КГБ = Клуб на Готините Баби - 230

• 20 921
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Пипи, полезна информация. Оказа се, че и аз в задния двор имам такава японска дюля. Не съм се замисляла да използвам плодовете и. ММ постоянно я подрязва, та е на храст. В ДГ има голяма и муз.ръководителка постоянно ги яде сурови. Ние и се чудехме, а тя казваше, че са и много вкусни.
                Яжке, всичките ни внуци бяха малки, помня някои кога се родиха, а сега не можем да ги познаем.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 20:14 от Didia

# 16
  • София
Цоп! Wink
Терасата ми е погром! Децата обърнаха едно съндъче с посяти петунии и разнесоха пръстта с метлата. Лопатата ми е изчезнала в апартамента, който ММ в момента ремонтира. Чууудо! Да са ми живи и здрави, но са като тасманийски дяволчета!

Това са най-хубавите ядове! Който не е имал такива ядове няма да ме разбере.Да нацелуваш дяволчетата!
 Дидиа,права си.Помня как стискахте палци с мен за големия внук.

# 17
  • София
Чук, чук, я се сместете малко, да мога и аз да вляза в новата ни къщурка. Stuck Out Tongue Winking Eye
 ПИПИ, да не се повтарям, но темата ни наистина е много интелигентно оформена. Като за интелигентни хора. Heart Благодаря ти. Hug А сега ние да запретваме ръкави и всеки ден да слагаме по тухличка, по две, а някои и по повече ( еле па я ) да я съграждаме с обич, да я изпълним с много веселие и позитивни мисли!
Започваме с поздравления за Алекс - златното ни момче! МАМСИ, предай и моите поздравления на шампиона! Прекрасен е, а това е наградата за упорития му труд и спазването на спортната дисциплина! И хубав, и умен, и възпитан! Момче мечта!
ЕНИСА, личи си, че обичаш да се ровиш в земята. А цветята са наградата за труда ти.
Чета, че къде гърмяло, къде трещяло и валяло, а аз си казвам - над моя блок е имало чадър. Не е вярно и при нас е валяло, но аз съм го проспала. Нищо не съм чула.

# 18
Пипи, страхотна нова къща! Благодаря!
Мамси, честито на златния медалист!  Пожелавам му много злато и в бъдещи състезания!
Видях снимки от партито. Готини бабки! Живи и здрави все така да сте!

Тук капнаха около 10 капки. Само ме излъга , та не излизах да крача. Една съседка днес ме "похвали',че съм напълняла. Ама как може! Аз от сума ти време се опитвам да отслабна, а тя така да ме демотивира!
Браво за цветните ви градинки! И моята скромна градинчица вече започва да се съживява.
За сега толкова. Почват "Капките".
До утре със здраве!

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 20:11 от К.А.Г.

# 19
  • София
Пак съм аз. Намерих нещо, което ме накара да се усмихна, та да го споделя с вас.

Четири 40-годишни приятелки решили да се видят и да обядват заедно. Избрали да отидат в ресторант "Морски бриз", защото сервитьорите там били млади и с тесни, подчертаващи тялото дрехи.
След 10 години, когато станали по на 50 години, отново решили да се видят и да обядват заедно. Избрали да отидат в ресторант "Морски бриз", защото там готвели вкусно, имали хубави вина и симпатични сервитьори.
След 10 години, когато станали по на 60 години, отново решили да се видят и да обядват заедно. Избрали да отидат в ресторант "Морски бриз", защото там било тихо, имало красива гледка към морето и вежливи сервитьори.
След 10 години, когато станали по на 70 години, отново решили да се видят и да обядват заедно. Избрали да отидат в ресторант "Морски бриз", защото заведението нямало стълби за изкачване, а сервитьорите били винаги готови да помогнат. След 10 години, когато станали по на 80 години, отново решили да се видят и да обядват заедно. Избрали да отидат в ресторант "Морски бриз", защото никога преди не били ходили в този ресторант. Joy

# 20
К.А.Г., къде ги гледате тези снимки от партито? Пратете ми и аз да ви видя!

# 21
К.А.Г., къде ги гледате тези снимки от партито? Пратете ми и аз да ви видя!

Диди, тъкмо и аз това щях да попитам 🤔. Ако може и аз бих искала да ги видя.

