ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 17

• 21 854
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Отивам да се гръмна някъде. Искам и аз така. Егати снимката, егати жената, жива и здрава да е.

Зайо, а ако всъщност голяма част от зрителите искат това? Де да знам.... Thinking Вече се чудя какво логично оправдание  да намеря  за поведението им.
Мен лично само ме отблъсква, но другите?

# 631
Яничка, готина снимка, но ми идва да и кажа: "Дианоооо, усмихни се, така си още по-красива!"  Grinning

# 632
Mайче, а на мен ми иде да й кажа "Дидееее, боядисай се, чернокоса си още по-красива". Joy

# 633
Страхотна е, но предната ми харесваше повече.

Зайо, колкото и да те дразнят, теб няма да те изгубят като зрител, защото твоя Марио си е там и ти го знаеш. На тях им трябват тия, дето не са гледали и не знаят, че техния Банков се връща обратно.

# 634
Моски, те уж гледаха...нали чакаха Банков цял сезон

# 635
И забравих да кажа, че ужасно харесвам този цвят на косата на Диана, а пък този грим й отива жестоко.

Доне, 4-5-те дами, дето са доста забележими гледаха. Много хора не са гледали. Та те още питат под разни снимки ще има ли шести сезон, за бога Grinning

# 636
Мда, Моски така както изглежда на снимката и на мен ми допада, ама на друга пък е по-светъл и вече почвам да се обърквам какъв реално й е цветът. Joy

# 637
  • София
Божее, до къде се докарах, но пушещата Дияна ми харесва повече.

За другото ще замълча, че почна да ми писва жестоко и ще се изкажа политически некоректно за някои персони.

# 638
Диана е Heart Heart Heart

Аз днес си размишлявах някакви неща и се светнах колко тъпо ще ми бъде в интрото на новия сезон да дават първо името на голямата звезда неговото величество Юлиан Вергов , после сигурно ще бъде Владо Пенев, Ана Пападопулу и евентуално след това всички останали. Ако сложат пак нашите накрая ще ходя в Нова да ги наритам....

# 639
Фифф, за съжаление това ще се случи. Тия тримата ще са първи в надписите, бас държа. И ще трябва дружно да ходим да ги наритаме, ама не в Нова, ами при Милошев директно хахахах.

# 640
Яни, много мразя такива цигански истории. Появяват се за пръв път и бам на първа позиция с най-много екранно време. Никаво уважение към актьорите, които са си ангажирали много повече от времето и енергия в тоя сериал.

# 641
Роси изкажи се .Уморих се само аз да бълвам змии и гущери днес.И не е само за нашите.Ами Бинев и Ирина.Та те плюс Димо изнесоха сериала на гърба си докато негово величество реши да се върне.Те защо изобщо снимаха друг сезон без него,трябваше  да го замразят ,докато Вергов се освободи.

# 642
Яни, много мразя такива цигански истории. Появяват се за пръв път и бам на първа позиция с най-много екранно време. Никаво уважение към актьорите, които са си ангажирали много повече от времето и енергия в тоя сериал.

Така е, ама как сега такова име като Вергов да бъде изместено на последно място а? Известен, известен, ама кой направи рейтингите на всички останали сезони преди 4ти и най-вече на 5ти, след като се видя, че явно може и без него? Та Бинев все едно не е достатъчно известен, ама беше точно накрая на интрото.  И да не говорим, че въпреки, че има голяма заслуга за успеха на последния сезон, ако не се лъжа май интервюта почти нямаше с него, на репортажи също никакъв го нямаше. А сега все едно никога не е играл.

Зайко, за мен Димо изнесе голяма част от сериала на гърба си. За Диана, Димитър и Велислав пък няма да говоря просто. Това, което се случи тук през последните 4 месеца е показателно колко много допринесоха и те. И извън форума са страшно харесвани. Личи си по коментарите, пък било то и негативните.

Последна редакция: сб, 04 авг 2018, 23:37 от yanitsa.s

# 643
  • София
Фифф, не се ядосвай, а го приеми. Грозно е, но това е положението. Забравиха кой им изнесе сезона.
А Милошеви все някога ще си платят за дяволията. Септември е близо и недай си боже им възложат нов сезон ще им стане тъжно, защото онези звездите може отново да решат, че не им се снима. Тогава се надявам хората, които работиха буквално денонощно за 5-ти сезон да успеят да си договорят условия, като на звездите, които ни удостоиха с присъствие само са собствен имидж и благодарение на рейтинга на сериала, който едни други актьори направиха

# 644
Има хора, които мъкнат сериала от ден първи и никой неим обръща внимание и отдава заслуженото.
Но понеже ми омръзна да съм политически коректна, ще споделя,че всичко, което се случва за мен някак си не е случайно, че съвпадна с разпада на Трите мечки. Изведнъж В. започна да отговаря чинно на всички, изведнъж всяка втора реклама е с него, изведнъж му стана много важно да участва в сериала, изведнъж стана много мил и общителен. Точно сега, що така? Щото му спря бизнеса и се страхува да не загуби позиции?
Я дайте пак пушещата Диана ама цялата снимка да й се порадваме, не си заслужава да се ядосваме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт