Отговори
# 15
  • София
Кло, благодаря.
Стискам палци да стане за Техническият.

# 16
  • тук и там
Благодаря за новата тема,да ни е хубав и спокоен октомври!
Дорчи не я прочетох,надявам се бързо да минат тревогите и.
Кло ,стискаме палци щерката ти да бъде приета там където иска.
Моята иска ветеринарна медицина,ходи даже на ориентация в училище и нещо свързано с биология,химия и грижи и здравеопазване и показват тестовете .
Предвид това,че Майчето само за гушкане я ползва,не знам как ще се развият нещата,но нещо с химия и биология ще е вероятно.
Утре е операцията на ММ на едното око,след две седмици на другото.Дано всичко да мине добре утре.

# 17
Здравейте и благодаря за темата!

Кло,успех на детето!
Скай,много се радвам за вас! Hug
Болните как сте?
Дано всичко е наред,Кайсия!

Нещо не се климатизирам добре и ми е все студено.Трябваше да ходя сутринта в лабораторията, но нали сме вкъщи с Дребното и нямаше как.Ще правя обрменяване с глюкоза и от сега ми се обръща корема. Head Band

# 18
  • Стара Загора
Кло благодаря! Успех на девойката!
Стискам палци на всички в нужда и поръсвам с положителна енергия.
Честит ни октомври!

# 19
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...Ще правя обрменяване с глюкоза и от сега ми се обръща корема. Head Band

не се пренавивай. преживява се.
но е важно да не се движиш между вземанията на кръв и да починеш поне 20 минутки преди първото.
на мен нямаше кой да го каже Sad

# 20
Предвид това,че Майчето само за гушкане я ползва..
Не можах да се сдържа.. Предполагам не искаш да я използва и за на̀учни цели?! 😆😆😆

# 21
Оф,Добре, знам.. Confused
Правила съм два пъти и ми е отвратително. Аз никак не обичам сладко и това ми идва ту мъч.

# 22
  • София
Лейла, защо пак ще правиш? Иначе те разбирам, много е гадно предполагам. Аз и безалкохолно не мога да пия, защото ми е много сладко.

# 23
  • Пловдив
Аз не бях чувала, че се лежи за обременяването с глюкоза.

# 24
  • София
Предвид това,че Майчето само за гушкане я ползва..
Не можах да се сдържа.. Предполагам не искаш да я използва и за на̀учни цели?! 😆😆😆

🤣🤣🤣 ох, това е велико. Подозирам, че хранене и чистене на тоалетната визира Кайс, но пак е супер смешно.

# 25
Добре, че попаднах на супер готина и адекватна лаборантка при последното ми обременяване. Предупреди ме, че през цялото време ще ме държи на кушетката до нея, да го имам предвид и през 15 минути ме питаше как се чувствам; накрая ме “закле” поне близкия месец да не се изкушавам да ям нищо сладко, ако може и следващите 2-3 , защото натоварването и без това е изключително стресово за организма.
Всичко това го пиша не за да стряскам Лейла, а за да го има предвид.
Инак беше точно преди Коледа, с другата мацка си обсъждахме рецепти и други подобни неща, приятно беше; накрая чак не ми се тръгваше. 😅

# 26
  • тук и там
Мда,хранене,чистене на тоалетна,ресане и всички останали грижи съм поела аз.Като дойде ред за обезпаразитяване и лошо ми става,щото едни капки на врата  не може(м)да и сложи(м ) като хората..
Иначе,като ме нахапа и надра котката,беше загрижена повече че било  стресирано животно,от колкото за мен..Rolling Eyes

# 27
Ре,имах гест. диабет и въпреки,че минаха почти пет години от както бях бременна, ендокриноложката настоява да направя отново обрменяване,което аз упорито избягвах и откровено отказвах да направя.
Онзи ден бях на преглед и отново ми се напомни,че трябва.
Отделно ще пускам и за ЩЖ изследвания,че в последно време не се отнасям сериозно към проблемите ми с нея.

# 28
  • София
Кайс, ако стане вет, ще ви праща по екскурзии. Такива пари се изкарват...
А иначе, като някой каже, че ще вземат животинче за децата, за винаги се подсмихвам, защото грижите са си за родителите.
Децата обаче, малко, или много се учат на отговорност и това се отразява супер позитивно.

# 29
Азалчето днес е много духовита 🤣

Общи условия

Активация на акаунт