Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 60 560
  • 1 594
  •   1
Отговори
# 15
Кло, благодаря за темата! Стискам палци всичко да мине по мед и масло.

Честит празник BalloonTada

Радвам се за подобрението на Ренко, все така да върви, пу-пу.

Аз не спах добре, но пък за сметка на това спах дълго Grinning Ставах, въртях се, но откарах до 9.
Нямам грижа за обяд, мама ще ни гощава сарми. Тръстиката обаче ме зове.
У свеки избило мокро петно на стената. Говорила със съседката отгоре, уж се разбрали да вземе мерки. На следващия ден петното огромно. Пак се качвала, пак говорили. Дано по-скоро решат проблема, но изпитвам известни съмнения като познавам съседката.
МУ вторник е на зъбар, дано вече приключи окончателно с неговата сага.

# 16
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Честит празник!
Най-истински, най-любим. А откакто щерката го избра за сватбен ден е двойно любим.

Стискам палци и се надявам на най-доброто.
Кло, удари една упойка предварително и давай напред.

Аз напредвам с температурното одеало на Горинич - до 2 септември е. Wink

А този звяр спи вечен сън в една от саксиите. Не се вижда хубаво, но размазаното петно на гърба му е череп.
Бая големичък е звяра

Astonished украинската дружка отговори на поздрава ми. У тях са забранили празника с указ.

# 17
  • Наблизо
Добро утро!

Мерси за темата!
Честит празник на всички деца и порасналите такива!
Аз съм с махмурлук.Вчера голям празник у нас ама ще се напъна следобед да заведа празнуващото на нещо забавно.Този голям уикенд не сме се спрели.Трябва и да уча,че не съм пипнала нищо.
Голям празник,на ММ отбора спечелиха ШЛ.
Филче,добре че не сте били в Париж,някакъв ад е било.
Клооо,хубав да ви е празника и да е слънчево пожелавам!

# 18
  • Somewhere in the World
Кло, благодаря за темата Flowers Rose
Стискам палци всичко да мине по най-добрия начин.
Честит празник на всички деца- малки и големи Hug
Сис Heart Eyes
Моите деца днес кацат при теб…чакам снимки, ако не забравят де .
Как е Беболина? Свеки как се справя?
И Пандето ми се губи…
Марулче, по някаква система на Кембридж учиме…на 12.06 ми приключва нивото и на есен с песен.
Нищо не си харесах вчера, ама като имам да сваляв още кг не се одобрявам.
Приготвям се да ходя при мама и после спорт.

# 19
Никой не е забранявал празника в Украйна.
Има указ за промяна на датата на отбелязването му - от 1-ви юни на 20-ти ноември, когато по инициатива на ООН и УНИЦЕФ се отбелязва Children's Protection Day, много държави го отбелязват именно тогава. На 1-ви юни се отбелязва предимно в социалистическите държави. Има и много други дати, на които се чества по света, в Турция примерно е на някой април, хващала съм тържества в Одрин на датата преди години.
Малко тъпо е да се промени датата буквално два дни преди празника, има критики за това в Украйна, но мотивите не са чак толкова странни. Категорично обаче празникът не е "забранен".
И докато сме на темата, стотици украински деца са отвлечени по време на войната, съвсем целенасочено. За ранените и убитите даже не ми се отваря дума. В Газа положението също е ужасяващо.

# 20
Не сме на темата, бърди.
Почувствах се неудобно, защото я поздравих, а тя написа "при нас е отменен". Предвид работата и, предполагам знае повече от мен и теб.
Няма да коментирам повече.

# 21
ДобрЕ, забранен с указ и отменен са различни неща, все пак Simple Smile
Не коментирам удачно ли или не, просто отбелязвам, че не е вярно, че празникът е забранен с указ, както ти написа първоначално, за да бъдем коректни. И указа четох още вчера, понеже попаднах на информация. Буквално три реда е, съвсем ясно си пише в него, че датата се сменя на 20 листопад Simple Smile

# 22
  • София
Кло, по вода да и върви и всичко да мине добре.
Благодаря за темата.
Напълно логично е отменен празникът в Украйна. Все пак руzия ги избива и не е ок да се събират, не ли?

# 23
Добри, никакви упойки за мен. Драйвър съм ѝ. Като се прибера чак, тогава.
Модераторите днес почиват явно.

# 24
При нас уж днес трябваше да се захлажда, уж 16 градуса го дават в момента, а на слънце през облаци на терасата вече ми е жега. Имам чувството, че озоновата дупка се е отворила над Белгия. Вчера за 2ч. навън каталясах. След малко ще водя дребната на плуване, отсега се чудя как да съм облечена в тази оранжерия там.

Тук денят не се отбелязва, та явно може и така. И на 20 ноември не съм чула нещо специално да се прави. Украинците ги разбирам защо искат да се дистанцират от всяко соц. наследство.

# 25
Бър, благодаря!
  Кло, благодаря за темата! Прекрасен ден ти желая!
  Честит празник на дечицата ни!Дано съумеем да им подсигурим мирен и спокоен свят!

# 26
  • София
Дано, Марулче!

Мъкнем багаж на щерката - тя на два пъти с колата, ние още един път. Smiling Imp Откъде толкова неща?

# 27
Честит празник!
Клои, мерси за темата и стискам палци всичко да минава по мед и масло.
От главоболие се оплаквам.Май имало магнитни бури пак, а аз много ги усещам. И вода няма отново, традиционно в неделя, когато хората искат да перат, мият, чистят...

# 28
Писах, писах.. изтрих.
Няма нужда.
Варя царевица и ще правя заготовка карамелизиран лук.
И ще довършвам одеалото на Горинич.

# 29
  • sf
Ние с куч минахме през парка по обед, беше лудница, естествено. Но много хубаво са го организирали. Имаше сцена за танци и песни . И линейка, пожарна, полицейска кола с кучета и мотори, тролей и даже паяк, децата да ги разглеждат отблизо. Мислех да се наредя при полицаите 😆

Общи условия

Активация на акаунт