Отговори
# 30
Гадна си е глюкозата, която дават тук. Съчувствам, Лейла.
Дорчи, прочетох те. 🤗
Ренко, помня за вашите саги със зъбчетата. Впрочем точно за вас се сетих вчера, когато се случи случката. Бяхме днес за второ мнение. Там категорично казаха, че няма нужда да се вади зъбчето и изглежда по - зле отколкото реално е.  Доста е изкривено. Казаха да промиваме и да се видим след около 2 седмици. Профилактично и ние сме с антибиотик. Объркано ми е, но мисля да се вслушам във второ мнение. Не искам да му слагат обща анестезия и ако наистина има шанс да се избегне, ще се възползвам. Набелязала съм си още едно място, което да посетим, но за там трудно се врежда човек.

# 31
  • Наблизо
Ох милият Лъвчо...И аз съм За невадене.Виж и трето мнение,но то така или иначе ще падне след 2 години.Моят отпред и на него му е чупнато от зъба.Стига да не го боли детето и да няма рана,не виждам защо да се вади.НО не съм зъболекар.

Ох има слънце навън!Друго си е да има слънце,присветна ми пред очите,въпреки че щях да се забия в един докато излизах от парко място.То бърза да се промуши,въпреки че се вижда че излизам.Всички бързат братче.

# 32
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз не бях чувала, че се лежи за обременяването с глюкоза.

не съм лежала и не знам дали се изисква.
аз ходих до работа и обратно Sad затова, когато чуя, че някой ще прави обременяване винаги предупреждавам да почива/да не се движи много между вземанията.

забравих да благодаря на Кло Simple Smile шапката е супер!

# 33
Ох,Лав,забравих да ти кажа,че съжалявам за случката със зъбчето Confused Добре си потърсила второ мнение и аз лично сякаш клоня да се вслушаш в него.Дано всичко е наред!

Ендото и на мен ми каза ,че не трябва да се движиш между взиманията на кръв,най-добре да се лежи.

Сложих крем карамел ,на око го правих,а хич не ме бива в сладките неща,та дано се получи нещо,че пък Мъх много обича.

# 34
И на мен първия път никой нищо не ми каза и между вземанията на кръв тичах като кон по задачи.
Едно на ръка, че е ако се движи човек има голяма вероятност резултатите да са не са точни, второ, че може да му прилошее и да стане беля.
Ама много трудно да се предупреди. 😈

Робот и три перални съм дотук.
За вечеря у нас менюто ще е леща и салата.

# 35
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
супа топчета и мусака.
Wink кайма от пилешко месо.
една седмица бях на дояждане на "остатки росскоша", днес вече реших да си сготвя нещо.
уж малко, а като гледам ще има и за половинката като се върне след три дена.
Simple Smile Simple Smile Simple Smile
плета и гледам "The Brokenwood Misteries" след "Merseybeat" са направо забавни. И в двата говорят много интерсен английски Wink

# 36
Лав,снимка правиха ли?На Шефа дружката в края на учебната година паднала,зъб ударила,по снимка счупен в основата.Посъветваха ги и тях да се вади,но отказаха,но пък АБ никой не ѝ беше изписал.Към днешна дата не виждам да си е променил цвета,но казва,че леко се клати.Лошо,че е хремав,иначе е добре сладолед на корем,за отока.

# 37
  • sf
Поздрави от Барселона!
Ех, какво нещо е модерния свят. Три час полет и хоп! Стискайте сега да бием 😃

# 38
The Brokenwood Mysteries”’ не беше ли новозеландска продукция? Това би обяснило странноватия английски. Но на мен фаворит ми е австралийският такъв. 🥰
На мен не ми потръгна на този етап сериалът. По- натам ще му дам шанс отново.

# 39
  • Наблизо
Донси,приятно изкарване..ама няма да стискам аз.
Ние сме за другия отбор хаха Simple Smile

# 40
  • тук и там
За Софиянци е модерен,от прованса за  където и да тръгнеш е три дни път с камили..Поне Пловдивското летище да бяха разработили и да има повече дестинации.Тук всички полети на Раян са от малкото летище (Шарлероа).На България Еър от тук полета е късен,пристига в полунощ.Или на хотел трябва да ходиш,или кола(такси) да наемаш,щото и влакове и автобуси няма вече вечерни,или да ангажираш родата да те взема ..Честно,ако живеех в София,бих се прибирала всеки месец..Сега-веднъж ,два пъти годишно..

# 41
Кло, благодаря за темата!
Стискам палци за кандидат-магистъра, да се наредят нещата както тя иска.

И аз с гърлобол и запушен нос, главата ми е като балон.

Много поздрави на Барселона.
Права е Кайс, три часа до там плюс още три до София, грубо казано. Пък паркинг, пък трансфер до летището, пък сто неща. Лятото оценихме какво е да си в София. Буквално за 15 минути бяхме на летището, голям кеф. Много, много ме е яд за пловдивското летище.

# 42
  • Наблизо
Разровихте раната с пловдивското летище...А е толкова удобно,близо и полетите винаги са пълни.Ама на.Пречат на софианци.

# 43
  • София
Ай, ся. На кого пречат полетите от/до Пловдив? На мен не, даже предпочитам да се олаби малко човекопотокът  на нашето летище в Софето. Бих и ги ползвала, ако са до различни дестинации, за мен час и половина път до летище не е драма.

# 44
И мен, и мен ме е яд за нашето летище. До преди няколко години, мъх като тръгваше командировка (около два пъти годишно), се ангажирах да връщам колата и обикновено сред седмица да ходя да го прибирам от София. Докато не закъсах на едното връщане и срещу скромна, три цифрена сума се прибрах с репатрак.
От тогава ходи сам и оставя колата си на платен паркинг на летището, с безплатен трансфер до терминала и в двете посоки.
По-евтино е, а се оказа, че фактурата спокойно я осребрява със самолетните билети, като транспорт.

Донси, аз ще стискам палци за твоя отбор. Весело прекарване!

Общи условия

Активация на акаунт