Термин Юли 2025 ❤🤱

• 43 837
  • 776
  •   1
Отговори
# 720
Момичета дали някоя от вас и се е налагало да ходи на зъболекар надявах се да изтрая докато родя ,но за съжаление започна болка и няма как да избегна посещението 😔сутринта бях при един зъболекар като разбра ,че съм бременна даже не ме погледна къде да отида не знам ,аз съм от Пловдив ако познавате някой ще съм ви благодарна ❤️

# 721
Момичета дали някоя от вас и се е налагало да ходи на зъболекар надявах се да изтрая докато родя ,но за съжаление започна болка и няма как да избегна посещението 😔сутринта бях при един зъболекар като разбра ,че съм бременна даже не ме погледна къде да отида не знам ,аз съм от Пловдив ако познавате някой ще съм ви благодарна ❤
И аз съм близо до Пловдив и по спешност ходих да ми вадят пулпитен мъдреж силно фрактуриран от една “зъболекарка “,но както и да е в 5 месец отидох в Пълмед и Иван Начков беше лицево челюстния ,който ми извади зъба уникален човек със златни ръце изключително спокоен,внимателен и страхотно отношение асистентката му през цялото време ме държеше за ръка и ме успокояваше не усетих как ми извади зъба говорих с него относно упойката и че съм бременна каза ми че няма ниаккъв проблем даже че лошо съм направила да стоя и да чакам да стане толкова голям проблем .Даже ако искаш ми пиши на лично

# 722
Здравейте и от мен, бъдещи мами! Моят термин е за средата на юли Relaxed

Исках да ви попитам дали ще си взимате видеофон и имате ли мнение за Лорели Classic дигитален видеофон? Не ми се иска да давам над 350 лв. за Philips Avent, при положение че друга марка ще ми свърши същата работа.
На Baby monitor взех 190лв

# 723
Какъв матрак препоръчвате ?

# 724
Аз ползвам видеобебефониту на Mappy, доволна съм. В емаг периодично го пускат на 100лв (иначе е 200).
За матрак с батковците заложих на Magniflex, изглежда да са им удобни.

# 725
За матрак гледам, че тези на Магнидлека Пиер Кардин много ги хвалят. Ние още не сме взели, защото първо ще ползваме легло некст ту ми. След това ще взема кошарка и матрак. За камера аз също търся препоръки. Една приятелка ми препоръча един на Чиполино-Сириус. Цената му е хубава. Екранчето е голямо и с хубава картина. И работи без интернет. Другите които гледах са Орион и Мапи. Ще поразгледам още и ще поръчам на някое следващо намаление. Препоръчвайте

# 726
Как сте със покупките бъдещи мами ние сме към финала до юни пазаруването имаме още 3 неща и сме готови а вие

# 727
Бъдещи мами, смятате ли да кърмите? И какв а помпа за кърма си взехте ?

# 728
Silviq666 ние сме готови с почти всичко, останаха матрак и някакви дреболии. Чакам да изляза в болничен и ще си прегледам списъка. Чудя се дали да изчакам намаленията покрай 1ви юни  за последните покупки.
Lea111 искрено се надявам да ми потръгне с кърменето, взела съм една ръчна помпа на Canpol, най-обикновена за болницата, като видя как стават изобщо нещата с кърменето ще преценям в движение дали си заслужава инвестицията в нещо по-добро.

# 729
  • Бургас
Аз доста неща ще си ползвам от първото дете.Количка, легло next to me, гнездо, стерелизатор си имам на Авент и съм много доволна, ел.помпа за кърма на Медела и от нея съм супер доволна имам и ръчната но ще видим този път как ще се случат нещата с кърменето.Общо взето ще мина без най-големите покупки от тях само столчето за кола но ще изчакам 1-ви юни надявам се тогава да има големи намаления.

# 730
Може ли мнения за модели кошари next to me? Има много модели и търсим мнение както и за качествен матрак

# 731
  • Бургас
Ние сме с Lorelli Millie често казано само вечер спеше в него през другото време все в гнездото и или на нашето легло или на дивана.Удобна ни беше вечер за кърменето.Тя си има матраче ние него си го ползвахме след 6 месеца си взехме дървено легло от Икеа GULLIVER. И от него съм много доволна на две нива е и му се маха решетката.За него взехме матрак от икеа KRUMMELUR е модела.Ако имате някакви конкретни въпроси насреща съм.Самата кошара next to me има и колани което се захващат за леглото.

# 732
Ние все още почти нищо не сме пазарували за бебето, само някои дрешки, които много са ми харесали. В петък и събота ще има 25% намаление на всичко в Хиполенд и ще поръчам некст ту ми оттам, а другите ми поръчки ще са на козметика и козметични принадлежности главно - мисля около 1 юни да видя дали Бебо и аптека Гален няма да пуснат промоция и да поръчам.

# 733
А на коя марка препоръчвате козметика?
Също според вас за едно бебе колко място ще му трябва, нямаме вкъщи много пространство и се чудим дали да купим малко шкафче или да направим място ?

# 734
А на коя марка препоръчвате козметика?
Също според вас за едно бебе колко място ще му трябва, нямаме вкъщи много пространство и се чудим дали да купим малко шкафче или да направим място ?
И аз нямам много място ,но мисля шкафче да вземем .Относно козметика много хора ми хвалят и препоръчват Бебо или Адерма ,Биодерма ,някои казват за Юриаж ,че са хубави ,други не мислят така ,от Хипп също има много доволни мами .Пък и зависи от кожата на бебчо аз за сега съм в чуденка още ,ако някоя мама има препоръки няма да са излишни.Но Мустела абсурд да взема ,върху себе си тествах мяколко продукта ,пълен леш и доста и лошо мнения чета и ми споделят за нея .

Общи условия

Активация на акаунт