И аз се записвам. На 31г. съм от Пазарджик.Първа бременност ми е. Стана от пет месеца опити. 5 г.с. и 1 ден съм. Първи ден от последен цикъл 2 октомври. Терминът ми го дава с някакъв калкулатор на 09.07.2025. На втория ден от закъснението имах кафеникаво зацапване и си имам леки болки като ПМС. Обадих се на АГ и ми каза да пия утрогестан 3х2 и но шпа 3х1, докато стане време за прегледа, който е на 11.11.2024, тогава имаме и годишнина с мъжа ми, 8 години. Тогава ще имам 12 дни и се надявам да може да си види нещо. Правих на 01.11.2024 ЧХГ и беше 222, на 04.11.2024 го повторих и беше 980. Сега си чакам прегледа и знам, че всичко ще е наред. Гледам да съм доста позитивна и да не чета излишна информация, за да не се напрягам. Реших да се включа тук, за да си обменяме опит, тъй като за момента нямам приятелки в същото положение.
Та някой би ли ми препоръчал олио или крем против стрии? Много съм объркана какво да взема има доста неща на пазара и доста скъпи. Мисля да пробвам мас като я смеся с масло от портокал, за да не мирише толкова неприятно, но все пак не знам как ще ми понесе.
Ами това е засега на 11.11.2024 след прегледа ще се включа отново.
Бъдете смели и мислете позитивно, много от нещата идват от това как ги мислим и представяме в нашата глава.
Поздрави!
Имаме сходна история. И моя последен цикъл е на 2.10 и съм на 31 с първа бременност.
Термин ми дава от 07.07 до 09.07 според различните калкулатори. Добре дошла! Аз си взех това масло за стрии Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula, но още не съм го пробвала и не знам дали е добро. Бих оставила линк, но нямам представа дали е според правилата.