КГБ = Клуб на Готините Баби - 230

• 20 921
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Точно щях да пускам кучето следотърсач да издирва БОРЯНА и ей я - иде, както винаги не многословна, но с попадения в десятката. Дружке, карай по-полека, та да има гориво за по-дълго. Ако мога с нещо да ти помогна, да се свържа с издателката и да направя каквото трябва. Ти само се разпореди! Аз слушам и изпълнявам! Нали сме от корпуса за бързо реагиране, от групата Луд умора нЕма! Grinning
КЛЕЧИЦЕ, не знам какви мисли са те налазили, но знаеш съвета - опитай да се справиш сама, ако ли не, обади се на приятел! А в къщата ни - приятели бол. Имаш избор!
Добре си починах днес след обяд. И поспах, и похапнах, и почетох, и поговорих с приятелки. Направо мързел си беше. И добре ми беше! Никак не се срамувам.
Я и аз да се ожаля - да имате познат зъболекар?
Ромео откакто вчера забегна на село, не се е прибирал. Изпрати вест, утре да го чакам. Мерак му е да използва машината за обработка на градината, само дето половината е на село, а другата част е в София. За сега крои планове.
Отивам да се прикреватя. На всички лека и спокойна нощ.

# 31
Ето съм.
 Фло , проблемът не е там дето мислиш. Здравословен е . Не може нищо да се направи.

# 32
Бор_яна, желая ти възстановяване!

# 33
  • Варна
Честита ни нова тема!  Nerd
ПИПИ, за теб с благодарност от сърце!  Kissing Heart Flowers Hibiscus  Sparkling Heart
Писах ти на лични адреса ми за изпращане на тениската, уж го изпратих, но никъде не го намирам!
Направо съм "ТЕХНИЧЕСКА  НУЛА"! Утре, то вече е днес ще ти се обадя.

ДИДИЯ, изгледах клипчето на Неда и ученичката ти. Браво на момичетата и много успехи!  Flowers Four Leaf Clover
МАМСИ, поздравления и за твоя внук! Да му е честит медала и още много, много да получи!  Flowers Four Leaf Clover
Как да не се гордее КГБ-то с такива внучета!
Да са ни живи-здрави, все така успешни за да ни носят радост и гордост!  Hands Plus1

Лека нощ, момичета, гасЯ ламБите!  Bulb

# 34
Добро утро! Честит понеделник! Да ни е хубава седмицата!

# 35
Добро да е утрото, добър да е денят и всички дни след този...!
Пролетта тази нощ е минала и през този квартал - всички сливи са в бяла премяна .
Почивните дни и в моя квартал  като се разхождахме видяхме, че и сливите, и едни жълти храсти ( не им знам името) са нацъфтели...
За сега Пролетта шета тихомълком, но след дни вече ще е постоянно присъствие.
Любимото ни време на годината!
Моето!
Хубав ден, момичета мили!
Благодарност и извинения за  мрънкането снощи. Цял живот съм била или поне показвала, че съм силна жена,  вече нямам сили понякога...
Възрастови изменения ...

# 36
  • Вила Великула
Добро утро и от мен! Пролетта е почти дошла, но не съвсем. Доо сряда ще има и доста ниски температури, а после - кеф. Сега си пия кафето и срещу мен гледам градината. Виждат се малки пъпчици по дърветата, но още не са в пълния си блясък. После мога да стоя и да ги гледам с часове.
Клечи, да не чувам от теб за възрастови изменения. Я каква си хубавица и фиданка. Човек няма никога да ти даде годините. Я се изпъчи, вдигни гордо главата и разхождай хубавите си дадености да им се радват хората.
А и скоро и на теб ти предстои да натопиш кокали в морето - нали? И ти ли в понеделник ще пътуваш?
Танче, не се притеснявай за нищо. Получих ти съобщението. Не си го видяла, защото най-вероятно гледаш в получени съобщения. Където горе в дясно е писмото, цъкваш на него и дори да нямаш никакво ново съобщение в горния ляв ъгъл натискаш върху "лични съобщения", излизат ти получени и изпратени съобщения. В изпратени виждаш списъка на изпратените и в получени -  на получените. Всичко е точно с твоето съобщение, само ми напиши име и фамилия.
В четвъртък ще ходя до куриер и ще ви ги изпратя. За сега са се заявили Ти, Макавели, Кассс, Янчето и Тану. На Ян ще и ги дам в Златоград. Друм също е заявила, но не пише, така че ако се откаже има една свободна тениска размер М. Остана и една излишна 3XL, но нея мога да я използвам като нощница. Доста е големичка и ще ми е удобна за спане.

