Отговори
Септемврийска вещерска тема

Готварската книга на Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай!

Старите рецепти на темата, преди готварската книга

Добре дошли в нашето уютно местенце, където добрият тон е задължителен, а ние нямаме какво да делим помежду си.
Споделяме както радости, така и болки. Вие сте!

Бъдете здрави и щастливи, повече смях и закачки в темата, по-малко тревоги за утрешния ден!
Анимирани емотикони

Готварския индекс на Dorchester
Скрит текст:
Карамел, прилагам по-долу една специална таблица. Това е моят готварски индекс, сортиран по "постни" и начин на приготовление. Бая се вихрих (и всичко приготвено си записах в тоя индекс), когато моето чедо и половинката му постиха преди Коледа. Всичко е тествано и имам чудни рецепти. Ако нещо ти хване окото и мога да помогна, пиши.

Слагам в скрит текст, че дълго.

https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/NaJrF.png
https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/WmHyO.png
https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/k9jJ1.png
https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/FK2N2.png

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 10:48 от Clo - Camille

# 1
Хоп, троп! Успешен месец на всички!
И малко да се посмеете..
Обяснявам на баткото сега какво е стадо, глутница и тн. И му казвам, че глутницата си има водач, който ръководи останалите животни, както вкъщи мама и тати правят.Той вика да, и вие сте водачи на лудницата.. 😆😆 грешката май е вярна

# 2
Извинете за забавянето тази сутрин, чакахме класирането за магистратурата на голямата. В единия уни е приета, но вероятно до утре ще почакаме за Техническия в Пловдив. След това се отплеснах.

Успешен нов месец! Сега се връщам да дочета септември.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 11:05 от Clo - Camille

# 3
  • Пловдив
Мерси за темата! Heart

Успех, Кло! Тя къде иска повече? Simple Smile

# 4
  • Варна
Честит октомври и честита да ни е новата тема. Разкошна "шапка", Кло! Heart
О, браво на "голямата" ти!

Благодаря за съпорта, момичета Heart Изпращам и аз от своя страна позитивни мисли и пожелания за подобрение на всички, които имат нужда! Flowers Four Leaf Clover

Пфф, хаха, Азал, много яко Simple Smile

Да си кача и днешния отчет. Слънцето се не видЕ, беше почти мрак по обичайното ни време в градината.

Скрит текст:

# 5
  • София
Да не ви изпусна! Октомври е месецът вече в първи квадрант, месецът на сухите шарени листа, гъбите, тиквите, таралежите и лисиците за мен - топли земни цветове. Не ми обръщайте внимание, за мен всичко е в цветове и в координатни системи, луда работа.

# 6
Иска да продължи в Техническия, Мисти.

Какво ще кажете за шапката, добро попадение май.

# 7
Мерси за темата, Кло!!!

Сладък Азалчо. 😀

Допивам ентото за деня кафе и ще опъвам постелката. Този уикенд барем сваря да отида до спортния магазин и да си взема две нови двойки гири.

Кло, дано да стане там, където е първото желание. 🙏
Тя какво учи, ако не е тайна?

И нас синчето вчера ни поизненада с нова идея за уни (страна, континент), ще буквам среща със съветничката му по училищните и студентските въпроси май- май, искаме да чуем и нейното мнение; отделно- да видим след няколко месеца дали още ще е на този акъл, сестра му също премина през различни фази. 🙄

Дорч, благодаря! 🤗

Бър, и за мен различните месеци са оцветени в различно- дрехи, обувки, грим, неща, които се готвят, както и парфюми, нюанси на лаковете, които ползвам… Всеки луд с програмата си. 😅

# 8
Добре сме дошли в октомври Simple Smile

Благодаря за темата, Кло!

# 9
ТиЛи, тя е инженер, бакалавър по автоматизация, сега иска да продължи магистратура по Компютърни системи и технологии.

# 10
Браво на детето, Кло!

На Скайчето вчера забравих да кажа, че и за нейния син много се радвам. Hug Той има ли вече идея какво би искал да специализира, или още е рано?

# 11
  • София
Благодаря за темата.

# 12
  • USA
Kло, чудна е шапката на новата тема Heart Eyes
И аз да се уредя на първа страница веднъж Grinning
Азалчо как ме разхили с "водачите на лудницата" Joy Joy
Дорчи, любима Морска градина, мерси Heart Eyes
Тили, както се шегува моят син, покрай 20-те му операции и месеците прекарани в болница, вече бил станал половин ортопед, та това иска да специализира. Но, има време да си промени мнението.

# 13
Отзад на пред - Скай, хубаво е, когато знае какво цели. Изобщо, за мен ,деата ,които учат медицина са герои.
   Кло , успех на "голямата" , да се подредят нещата както ги иска. И благодаря за темата!
  Дорч, мерси за снимката!
 Азалчо е образ!

# 14
Кло, благодаря за темата bouquet
Дано се класира в техническия!Пловдивския предполагам?
Борих административна бюрокрация 😖. Най-хубавото от всичко беше,че попаднах на много отзивчиви служителки!Басиму и казуса ми,някои бяха откровено заинтересовани.Значи,имаш апартамент,имаш А 16,имаш нотариален акт!Но нямаш всъщност адрес вписан никъде,само град Х,местност Х,етаж Х и апартамент Х 🤐.И плащаш пълен данък за това,че живееш в някоя местност,без да имаш реално адрес.Хеле преборихме се,и след две седмици може и да имам заветния документ,че да продължа по-нататък.И следобед ме очаква обикаляне като линейка,и няма как да се обединят задачите 🙄
Лав, искрено съчувствам 🤗.На Шефа още са му навътре предните резци,но поне си останаха на мястото.Пи превантивно АБ тогава,изписан от хирург.Нещо свързано със зародиша на постоянните беше.

Общи условия

Активация на акаунт