Термин Юли 2025 ❤🤱

• 41 352
  • 776
  •   1
Отговори
# 765
Аз изпитвам понякога болка от дясната страна малко над талията. Прилича ми на болка от прищипан нерв. Гинеколожката ми ми каза, че е нормално да имам такива болки и ако много ме тормозят да отида на физиотерапия. Моят проблем е китката. Изпитвам супер силна болка при определени движения, точно на сгъвката от лявата страна на дясната китка. Мисля, че се дължи на това, че спя върху тази ръка. Старая се да го избягвам, но е много трудно. като заспя и автоматично я слагам под бузата. Мъжът ми като се събуди и ме види я мести, но това не винаги се случва. Малко се притеснявам вече, че ще ства и по-зле и обмислям да отида на лекар.

Другото странно нещо е, че като се къпя ми изтръпват показалеца и средния пръст на лявата ръка Laughing Не мога да си обясня защо се случва, но всеки път като взимам душ се случва.

Момичета имали ли сте болки пл седалищния нерв. Както спах и се събудих с болки по задното бедро, болките не са мускулни а от нерв. След един ден започна и по седалището. Тъй като съм тренирала и различавам болките имала съм и травми,но в ръката знам че това е нерв. Но ми е интересно как стана и дали се е случвало на друга мама
И аз имам прищипан нерв качили от ляво на корема не от към апандисита ами от другата страна и пия нош па

# 766
Ох аз се наплаших от физиотерапия, при мен пуснаха много процедури и стана обратна реакция. Болката беше неописуема 3 дни не можех да ям,повече от минута и ме болеше ръката… Но сигурно в норма би облекчило, невролог при препоръча шокоеив мисля че така беше..

# 767
Във 28ма седмица и имам понякога болки във горната област на корема към стомаха нормално ли е имал ли е някой такъв проблем

# 768
Мамита, има ли някоя от вас с бракстън хикс? Аз съм 30 г. с. И запопнах да ги имам може би преди месец, нооо преди седмица докторът каза, че ми било рано за тях.. Няма да ви казвам как минава един ден и една нош за мен...назначена ми е терапия-магнезии, п@п@верин и желязо. Не знам дали и как действат, но все имам някакви ппридърпвания ниско долу, имам стягания и имам чувството че колкото повече лежа и си почивам, толлова по-често са стяганията... Има ли някоя мама с мойте притеснения
Аз освен стягане и опъване ниско долу,все едно имам шевове от операция,имам чувството,че ме бучка навътре нещо във влагалището и човърка и почна пак пишкане през 5 минути.Имате ли и такова нещо?Аз съм 32+2 дни.

# 769
Мамита, има ли някоя от вас с бракстън хикс? Аз съм 30 г. с. И запопнах да ги имам може би преди месец, нооо преди седмица докторът каза, че ми било рано за тях.. Няма да ви казвам как минава един ден и една нош за мен...назначена ми е терапия-магнезии, п@п@верин и желязо. Не знам дали и как действат, но все имам някакви ппридърпвания ниско долу, имам стягания и имам чувството че колкото повече лежа и си почивам, толлова по-често са стяганията... Има ли някоя мама с мойте притеснения
Аз освен стягане и опъване ниско долу,все едно имам шевове от операция,имам чувството,че ме бучка навътре нещо във влагалището и човърка и почна пак пишкане през 5 минути.Имате ли и такова нещо?Аз съм 32+2 дни.
Колкото повече наближава толкова повече се чуства

# 770
А,това бучкане навътре вие имате ли го?Нормално ли е и на какво се дължи?

# 771
А,това бучкане навътре вие имате ли го?Нормално ли е и на какво се дължи?
Имам по някога дори и вляво долу имам като че ли е прещипване и отгоре към стомаха някой път големи болки така че нормално е

# 772
При някоя от вас учестил ли се е пулсът с напредване на бременността?

# 773
Не всичко е окей

# 774
  • София
Моля пуснете нова тема.
Тази ще бъде заключена след 24 часа.

# 775

Да, при мен. Следя пулс и кръвно в покой като пулса ми е повишен. При разходки с нормално темпо без да бързам също ми се ускорява доста пулса.

# 776

Общи условия

Активация на акаунт