# 37
  • София
Добро утро в новата тема.
Пипи, благодаря за труда и оформянето.
Мамси, честит медал на Алекс! Показах снимката на Мрънч и той се радва и хвали на баща си, че познава шампион. Миналата година го водеха на плуване, но тази пропуснаха.
И като писах за снимка, моля и на мене да изпратите от срещата.
Борянка, дано мине.
Клечи, не разбрах какво те изнерви. Но аз на твое място бих гледала децата да са нахранени и да ги сдам здрави като си дойдат родителите. Забавлявайте се с Чарли и котката. Дали са си научили, дали са отишли на всички активности - не бих се напъвала. Колкото мога, те като дойдат да си ги водят.
В петък като доведоха мрънчоците - тя имаше 4 реда стихотворение за пролетта. Бащата издаде строго разпореждане да го знае наизуст до днес. Да, ама не - детето не иска да повтаря, запушва уши и казва "Бляк". Не сме я насилвали в почивните дни. Снощи и двамата родители се явиха, казах им за стихчето. Нали не си мислите, че се трогнаха и започнаха да го учат заедно.... Да се оправят, ние сме за забавление. Сдадохме и чак тази сутрин, този път без крясъци - събудиха се лесно и бързо.
Сега с Пл. реанимираме. Но трябва да ставам да събирам материал за Пена.

# 38

"Научете се да бъдете щастливи, доставяйки си малки удоволствия без повод."

Добро утро и успешна нова седмица, момичета! 🍀🙂🌈

При нас почти всичко цъфна - сливи, нарциси, зюмбюл, дори тук-там кайсии виждам. Дано не стегне студ със слани ...
Клечи, Борянка,
макар че са ви различни проблемите - дано бързо се разрешат. За притесненията и чувството, че все нещо не си свършил има лек - на мен ми помага любима музика, а понякога с часове си рецитирам на ум "Работна мецана", друго детско стихче или песничка - разсейват мислите ти и действат безотказно. За болките е друга тема - това не помага там. За съжаление си искат лекар ...
Айша, много правилна стратегия си предприела за децата - баба и дядо са за гушкане и глезене /е, при по-дълъг престой може и малко по-строго Smirk/.
Момичета, и аз "видях" купона - много хубаво е било Heart Молбата ми да се идентифицираме име-nickname си остава.
Пипи, пускам ти парички и за Янчето - разбрали сме се с нея. Така че аз ще получа тениските за мен и двете момичета Simple Smile
Фло, твоята не е лесна - както при фризьорките, не можеш сама да се "обгрижиш" Smirk

Прегръдки за всички вас момичета и усмихнат ден!

# 39
  • Вила Великула
Макавели, Фло е завеждаща списъците и най-добре ще ти даде информацията. Тя е нашият справочник.
Вече съм в офиса и се започва.

# 40
  • София
Здравейте момичета!
Боряна, Клечке, оправяйте се!
И аз съм във вашата група. Днес съм си взела отпуск да ходя по доктори и изследвания. На очен за високо очно налягане и на ортопед за болките в ставите.
Ние учим с внуците. Стихчета, математика, писане, четене. И глезим, и купуваме книжки и играчки, и водим на разходки, по музеи, площадки, абе всичко, което баба и дядо правят.
Не си представям живота да си угаждам на мен си и да пропускам време с внуците. Времето с тях ми осмисля живота в някаква степен.
Айде, успешна седмица от мен!

