Юлски бебчета 2025г

• 16 597
  • 226
  •   1
Отговори
# 30
Ох мами, днес се притесних.
Докато чистех колата и се пресегнах да извадя нещо от багажника и опрях корема и леко ме заболя, после мина но 3/4 минути  го усещах не силна болка ама все пак го опрях и се стреснах. Случвало ли ви се е ?

# 31
Докато чистех колата и се пресегнах да извадя нещо от багажника и опрях корема и леко ме заболя, после мина но 3/4 минути  го усещах не силна болка ама все пак го опрях и се стреснах. Случвало ли ви се е ?
Да много пъти и то доста силно и нищо няма притеснително

# 32
Мами, колко кг сте качили до момента? Аз съм 31 с. и съм +11 кг.
На каква марка бебешка козметика смятате да заложите? Аз обмислям засега марката ,,бебо”, тъй като ми се вижда доста изчистена откъм състав.

# 33
На каква марка бебешка козметика смятате да заложите? Аз обмислям засега марката ,,бебо”, тъй като ми се вижда доста изчистена откъм състав.
30г.с 3кг аз тренирах преди да забременея и сега пак

# 34

А имали ли сте повръщане в началото? Чудя се как става това да се качат само 3кг. То не тежат ли бебчето, плацентата и околоплодните води само толкова?

# 35

А имали ли сте повръщане в началото? Чудя се как става това да се качат само 3кг. То не тежат ли бебчето, плацентата и околоплодните води само толкова?
Бебето ми е 2кг вчера го теглиха със предното пак секцио 3кг се роди

# 36

А после усещали ли сте нещо по странно ?

# 37

А после усещали ли сте нещо по странно ?
Ми лека болка и после става мн активен даже през предната бременост бях паднала по стълбите от едната на 3третата и нищо не стана не се тревожите

# 38
Вероятно някои от вас вече имат закупени колички и кошетка
Какви избрахте ? И защо

Аз избрах количка Tutis uno 5+, видях я в магазина и е супер удобна и маневрена. За легло се спряхме на next to me, понеже нямаме много място на този етап, а също така от близки чух, че е адски удобно, като идеята е и да се кърми бебето.

# 39
Ние сме със дървена кошара от сина ми само купихме обиколници 2 броя

# 40
Какви избрахте ? И защо

Аз избрах количка Tutis uno 5+, видях я в магазина и е супер удобна и маневрена. За легло се спряхме на next to me, понеже нямаме много място на този етап, а също така от близки чух, че е адски удобно, като идеята е и да се кърми бебето.
И ние се спряхме на тази количка. Лека, маневрена и със супер амортисьори.

# 41
Какви избрахте ? И защо

И ние се спряхме на тази количка. Лека, маневрена и със супер амортисьори.

Ние купихме SMART CITY BEIGE ДЕТСКА КОЛИЧКА 3 В 1 DADA PARADISO 1,399 00лв от Айко лека и маневрена

# 42
  • Бургас
Аз съм с Tutis uno 5+ вече над година я ползвахме супер много съм доволна от нея.Не сме имали никакви проблеми до сега.Плюс е и факта, че си има всичко включено като комарник, чувалче, чанта и т.н и не трябва да мислиш в последствие дали нещо евентуално би ти потрябвало.Лично за мен е лека, маневрена и удобна.

# 43
Мами вие почнахте ли да подготвяте чантата за родилното и да перете и гладите дрешките на мен ми е първа бременност и всички ми казват че трябва да почна да ги правя тези неща ☺

# 44
Не, аз все още не съм започнала да подготвям чантата за болницата. Колебая се някаква раница ли да е или малък куфар (по - лесно ще се носи). Вие в какво ще подготвите багажа? Взела съм списък с необходими неща и съм на етап поръчки и пазаруване.
За бебчето имам по - големите и основни неща - количка, кошница за кола, кошарка, скринче, повивалник, чаршафи, стерилизатор, памперси. Дрешки и козметика не съм купувала още. До края на юни ще гледам да ги подготвя, за да може да изпера и оправя бебешкия кът.

Общи условия

Активация на акаунт