Термин Юли 2025 ❤🤱

• 44 054
  • 776
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, момичета!
Мисля, че вече почти всички сме в седми месец горе-долу Simple Smile вижда му се края май май Simple Smile. Исках да питам "по-старшите" майки, т.е. майките с опит: чудим се каква кошара за бебето за вземем.Тези дървените визуално ми харесват, но мисля че няма да са толкова практични и се чудя за преносима кошара. Относно ситуация, на квартира сме  и за сега бебчето няма да си има стая и ще е при нас. ( квартирата ни е малка и дефакто нямаме много много място). Някви съвети имате ли, кое би било най-окей ?
 Иначе да се оплача от 2-3 седмици се запознах с киселините и всеки ден, всеки час сме заедно, опитвам се да не приемам лекарство и гледам със сода да се оправя, но май скоро ще прибегна и до някое лекарство. Нощния сън стана много разпокъсан, горе-долу през час ставам, ту за тоалетна, ту ми се схваща някоя част на тялото... Почнах много бързо да се изморявам, много ми е топло, като няква бабичка станах Grinning

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 18:42 от Run001

# 736
Здравейте, момичета!
Мисля, че вече почти всички сме в седми месец горе-долу Simple Smile вижда му се края май май Simple Smile. Исках да питам "по-старшите" майки, т.е. майките с опит: чудим се каква кошара за бебето за вземем.Тези дървените визуално ми харесват, но мисля че няма да са толкова практични и се чудя за преносима кошара. Относно ситуация, на квартира сме и се очаква до 1 година да се преместим в нашето си жилище и за сега бебчето няма да си има стая и ще е при нас. ( квартирата ни е малка и дефакто нямаме много много място). Някви съвети имате ли, кое би било най-окей ?
 Иначе да се оплача от 2-3 седмици се запознах с киселините и всеки ден, всеки час сме заедно, опитвам се да не приемам лекарство и гледам със сода да се оправя, но май скоро ще прибегна и до някое лекарство. Нощния сън стана много разпокъсан, горе-долу през час ставам, ту за тоалетна, ту ми се схваща някоя част на тялото... Почнах много бързо да се изморявам, много ми е топло, като няква бабичка станах Grinning
За киселини Допелхерц имат гелчета за рефлукс и стомашни киселини ,илиаз ползвам Карикол Гастро подходящи са за бременни

# 737
Момичета, когато ви питат в кой месец сте, лунарен или календарен казвате? 😊

# 738
И аз съм в голяма дилема. Иска ми се да взема легло 2 в 1, което да става на малка кошарка и после да се уголемява до 5 годишна възраст. Като това на Stokke. Намерих и на една друга марка, която повече ми харесва, основно защото се разделя на две малки части, едната от които се захваща за леглото и става като кошарка next to me. Общо взето е 7 в 1... Струва ми се най-практично. Ето това е - https://tweeto.de/en/tweeto-baby-crib-7in1-wb/?utm_source=facebo … 4FIpCSbhiyTm07shA

Проблемът ни е, че нямаме много място в нашата спалня и няма как да сложим голяма кошара на този етап, докато все още ще спим в една стая.

Вие как сте с килограмите към този момент? Аз засега съм качила 6 кг. от началото на бременността. Аз си стартирах с излишни килограми и очаквах да кача страшно много. Честно казано идея си нямам как стана така, че качих само 6 🤭 Но ми се струва, че последните три месеца, които започвам днес, ще са доста трудни за контрол.

Тези от вас, които имат и други деца, наистина ли има нужда от 15-20 бодита в началото? Все ми се струва много. Особено за август и септемрви, когато още е топло и съхнат бързо. И исках да ви пита за стерилизатор за шишета. Необходим ли е? И изобщо, ако трябва да направите спиък на неща, които в никакъв случай не трябва да се порпускат, кои ще са те?

Здравейте, момичета!
Мисля, че вече почти всички сме в седми месец горе-долу Simple Smile вижда му се края май май Simple Smile. Исках да питам "по-старшите" майки, т.е. майките с опит: чудим се каква кошара за бебето за вземем.Тези дървените визуално ми харесват, но мисля че няма да са толкова практични и се чудя за преносима кошара. Относно ситуация, на квартира сме  и за сега бебчето няма да си има стая и ще е при нас. ( квартирата ни е малка и дефакто нямаме много много място). Някви съвети имате ли, кое би било най-окей ?

# 739
Момичета ,тези от вас ,които са раждали как се случва секса после ?Има ли някаква промяна и правили ли сте упражнения за стягане ?

# 740
Относно киселините + 1 за гелчетата на Допелхерц. Ползвах ги, както
по време на миналата бременност, така и сега и ефектът им е много бърз.

За кошара отново съм поръчала от преносимите - супер удобна, практична и според мен - по-безопасна.

15-20 бодита са ненужно много, дори и да нямате сушилня. Аз съм взела 5 с къс ръкав, 3 с дълъг, летни къси ромпъра и 3 дълги клинчета.  Голямото дете ми е родено през май и цяло лято си откарахме със 7 бодита с къс ръкав.