# 41
  • София
И списък по домова книга, и телефонен указател! Joy
Ей ме на! Добре поспах тази сутрин. Чета, че пролетта вече шества по нашите земи. За малко да проспя събитието. Рипнах да видя дали нашите жълти храсти са нацъфтели, но не би. Само една сливка се е пременила в бяло.
МАКАВЕЛИ, веднъж се "самообслужих". Беше предколедно, синът и семейството му заминаха за централна Европа, колегите също се пръснаха насам натам за празниците. А мен започна ей така от нищото да ме боли един разклатен зъб. Ама боли зверски. Сложих си упойката пред огледалото и след малко зъбът беше вън от устата ми. Виж, пломби не съм си правила. Grinning
Днес няма да съм Мара подробната.
На БОРЯНЧИЦА пожелавам да се оправя, по възможност по-бързо и без последствия. Момиче, чакат те хубави събития! Корава жена си, дръж се! Hug
На КЛЕЧИЦАТА да загърби лошите мисли. Накикиморвай се и смело напред.
На всички останали - от всичко най-хубаво, по достатъчно! Heart
Е стигнах и до кафето. Изстинало е, но няма да ми направи бръчки. Grinning

# 42
  • в сърцата на любимите ми хора
Привет, момичета! Огромни благодарности от Алекс. Прочетох му всички поздравления за медала и той много се зарадва. Думите му бяха: Моите сладки бабчета не са ме забравили. Иска ми се да ги гушна всичките!
Днес ми доведоха Еми, защото има лека температура и подкашля. Нищо сериозно, но не може да ходи на градина. Ще се гледаме днес, а за утре - ще видим. Дано е добре, защото ще имат куклен театър в градината и тя много иска да го гледа.
При нас са се белнали само сливите. Дано не застудее и да съсипе дръвчетата!
МЕРИАН, дано при теб прегледите да покажат, че всичко е наред. Усещаш ли високото очно налягане?
БОРЯНКА, да отминава това, което те тормози в момента. А градината не я мисли. Я виж как си караме ние без разсади и посеви Simple Smile Помързелувай си на воля. Не боли, да знаеш Wink
КЛЕЧИ, стискай зъби и напред. Нали знаеш: и това ще мине.
ФЛО, с това "самообслужване" направо ме разби. Не те ли беше страх, или болката беше по-силна?
Оставям ви, че трябва да спретнем нещо за обяд. Чудя се какво да е и май ще поръчам пица, че Емили друго едва ли ще иска. Чудя се как у Фло изяде парче баница и ДВЕ парчета пица. Сигурно, защото беше с компания.
Навън стана тъмно, загърмя и сигурно ще се изсипе дъжд. Дано да няма градушка. Спряха ни и водата. Идилия, как да се оплаче човек Simple Smile

# 43
Добър ден на всики ранобудни и късноставащи!

Днес аз съм от вторите, защото снощи след Капките хванах един много интересен американски  филм за момчета-престъпници и тяхното превъзпитание и вписване в обществото.
Клечи, като с доста дълъг стаж за гледане на внуци, съвет от мен. Не обяснявай на родителите!  В началото аз докладвах всичко и забелязах, че изобщо не се интересуват какво са яли, дали са спали, дали са учили и т.н. И сега много рядко искам някакво съдействие от тях. Оправям се, както мога и въобще не се впрягам дали са доволни или  не. Като са недоволни, да се спрат вкъщи и те да си ги гледат, да учат с тях, да им готвят и т.н. Важното е да се предадат  живи и здрави, а другото е подробности, които остават между нас.
Бо-ряна, какво друго да ти кажа, освен да ти пожелая сили да се пребориш.
Момичета, прочела съм ви, но спирам с коментарите, защото имам малко работа из двора. Трябва да боядисам един каменен дувар на повече от 100 години. Ама като ми са незаинтересовани съседите за нова, така ще е . Правя, каквото мога. Мъж ми преди години  го "облицова' откъм нас с  плоскости. Миналата година не ги пребоядисвах, ама сега  е наложително.
Хубав ден на всички!

# 44
Привет и от мен аз 2 съм на работа , и времето е дъжновно тука
makaweli - съгласна да се направи списък на КГБ  и да се прати на лични , много ще съм благодарна Simple Smile
Радвам се че сте си прекарали чудесно и фланелките са станали страхотни.
Пипилота -искам да пусна някаква тема тука във бг мама за мойте неща който правя и ще правя , още не съм го измислила че ми куца докато го формулирам , ползвам и интелекта но нещо не се разбираме с него.
Че ако имам някакви въпроси и не мога да се справя ,мога ли да ти пиша Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт