Юлски бебчета 2025г

• 16 587
  • 226
  •   1
Отговори
Дами присъединявайте се

старата тема

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 19:25 от Анонимен

# 1
Вероятно някои от вас вече имат закупени колички и кошетка
Какви избрахте ? И защо

# 2
За количка се спряхме на Chicco Bellagio 2 в 1 (двата стандартни коша) и отделно закупихме кош за кола, който може да се монтира на шасито на количката.
За кошетка какво имате предвид? Ако е кошара - сгъваема на Cangaroo 60/120 на две нива за пътувания и по - рядко ползване. И дървена на Lorelli 60/120 за вкъщи, на две или три нива е, решетки само отпред, 4 чекмеджета, люлеещ механизъм. Отделно матрак.

# 3
Легълце избрахме тип next to me на joie като за начало, а по-нататък ще вземем дървена.
Количка избрахме cybex balios s lux.

# 4
Какви избрахте ? И защо
Кошарата ми е дървена остана от баткото има отстрани скринче и отдолу е със 2големи шкафа сменил е 3 кошари тази дървената не я използвахме много а количка купихме DA DA PARADISO MAX 500 защото ми хареса че е еко кожа удобна,лека и маневрена

# 5
Количка ще ползваме от баткото cybex priam. Смених кошчетата с момичешки. И нямам търпение да си я бутам.
Кошарка първо некст ту ми Milano беше модела не помня на коя марка. Една от най-големите, които гледах. След това кошарка.

# 6
Мами имате ли болки във горната част на корема и какви болкоуспокояващо са ви изписани от Аг

# 7
Първото нещо, което купих още в 4 месец беше количката - easywolker Harvey 2, нямам търпение да стигна до нея.
Какви избрахте ? И защо

# 8
Мами как сте кога ви казаха за термин и секцио долу горе дата аз съм за средата на юли

# 9
Моя термин на първа морфология още го преместиха за 05.08. Но ще ми бъде второ секцио и ми казаха след 38ма седмица нататък да си избера дата.

# 10
Моето ще е трето през 2 години са и затова ще е по рано ми каза Аг-то

# 11
Моя термин на първа морфология още го преместиха за 05.08. Но ще ми бъде второ секцио и ми казаха след 38ма седмица нататък да си избера дата.
С колко време по-рано го изтеглиха?

# 12
Днес ходих и Аг-то ми каза на 15ти юли във 37ма седмица

# 13
Мамита термина мине след 20 юли, вашите бебчета дали са се обърнали ?

# 14
Мамита термина мине след 20 юли, вашите бебчета дали са се обърнали ?
От 2 седмици вече да

Общи условия

Активация на акаунт