Стерилизаторът е задължителен, ако смятате да използвате шишета. Другият вариант е да преварявате в тенджера.

# 741
Здравейте, ако има майки за 2път и имат мнение за количка anex Eli, събирам отзиви

# 742
Момичета имате ли подготвителни контракции и как се справяте със стреса покрай тях?

# 743
Момичета имате ли подготвителни контракции и как се справяте със стреса покрай тях?

От влизането в 7ми месец имам. Пия конски дози магнезий и кротувам. При малко повече усилие ги предизвиквам и за това гледам да не се натоварвам много. Не е лесно, защото съм много активен човек, но пък ме е шубе да не стане нещо и да се обвинявам после, така че ще устискам още 4-5седмици на лек режим и после ще действам по-смело.

# 744

Имам контракции от близо 3,4 седмици. Не знам дали са подготвителни, на мен ми казаха да увелича магнезия и че всичко е нормално. В началото пиех и нош па тъй като бяха и леко болезнени, сега са само под форма на стягане на корема.

# 745
Относно киселините на мен млякото също ми помага. Обърнете внимание какво сте хапвали преди да имате киселини. Например аз имам от сладолед, който изобщо не трябва да ям, но не мога да се сдържа 😉

# 746
Аз с пазаруването почти съм на финала. Само памперси, мокри кърпи, неща за родилното и още дребни неща останаха, но ще ги поръчам от емаг на някое следващо намаление. Като доста неща имах и от баткото. Помпа сега си поръчах на медела електрическата, преди съм ползвала ръчната. Надявам се сега да успея да кърмя повече.

За секса не мога да дам съвет раждала съм секцио 😁 но мои приятелки казват, че няма промяна.
За кошарата аз имам горчив опит с дървените. Някъде го бях написала. Детето си мушкаше крачетата между гредите постоянно. Удряше си главата, въпреки обиколниците. Отделно са по-обемни, тежки. Като беше на 6-7 месеца бяхме в Банско на хотел и ни сложиха платнена кошарка. Веднага си поръчах същата и за вкъщи и се родих. Сега с второто ще си я ползвам пак. А тези огромните, които стават на легло, бюро и т.н пък грам не ги препоръчвам. 90% от приятелките ми, които имаха такива ги продават в олх.

За анекс не мога да кажа. Визуално са красиви. Моята е сайбекс. Но гледам анекс нашумяха също толкова и според мен най-вероятно добре возят.

Имам голям проблем 😟 всички ме питат измислили ли сме име, а ние още не сме решили.
Единия вариант ми е Магдалена /на майка ми/ и живи и здрави да избера дата за секциото на 22.07, когато си е и празника. Другия вариант ми
е Катрин /любимо мое име/ и да избера дата 25.07.25. В голяма чуденка съм кое име да избера… на вас кое ви харесва повече ?

# 747
Не нямам и при другите 2 бременностти съм нямала макар че вдигам тежко и по цялден като е хубаво времето съм из двора даже миналата седмица сях домати,краставици,тикви и др.Пера,чистя пазаря вървя доста и май не ми остава време да мисля дали имам всеки организъм различно

# 748
Магдалена е страхотно, беше едно от имената, които бях харесала за първото! 🥹

[/i]
Аз с пазаруването почти съм на финала. Само памперси, мокри кърпи, неща за родилното и още дребни неща останаха, но ще ги поръчам от емаг на някое следващо намаление. Като доста неща имах и от баткото. Помпа сега си поръчах на медела електрическата, преди съм ползвала ръчната. Надявам се сега да успея да кърмя повече.

За секса не мога да дам съвет раждала съм секцио 😁 но мои приятелки казват, че няма промяна.
За кошарата аз имам горчив опит с дървените. Някъде го бях написала. Детето си мушкаше крачетата между гредите постоянно. Удряше си главата, въпреки обиколниците. Отделно са по-обемни, тежки. Като беше на 6-7 месеца бяхме в Банско на хотел и ни сложиха платнена кошарка. Веднага си поръчах същата и за вкъщи и се родих. Сега с второто ще си я ползвам пак. А тези огромните, които стават на легло, бюро и т.н пък грам не ги препоръчвам. 90% от приятелките ми, които имаха такива ги продават в олх.

За анекс не мога да кажа. Визуално са красиви. Моята е сайбекс. Но гледам анекс нашумяха също толкова и според мен най-вероятно добре возят.

Имам голям проблем 😟 всички ме питат измислили ли сме име, а ние още не сме решили.
Единия вариант ми е Магдалена /на майка ми/ и живи и здрави да избера дата за секциото на 22.07, когато си е и празника. Другия вариант ми
е Катрин /любимо мое име/ и да избера дата 25.07.25. В голяма чуденка съм кое име да избера… на вас кое ви харесва повече ?

# 749
За име Давид мисля или Даниел защото родителите му на моят мъж са починали ине е хубаво на починал човек затова че аз измислих името

Общи условия

Активация на акаунт