Аудиограма без упойка

• 189
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте,
Ще ни се наложи да направим аудиограма на малкия,тъй като в момента лекуваме отит,установен след тимпометрия и липса на отговор на лявото ухо.Знаете ли някъде където могат да направят аудиограма без упойка на 2 годишно дете,тъй като разбрах че правят такъв тест в ИСУЛ,но е с пълна упойка,честно казано ме е малко страх от тази пълна упойка.

# 1
  • София
Извинявайте ама това не е ли изследването при което слагат слушалки и се пускат определени звукове и по това се ориентира лекарят реално има ли проблем? За каква упойка става въпрос и защо би била нужна? На мен ми го е правил д-р Кичуков в Америмед ( вече работ в Бизнес парк до книжарница Orange).

# 2
Здравейте,
Ще ни се наложи да направим аудиограма на малкия,тъй като в момента лекуваме отит,установен след тимпометрия и липса на отговор на лявото ухо.Знаете ли някъде където могат да направят аудиограма без упойка на 2 годишно дете,тъй като разбрах че правят такъв тест в ИСУЛ,но е с пълна упойка,честно казано ме е малко страх от тази пълна упойка.

Здравейте,

ние сме правили няколко пъти на синът ни заради увеличена трета сливица.
https://bglekari.bg/ung/item/525-d-r-donka-deneva-ung-gr-sofiya? … 0%20%D0%B5,%D0%BA.
Няма упойка нещо са ви объркали от болницата.
Тази д-р Денева работи много добре с деца.Изследването точно на това изследване спести на детето пробиване и на двете тъпанчеа, както твърдеше проф. от Токуда.

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт