КГБ = Клуб на Готините Баби - 230

• 22 801
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте мандами Heart EyesFlowers Rose

Явявам се по обедно време отново. Не че има нещо ново и интересно при мен, ама ей тъй напира ме да драсна някой ред Grinning Иначе ви чета от ранна утрин, да знаете, под наблюдение сте Stuck Out Tongue Winking Eye
Мериан, стиснала съм палците и се надявам всичко при теб да е в нормите Kissing Heart
Фло, ей таквоз нещо няма да мога да си причиня. Ама как така бре жена го измъкна тоя зъб, ужаст Grin
КАГ, с какво боядисваш тази каменна ограда?  Сподели, моля те, ако не е тайна.
Момичета и аз подкрепям предложението на Макавели и Цветеарт за списъка.
Борянка, кого целиш с това така древно оръжие Thinking сподели, ако трябва да идваме да помагаме и ние Simple Smile
Аз съм на работа, нищо ново под слънцето. Ежедневните задачки. Малкият ни сладкиш вече си е целодневно на ясла. Сутрин поплаква малко, но казали, че бързо се успокоявал и спинка и папка. Когато миналия ден го попитах  какво прави и как е на яслата и той започва - къде е мама- сега ше доди, къде е мама - сега ше доди и така няколко пъти  - това повтаря. Явно като попита  там и това му отговарят. Майка му каза, че после като си играел с количките пак това сам си го повтарял, образче малко  Simple Smile   Такива вълнения около мен.
Хайде почивката ми свърши и изчезвам.
Хубав следобяд на всички, чаф и до после Hug
Heart Eyes

# 46
Цвете арт, тук има правила и реклама не се допуска ,та е трудно  идеята ти да се осъществи. Да си знаеш.
 И аз не знам кого ще целя, но ми е  борбено и  искам някого да утрепя, да ми мине.
 ще мине ,де ще ходи.
 За малкия сладур - ще свикне. Моите внуци отидоха на ясла на 18 месеца, та не са били и съзнателни да спорят. Пораснаха, все на едно място и ги отгледаха хората, то повече навън,  отколкото в къщи.
 Днес имам поздрав от Дубай  от тях. Чакам да се върнат. Даже не исках да знам датите да не треперя, че арабска страна ,но щом нашите бръмчалки разголени ходят  и виреят там, няма страшно.
 Ще запомнят, аз все си припомням на баща си на раменете в зоологическата градина в Плевен спомена. Тези ранни спомени остават вечни.
 Баба им все в Париж  и в Дубай  е ходила ,но нали за това е борбата - децата ни да са по-добре от нас.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 13:20 от Бор_яна

# 47
  • София
Така е, Боряна! Ако не беше така нямаше да се развива света, щяхме да стоим на едно място!
Фло, опасна мадама си ти! Сама си извадила зъба!
Отговарям на Мамси - не, не съм усетила за повишеното очно налягане, само усетих, че очилата ми не са ок вече и исках да си поръчам нови. Но докато не оправят налягането не могат да ми определят диоптъра. Сега отивам на преглед, очаква се да продължи 2 часа.
Хубав ден!

# 48
Привет от местоработата! С какво ли не се занимавах до обяд, предимно простотии. За секунди имаше токов удар, на компютрите им няма нищо, защитени са повече от необходимото, но мрежата се разпадна. Оправихме я и нея като фурии, ама не може да правиш нищо преди отдалечена проверка от центъра. Да де, ама те зор не си дават, а при мен беше митинг във фоайето от народ и аз нали не съм от най -търпеливите, пуснах хората да работят на моя отговорност. След минута звъннаха да питат от ЦУ как така без тяхната проверка работим...Отговорът не беше приятен и сега чакам да видим дали ще ми искат писмено обяснение или ще ми се размине понеже си знаят, че съм отровница.
Мериан, стискам палци, пиши после.
Фло, признах те. Такова чудо не бях чувала. В Перник явно всички сте луди, а тия дето издържат повече от година при вас, доказано полудяват и те.
Боряна, оправяй се. Ти си от стара коза яре, ще се справиш.
Касс, успокоява се човечето. Дано бързо свикне, че на вас ви е тегаво, децата се адаптират. Ако не са пИятеля, разбира се.
На всички хубав ден, макар и дъждовен.

