Юлски бебчета 2025г

• 16 591
  • 226
  •   1
Отговори
# 45
Като всичко е приготвено както аз много пазарене и накрая стоиш и чакаш + Нан и памперси сме вземали

# 46
Здравейте момичета, вие в какво ще сложите стерилизираната помпа за кърма и бибка за родилното? Също така кога трябва да се направи тази стерилизация, ако раждането е нормално и не се знае кога ще е Grinning
Също така някой има ли наблюдение за матрака от Вис Виталис със сребърни частици?

# 47
Мами вие почнахте ли да подготвяте чантата за родилното и да перете и гладите дрешките на мен ми е първа бременност и всички ми казват че трябва да почна да ги правя тези неща ☺

Аз вече съм изпрала, изгладила, сгънала и прибрала дрешките. 😁
 Багажа за болницата е почти готов, разбира се все се сещам да добавя още нещо.  Относно носенето на самия багаж се спрях на малък куфар, понеже идеята е да родя в Шейново, а за там ми казаха, че няма някой, който може да помага с носенето на багаж, а таткото не го допускат до отделението..

# 48
Мами вие почнахте ли да подготвяте чантата за родилното и да перете и гладите дрешките на мен ми е първа бременност и всички ми казват че трябва да почна да ги правя тези неща ☺

Аз вече съм изпрала, изгладила, сгънала и прибрала дрешките. 😁
 Багажа за болницата е почти готов, разбира се все се сещам да добавя още нещо.  Относно носенето на самия багаж се спрях на малък куфар, понеже идеята е да родя в Шейново, а за там ми казаха, че няма някой, който може да помага с носенето на багаж, а таткото не го допускат до отделението..
Всичко ми е приготвено и накупено и чакаме 18ти юли да дойде секциото

# 49
Дами, бебчетата ви кога се обърнаха. Сега съм в 33 седмица и доктора ми каза след 2 седмици пак на преглед и ако до 35 не се е обърнало бебчето, трябва да  “избираме” дата за секцио.., а ми се искаше да родя нормално ..

# 50
Дами, бебчетата ви кога се обърнаха. Сега съм в 33 седмица и доктора ми каза след 2 седмици пак на преглед и ако до 35 не се е обърнало бебчето, трябва да  “избираме” дата за секцио.., а ми се искаше да родя нормално ..
Моята дунда беше с главата надолу в 25 г.с ,в 30 беше седалищно пак и док ми каза същото,че до 35 не се ли обърне ще ме режат а на мен грам не ми се иска и се оповавам на мисълта че се въртят до последно така че споко има време дано се завъртят

# 51
Има ли мами който ще раждат във ева сливен секцио

# 52

Единият ми син се завъртя в 38г.с.

# 53
Пиете ли някакви болкоуспокояващи

# 54
Момичета, какво пиете за киселини?
Аз засега само Гавискон, но действието му е много краткотрайно.

# 55
И на мен ми казаха Гавискон да пробвам и купих, но още не съм пила.
Иначе от няколко месеца съм с киселини, но последните дни много зачестиха и едва издържам.

# 56
Аз не пия нещо търпя много . Зависи и от храните предпочитам да не се тъпча със лекарства дори и корема да ме боли не пия нош па така със лекарствата си вредя на здравето със предните ми 2деца също така търпях така лесно маика не се става

# 57
На мен много ми помага прясно мляко

# 58
Нео бианацид

# 59
Мамчета на кой колко му остава още ?

Общи условия

Активация на акаунт