих да похваля хубавия ни плувец.Браво! Пожарникар може да не стане,но дано стане световен шампион!
  Гордост за баба Мамси! И за цялото КГБ! Помня го като малък сладур.Сега вече се държи като голям.

Общи условия

Активация на акаунт