КГБ = Клуб на Готините Баби - 236

• 19 606
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
Дидия, бъди здрава и много щастлива! Честит рожден ден!

Пипи и компания, благодаря за новата тема!

Ако имах 3 дни, щях да замина на море в Поморие. Преди малко племенницата ми предложи точно това, ако си намеря квартира за толкова кратко време в началото на август, тя ще поеме грижите по майка и татко. Та сега съм в размисъл.

После пак ще пиша, изчезвам да се занимавам с битовизми.

# 31
  Диди, за теб!

Аз имам много свободни дни, но нямам толкова много пари, за да правя десетки неща, които още не съм преживяла и едва ли ще преживея.

# 32
  • София
Внуците си отидоха, а аз отивам на среща със съученици.
Ако имах три свободни дни щях да си организирам екскурзия някъде в Европа, сега за Будапеща съм се замислила като дестинация. Обаче няма отпуск...

# 33
Дидия, честит рожден ден!
Здрава и щастлива!
Почивката свърши, утре пътувам.
КАСС, за Поморие си вземи кеш,
трудно с банкоматите.Втори ден
няма пари.
На всички морски целувки!
Гуш!

# 34
Привет, момичета! Благодаря за новата тема! Днес направихме една хубава разходка, доволна съм. Сега ще сервирам една бърза манджа и съм готова за почивка пред телевизора.

# 35
  • София
Ако имам 3 свободни дни - отивам във В. Търново, вземам си стая в хотел близо до родата. Хем ще ги видя, хем ще свърша и други административни дела в общината.
Фрау Дана, каква е бързата манджа?
Нами, благодаря за рецептата. Квас съм си купила някакъв сух и ще експериментирам тия дни. Нямам място в хладилника да го отглеждам и да пазя тесто.

# 36
Яхния картофи с грах.

# 37
  • някъде другаде
Ако имам 3 дни ще ги изкарам на морето с книжка и коктейлче.
Тетка , джапанките в сака и с 200 към Поморие.
Борянка , остави ги прозорците , почивай.

# 38
Оставила съм ги, повечето ги минах, искат пак. Днес не ми се работеше, мотах се , сега извадих две кофи картофи, оправих предните днес,  имам още за две поне. Ама ме  мързи ,като каже че не иска , отстъпвам. То те е ли с мерак...
 Аз въпроса за трите дни възприемам като за три последни дни. Иначе ми губи смисъл  ида планирам. Ще си разчистя сметките, уж са редовни , но ще огледам пак.

# 39
Дидиа,
Честит рожден Ден!
Бъди здрава, за да можеш да се радваш на спокоен живот, изпълнен с любов, щастие 7 добър късмет!

Кой каза миене на прозорци...?
Мисля, че и това лято селските ще останат неизмити. Мразя да мия прозорци. Ама и не мога. Пуснала съм пердета.

За трите дни.
Не се оплаквам от липса на време. Бих пътувала. Европа е прекрасна.

# 40
От половин година мога да кажа, че "времето е наше' - без работно време, без началници и ангажименти към някого ( освен бабата), дори децата се съобразяват с нас. Но ако имам наистина три мои дни бих искала да мога да събера на едно прекрасно място всички наши приятели и да си споделим това, което сме преживели, спомени и настояще - със сигурност времето няма да ни стигне. А имаме толкова много приятели от близо и далече..

# 41
Ако имам три дни само за мен, ще си сваля няколко филма или още по-добре сериал и ще си гледам без прекъсване.

# 42
  • някъде другаде
А ако трите дни за нас са ни по едно и също време искам да сме заедно и да съм с всички вас.

# 43
  • Варна
ДИДИЯ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  Flowers Hibiscus
БЪДИ ЗДРАВА, ДЪЛГОЛЕТНА, ОБИЧАНА, ВСЕ ТАКА ВСЕОТДАЙНА, ГОРДЕЙ СЕ С ДЕЦА, ВНУЦИ И ДРАГО!
Flowers Four Leaf Clover

Честита ни нова тема!  Nerd
ПИПИ, благодарности за труда и вкуса, страхотна лятна тема си сътворила! 

Лека нощ, баболинки!  Kiss

# 44
  • Вила Великула
Да започна с репортажите. Полета мина добре, капитан беше жена. Перфектно излитане и кацане.
Сега сме в рая и то не само за три дни. Утре и на плаж.

https://youtube.com/shorts/YkvDfqaex2Q?si=pasmYZrakjMLeZD-

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 18:37 от pipilota6

Общи условия

Активация на акаунт