# 22
Да ви кажа, хубавици сме Wink

# 23
  • Вила Великула
Дидия  Кассс, изпрати ви ги в месинджър.

# 24
Офф, може ли да изокам аз тукачка в новата ни къщичка.. Белким като ви се пооплача пък може  да вземе да ми мине, знам ли вече....

Та, казвах ви аз,  че не държа на стрес и на психическо напрежение.
Март месец ми е любим, но тази година свързан с много притеснения. Уж не са кой знае какви, уж не са за важни неща, общо взето приятни притеснения, но стреса си е стрес. Хеле пък тази седмица, в която съм с внуците и замествам родителите им, нанагорно ми идва.
К.А.Г знае, колко ми беше прекипяло в петък вечер. В събота преди срещата пак бях на нокти и днес,  като малко ме отпусна стреса и от изневиделица като ме схвана кръста и краката, направо не мога да се наведа да си вържа обувките и да вдигна кучето.
Знам, че кръста и зъбите са ми слабо място, знам че ми реагират при напрежение, знам че нищо толкова фатално не се е случило, но психика - трудно ми е да го предотвратя и сега ще си нося последствията.
Имам нужда от още доста уроци по позитивна психология, а  най - важните ми, за съжаление ще пропусна.
Уж чета, уж се самообразовам и  самоанализитам, но психика пушината,  трудно я контролирам.
Да се надявам като се събудя утре нищо да не не боли, ама нада ли. А имам доста работи да отметна до събота и те тъй.
Извинете, че ви занимавам с мен си, ,,многострадалната Геновева"", ама хем не боли, хем не е яд на мен си, що съм такава патка загубена, та се нервя и главоболя за дреболии.
Спокойна да ви е нощта и до утре живи и здрави!

# 25
Пипи, благодаря! Супер сте мили приятелки. И атмосферата се усеща и трапезата оригинална. Някои рецепти трябва да изпратите на Борянка да ги включи на първа страница. Та и ние да се пробваме.
              Клечи, вземи се в ръце и не се предавай. Кажи си, че след нощта идва прекрасен ден и утре с нови сили по задачките и без нерви и притеснения. От мен - гуш и погалване по главичката.

# 26
Не смея да пиша ,че е оплакване, но Клечката отвори кутията на Пандора. Не съм на кеф, зор ми е, като се "вдигна" се напъвам навън, не мърдат нещата още, закъснявам.
 Не ми се приказва много.
 Иначе и ви оставих в еуфорията на срещата,  там няма какво да кажа. Поздрав за плувеца, почна медалите ,нека му върви и  нататък.
  Допълвам се - нали се писах психиатър дори, прескочих психологията, но да ви кажа ,тези неща с позитивизма стават след като се наревеш,  напсуваш, навикаш, може и да счупиш нещо и изкараш  гнева.

# 27
  • Вила Великула
Клечи и Борянка , гушкам ви.
Всички имаме слаби моменти. Къде предизвикани от стрес, къде от годинките. За съжаление не сме вече на 20.

# 28
Момичета, и аз ви видях Simple Smile Всичко е много хубаво, по нашенски, както само едни готини баби могат да го направят. С някои момичета съм се виждала, с други не, но всички сте прекрасни и просто греете! Благородно мъничко ви завидях. Нека да сме здрави и се надявам на още много срещи! Пипи, отново благодаря за снимките и клипчето! 🥰
Клечице, Борянка, и от мен имате силна прегръдка! Горе главата, не се давайте момичета! Псувайте, викайте, хвърляйте , чупете, но се запазете цели! Гуш 🤗❤️

# 29
Прегръдки и от мен! Ще мине, спокойно Heart
       Преди час издадох "дежурството" зорлем - децата искаха да останат у нас Simple Smile Дедо вече се е хоризонтирал, а аз отмарям на терасата.

Общи условия

Активация на акаунт