# 49
Пипи, чуденса къщичка! Благодаря!

Диди, Мамси, много успехи на внучетата ви!

# 50
  • Вила Великула
ЦветеАрт, няма проблем да ти кажа как се пуска нова тема, но Борянка е права. Има тема " Въпроси към модераторите и администраторите" и може би първо там трябва да попиташ.
Ениса, хареса ми определението ОТРОВНИЦА. Ето от къде пИателя има тази дарба да измисля интересни думички.
Борянче, всички май имаме такива моменти, където ни изва да стреляме, особено такива стрелци като мен,. А ти имаш дарбата да пишеш, затова пробвай да го изстреляш в рими.

# 51
Не е да не съм го претворила
да си кажа ,че творчеството не е снимка ,то е обобщение, само лични чувства до никъде не водят, пречупват се през лична призма нещата ,но  не са лични.
Остарява светът
15 март 2025 г. в 03:11 ч.
Остарява светът покрай мен,
неусетно светът остарява.
Беше млад, устремен,
беше весел, той беше забава.
Колко сила, любов,
а тревата растеше зелена.
Всеки ден беше нов,
необятна си беше вселена.
Как така изведнъж
избеляха очите, и бръчки
и кафяви петна
тази старческа участ излъчи?
Казват всеки не е
с този дар да посрещне съдбата,
но защо, Боже мой,
остарява със мен и Земята?
Остарява край мене светът
или само така ми се струва?
Виж, изгрява денят
детски смях през стените нахлува.

# 52
Боряна, това е за втората стихосбирка. Айде давай първата, че се изчаках, пък за теб,  не знам.  Hands Clap

# 53
  • София
Понеже Ениса се интересуваше да споделя резултата. Смятат, че очно налягане 21 е в норма, и другите неща горе долу наред, след 6 месеца да се прегледам пак.
Междувременно нали съм с разширени зеници и не виждам взех грешен автобус и се свестих в Дружба вместо в Младост. Сега още 1 час да се върна обратно!

# 54
Е, поне ме разсмя Мериан, щото и аз съм го правила това, отдавна, но ме подсети. Друго си е  да имаш другарче в белята.

# 55
Пипилота благодаря ,ако има нужда ще ти пиша Simple Smile
Аз затова писах че не съм го до измислила.
Това което ми се върти в главата , не искам да рекламирам, или продавам, а групата да е със хора който се занимават с подобни  неща и да си помагаме. Търся такива групи , но не намирам .Незнам дали успях да го обясня Simple Smile
Сега ще потърся къде мога да погледна а правила и къде да им пиша на Въпроси към модераторите и администраторите Simple Smile

# 56
не бързай да пишеш щом не си го измислила и формулирала.  ще го вземат за реклама и  изтрият.
 Аз съм много спокойна,  имам една приятелка ,та тя ме научи на търпение, аз си редя ,тя  вмъква - търпението ...Работих доста и мисля го постигнах.

# 57
А няма първо тука ще пиша , ако одобриъе продължавам , сега чета в момента съм на етап хоби  ,ще  потърся дали има нещо подобно Simple Smile

# 58
Ето съм! Ходих до центъра и прибирането ми беше пълен цирк. На отиване бързо и лесно, на връщане слязох да пазарувам и.....нито трамвай 5-ца, нито 4-ка, нито 11-ка се движат и пуснали заместващ автобес, който така и не видях. Отвисях си и се нервирах, че не тръгнах на собствен ход. Аман от аварии по това трасе.
               cveteart, в хобито трябва да помислиш как да формулираш темата. Имаше тема "декупаж" и конкурси си правихме , и опит обменяхме , но постепенно всички удариха на продажби / не продаваха в темата, но си пазеха "тайните" на техниките за работа/ и темата замря. Изчезна добрия тон, взаимопомощ и т.н. Сега е много добра темата за плетене. Можеш да я погледнеш и да видиш как я водят.

# 59
Благодаря ти Дидиа , можеш ли да ми я пратиш темата.
Аз с шиенето и плетенето съм се опитвала  обаче не става, иначе много ми харесват тези на една кука. Точно това искам както си го написала , добрия тон, взаимопомощ и т.н.
Принципно всичко го има в интернет и  може да се намери, има и добри хора които го показват и мисля че са доста .Трябва да си помагаме по един или друг начин

Общи условия

Активация на акаунт