Термин Юли 2025 ❤🤱

• 39 989
  • 776
  •   1
Отговори
Здравейте мамчета видях , че няма такава група и реших да направя една. Днес си направих тест и според мои измисления терминът ми се пада на юли 2025 година. Утре ще звънна да запазя един час в Германия съм кръвен не мога да пусна. Ще прикача снимка от теста.

# 1
Здравейте и от мен, с 5 положителни теста и няколко кръвни теста се записвам тихичко. По приложение ми го дава 5+5, приблизителен термин 07.07.2025. Сега си чакам часът за преглед на 04.11. Следя също темата и за месец юни, лека и успешна бременност на всички! 🍀

# 2
Още не мога да осмисля какво се случва... От една седмица съм с положителни тестове след трансфер. По приложение ми дава 4+2 г.с. До вчера имах от време на време гадене, но много леко. Днес го няма, но за сметка на това цял ден ме боли корема като преди цикъл. Гърдите са ми леко оплътнени, но не ме болят. Лежи ми се и така... Вас болят ли ви коремите?

# 3
Още не мога да осмисля какво се случва... От една седмица съм с положителни тестове след трансфер. По приложение ми дава 4+2 г.с. До вчера имах от време на време гадене, но много леко. Днес го няма, но за сметка на това цял ден ме боли корема като преди цикъл. Гърдите са ми леко оплътнени, но не ме болят. Лежи ми се и така... Вас болят ли ви коремите?
Честито!
Мен ме опъва по-скоро долу ниско,не е болка. Но казват,че е нормално в ранна бременност.

# 4
Усещам, че тревожността ми е скочила в пъти. ...Работя в училище, не знам как ще ходя на работа, всичко ме тревожи...
Dayanna 95 на теб терминът ти е на 7.7.25, а си в 5+5г.с. На мен ми излиза терминът на 5.07.25,а ми дава д асъм в 4+2 г.с. странна работа. Simple Smile

# 5
Усещам, че тревожността ми е скочила в пъти. ...Работя в училище, не знам как ще ходя на работа, всичко ме тревожи...
Dayanna 95 на теб терминът ти е на 7.7.25, а си в 5+5г.с. На мен ми излиза терминът на 5.07.25,а ми дава д асъм в 4+2 г.с. странна работа. Simple Smile
Това ми показва по приложение от телефона. В понеделник ще разберем на прегледа, нямам доверие много на тези приложения хаха😃

# 6
  • София
Здравейте и от мен 😊 след 2 положителни теста и 3 дни закъснение се записвам и аз. Още ми е странно 😃 не мога да го повярвам, а хем вече имам едно детенце.

# 7
Здравейте,да се похваля тихичко и аз ПРМ 27.09.24
По приложение се водя 5г.с и 3 дни
Има нещо което ме притеснява,ще се радвам да изкажете мнение.
Имам леки ,но неприятни болки,подобни на предменструални.

# 8
Здравейте,да се похваля тихичко и аз ПРМ 27.09.24
По приложение се водя 5г.с и 3 дни
Има нещо което ме притеснява,ще се радвам да изкажете мнение.
Имам леки ,но неприятни болки,подобни на предменструални.
Честито! И аз ги имам тези болки,но не постоянно. Днес бях на преглед и аг-то ми каза, че са нормални. Все пак матката се разширява и ми предписа нош-па макс 3х1. Пожелавам ти лека и успешна бременност 🍀😊

# 9
Здравейте!
Аз имам вече 4 положителни кръвни теста след ин витро.
При изчисление ми излиза термин на 05.07.25 г.
Приложението ми показва 5+3, но вчера бях на ехограф, заради кафеникаво зацапване и докторът каза, че отговаря на 4 седмици. На 11.11 съм отново на преглед и ще видим как върви тогава Simple Smile
Пожелавам на всички леко и приятно бременеене!

# 10
Здравейте, и аз се записвам. Още не мога да повярвам какво се случва. Първа бременност ми е. Термин ми изчислява на 7.07 в повечето калкулатори и приложения.
Този месец бях убедена, че ще ми дойде и даже ден преди очаквания цикъл си пих нормалното болкоуспокояващо. Само че ми закъсня с цял ден, а моя цикъл е часовник. Усъмних се и се оказа че чудото се е случило. Моя календар изчислява, че съм в 5г.с. + 6 дни. Утре съм на лекар и вече нямам търпение.
Имам все още болки като менструални, които ту отшумяват, ту се засилват. Следя си все още и базалната температура с часовника. Остава ми над базовата, но имаше няколко единици спад тази сутрин. Надявам се, че не е проблем и е нормално.

# 11
Здравейте, и аз се записвам. Още не мога да повярвам какво се случва. Първа бременност ми е. Термин ми изчислява на 7.07 в повечето калкулатори и приложения.
Този месец бях убедена, че ще ми дойде и даже ден преди очаквания цикъл си пих нормалното болкоуспокояващо. Само че ми закъсня с цял ден, а моя цикъл е часовник. Усъмних се и се оказа че чудото се е случило. Моя календар изчислява, че съм в 5г.с. + 6 дни. Утре съм на лекар и вече нямам търпение.
Имам все още болки като менструални, които ту отшумяват, ту се засилват. Следя си все още и базалната температура с часовника. Остава ми над базовата, но имаше няколко единици спад тази сутрин. Надявам се, че не е проблем и е нормално.
Честито и лека бременност! Аз бях вчера на преглед,по приложение ми го дава 6+1,но реално съм в 5 и видяхме само сакче. Силно се надявам да видим след няколко дена и ембрион. 😊

# 12
Честито и лека бременност! Аз бях вчера на преглед,по приложение ми го дава 6+1,но реално съм в 5 и видяхме само сакче. Силно се надявам да видим след няколко дена и ембрион. 😊

Лека бременност и на теб! Стискам палци да се види съвсем скоро. Heart

# 13

Лека бременност и на теб! Стискам палци да се види съвсем скоро. Heart
Благодаря, чакаме утре да споделиш положителни новини от прегледа!😊

# 14
[quote author=skyfalll link=topic=1704288.msg48787187#msg48787187 date=1730799060]
[/quote
Здравей,как мина прегледа ,видя ли сакче и ембрионче,и аз съм утре на преглед и много се притеснявам дали ще се види нещо.

Общи условия

Активация на акаунт