Юлски бебчета 2025г

• 16 591
  • 226
  •   1
Отговори
# 15
Мамита термина мине след 20 юли, вашите бебчета дали са се обърнали ?
Моята дунда беше с главата надолу ,после пак седалищно ,ама хълца ниско долу така че явно пак е главично

# 16
Мамчета направили ли сте планове за лятото ние вече да моренце със децата и мъжа ми за 12дена

# 17
Мамчета направили ли сте планове за лятото ние вече да моренце със децата и мъжа ми за 12дена
Не смятам да тръгна с новородено на никъде по-натам може

# 18
Не, не бих пътувала с новородено на дълъг път, а и след секциото не мисля, че ще ми е ок. Не ми се рискуват инфекции нито за мен, нито за бебето. Все ще ни бъде една година и без море.

# 19
И аз мисля, че тази година ще бъдем без море.
Мисля, че ще ми е доста притеснено да ходим толкова скоро след раждането на дълъг път.

# 20
Момичета, какво кифлите за тези матрачета има ли смисъл от тях ??  https://www.roshko.bg/red-castle-cocoonababy-gest-ergonomichen-m … orodeni-happy-fox

# 21
Колко често ходите на преглед при Аг-то

# 22
От както съм в 32г.с на всеки две седмици
Колко често ходите на преглед при Аг-то

# 23
Здравейте, вчера вечерта бях изключена от Вайбър групата...явно заради нередовно писане? Отговаряла съм там 4-5 пъти, но редовно четях и слагах сърчица на снимките ви с коремчета или на бебчетата от ФМ. Беше ми много полезна, просто не съм човек, който често пише по форуми и чатове. От месеци обсъждахте как ще си направите друга група за тези от вас, които пишат ежедневно и искат да споделят по-лични неща - ами супер, няма проблем, нали ни уверявахте, че тази група ще си остане. Е, много тъпо ми стана да видя, че съм изключена. Явно е трябвало да пращам селфита с корем или да се оплаквам от мъжа си редовно, за да заслужавам място. Надявам се да ви е по-приятно сега със селектирани и подбрани бременни, не някакви случайни. Приятно ви модериране Simple Smile

# 24
Купи ли ли сте вече комплекти за изписване и от къде

# 25
Здравейте, вчера вечерта бях изключена от Вайбър групата...явно заради нередовно писане? Отговаряла съм там 4-5 пъти, но редовно четях и слагах сърчица на снимките ви с коремчета или на бебчетата от ФМ. Беше ми много полезна, просто не съм човек, който често пише по форуми и чатове. От месеци обсъждахте как ще си направите друга група за тези от вас, които пишат ежедневно и искат да споделят по-лични неща - ами супер, няма проблем, нали ни уверявахте, че тази група ще си остане. Е, много тъпо ми стана да видя, че съм изключена. Явно е трябвало да пращам селфита с корем или да се оплаквам от мъжа си редовно, за да заслужавам място. Надявам се да ви е по-приятно сега със селектирани и подбрани бременни, не някакви случайни. Приятно ви модериране Simple Smile

И аз така бях премахната. Явно тези от нас, които предпочитат да не споделят прекалено лична или интимна информация в група с над 100 непознати сме били в грешка и затова сме заслужили да бъдем премахнати. Нищо че това по идея е група за обсъждане на въпроси свързани конкретно с бременността.

# 26
Колко дни преди термина ви казаха за секцио

# 27

И аз така бях премахната. Явно тези от нас, които предпочитат да не споделят прекалено лична или интимна информация в група с над 100 непознати сме били в грешка и затова сме заслужили да бъдем премахнати. Нищо че това по идея е група за обсъждане на въпроси свързани конкретно с бременността.

Не разбирам какъв е проблема, че мнозинството във Вайбър групата е решило, че след месеци "мълчание" на такива участници в групата е излишно, след като стават все по-активни. Не обичате да споделяте, ама само да присъствате в някакъв чат Ви е полезно, защото други бременни споделят. Ако нямате желание да споделяте, както и Вие го казахте за бременността, фетални морфологии и т.н., защо изобщо Ви е да членувате в подобни групи? Общодостъпна информация има навсякъде, както и Фейсбук група, където ежедневно валят анонимни постове и въпроси. Коментарите от типа на какво се е споделяло е много подло от Ваша страна дори да бъдат написани тук, във форума, предвид, че само сте чели съдържанието и все пак не сте изразили несъгласие с какво се коментира, или дори да насочите към друга тема.
Давайте го малко по чил и не се хабете за една вайбър група, в която дори не участвате активно. 🤦🏼‍♀️🤷🏽‍♀️

# 28
Колко дни преди термина ви казаха за секцио

Доктора каза не повече от 10 дена, даже седмица преди термина е препоръчителното.
Моят термин е на 18-ти юли, коментирахме дните 7-11 юли.

# 29
Мами купихте ли комплекти за изписване и от къде

Общи условия

Активация на акаунт