КГБ = Клуб на Готините Баби - 230

• 22 805
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Борянка, аплодисменти! Много ми хареса, и как няма, като е истинско! ❤️ Чакам си книжката Simple Smile
Мериан, как така само Ениса питала... Всички чакаме да кажеш резултатите, аз от сутринта стискам палци Simple Smile Радвам се, че няма проблем с очите 😘
Аз се прибрах. Сложила съм да се пече едно кисело зеле с мръвки. Докато го чакам ще се кача да видя ученика. Ако има седянка може и да намина 😊

# 61
Здравейте, готини момичета! Понякога надниквам във вашата уютна къщичка и вече реших да ви се представя. Задочно ви познавам, защото познавам едно прекрасно момиче от вашата група, а това момиче е важна част и от нашата група. Досетихте ли се за кого говоря? Blush
Да ви се представя, пък дано да мога да се впиша в групата на КГБ. На 50 години съм и имам внуче, което е почти на 3 месеца. Работя като учител в София, обичам да пътувам по света и у нас. Ходя на уроци по танци, когато не ме боли ставата. И така хем съм млада, хем съм баба.Grinning
Ще се радвам да мога да бъда част от вашето виртуално местенце!
До скоро!

# 62
Здравей и добре дошла Лунно цвете Simple Smile

# 63
Лунно цвете, добре дошла
при нас! Радвам се, че се осмели
да се включиш в темата, а момичето
е разбира се Фло!
Фло е, нали?!!
,..
Цветиарт, мисля, че не си на
правилното място.

# 64
  • Вила Великула
Ето, че бонбоните свършиха работа. Добре дошла Лунно цвете. Наистина при нас е уютно и топло. Кажи коя е групата  за да се досетим и за прекрасното момиче, че ние всички тук сме прекрасни. Както си видяла тук много се подкрепяме и помагаме. Е, понякога прехвърчат и искри, но няма как и без това. Имаме обаче членски внос - трябва да разкажеш твой любим виц. Разкажи и от къде си. Ние също обичаме да пътуваме. Юни месец ще ходим до Златоград. Не е късно да се включиш и ти.
ЦветеАрт, като проучил нещата ми пиши и ще ти помогна. Белла може би има предвид, че наистина не са разрешени реклами с цел продажба, както е във ФБ.
Борянка, браво момиче. Стихотворението е супер. Много силно.

# 65
Лунно цвете, добре дошла
при нас! Радвам се, че се осмели
да се включиш в темата, а момичето
е разбира се Фло!
Фло е, нали?!!
,..
Цветиарт, мисля, че не си на
правилното място.
  Какво значи че ме съм на правилното място , за тука при вас ли или нещо друго имаш предвид

# 66
Точно това имам предвид,
което написа Пипи.
Мисля, че ме разбра.

# 67
Ние учим с внуците. Стихчета, математика, писане, четене. И глезим, и купуваме книжки и играчки, и водим на разходки, по музеи, площадки, абе всичко, което баба и дядо правят.
Не си представям живота да си угаждам на мен си и да пропускам време с внуците. Времето с тях ми осмисля живота в някаква степен.
+100
На моите им казвам, че са на баба валерианчетата Heart

# 68
  • София
Добре дошла на Лунно цвете! Цветя да искаш при нас! Чакаме вица!
При мен добрите новини вървят по една. От втория преглед греда. Трябва да се оперирам. Имам две скъсани сухожилия на рамото. Ако бързо се организирам даже може и да не пропусна Златоград.

# 69
ЦветеАрт, ето линк към плетивата. Може да ти послужат за пример как да пуснеш подобна тема с друго хоби.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1738666
                Добре дошло, Лунно цвете! Чакаме  ВИЦ!
                Мериан, стискам палци всичко, което си решила да мине без проблем.
                Пипи, момичето е ....цвете!

# 70
🥰Благодаря ти Диде

# 71
  • София
Добре дошла, Лунно цвете!
Мариянка, от моя опит в момента ортопеди, невролози и подобни за всяко нещо предлагат операция. Следващата рехабилитация е задължителна. Естествено, нищо не се поема от ЗК. Не винаги е добре за пациента, но те го възприемат като клиент. Проучвах, търсих и други мнения и накрая зарязах коляното преди 2 г. Реших, че заради ЕГНто все нещо ще ме боли. Но всеки си знае.
За валерианчетата -  правим всичко изброено, без обучението.  Но като не искат да учат стихчета не настояваме. Няма как аз  да ги мъча, а родителите да си лежат в другата стая.

# 72
Добре дошла Лунно цвете - радвам се, че си тук
Попрочетох аз тези дни и в другата тема и ми направи впечатление името Simple Smile Фло е момичето, зная си аз Simple Smile
Със сигурност ще ти хареса при нас Heart

Борянка, колко точно си го написала - светът около нас е все така пъстър и цветен, просто нашите очи го виждат различно. С един поглед гледаш на 20, със съвсем различен - след "N" на брой години.
Мериан, поне капки не ти ли изписаха за очното налягане - струва ми се, че стойността е гранична. Така ми казва ММ - той цял живот носи очила. Миналото лято след операция на перде на едното око свали очилата, но за очното налягане са му дали капки и казват, че са като хапчетата за кръвно налягане - до като си жив.
Фло, ти направо ме разби с този зъб - аз се пошегувах за фризьорките, а то се оказва че можеш и да се самообслужиш. Напомняш ми как се вади зъбче от дете - връзваш конеца за бравата на вратата и скачаш Simple Smile А големия син като дете си го чукаше с един дезодорант да падне по-бързо и да го вземе Феята на зъбките Simple Smile

Хубава вечер момичета!

# 73
  • Вила Великула
Ох  колко пъти се зарича да не гледам телевизия. ММ включи телевизора и гледахме новини. Много съм разстроена от случилото се в Македония.  Боже,  колко много деца са загинали или тежко ранени. Трагедия. Нямам думи...
Съжалявам ако съм ви натоварила. Мога да изтрия  ако кажете.

# 74
Надзъртам аз от време на време да не изтърва нещо 😂 и хоп - нова дружка Simple Smile
Добре дошла Лунно цвете! 🌹 Ние сме готини мацки, дано да ти хареса при нас. Чакаме си обаче членския внос Simple Smile
Мериан, от кога са скъсани тези сухожилия? Никой ли до сега не е видял това 🤔
Пипи, тъкмо да натисна публикувай и виждам, че си писала. Ужасно е това което се е случило в Македония! Днес четох, че дискотеката е била с капацитет 250 човека, а пишат, че са били 1500 Sad В Индиго не беше ли пак пожар 🤔 Просто в момента не мога да се сетя, но се сетих и за тогавашния ужас с нашите деца... 😢

Общи условия

Активация на акаунт