"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 15

• 52 754
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • Плевен / София
smile3511 Сега след този фраг как се издържа до вторник. Искам машина на времето.
аз като ще съм отпускарка и само с телефон.....разчитам на вас за линкове за гледане....

Какво повече да каже Джан бей??? Whistling Whistling Whistling
както се казва "без коментар...."

# 361
Тази сцена с телефон не спирам да я въртя и да се смея с глас!

Дайте го тоз мишок насам и на мен

rotfImao rotfImao rotfImao

чок шашардън Joy

Боби Hug,давам ти го! Wink Аз си го имам запазен отдавна от друга тема! Laughing

# 362
  • Варна
Много сладък колаж Злати! Hug

Ще го запазя и аз мишока : )))))) Благодаря!

# 363
Фрагът е  #Shocked И серията трябва да е на ниво! smile3508

Приятелят на Демет , Орхан Зоба днес е посетил снимките.

# 364
  • Плевен / София
За почти 24 часа има вече  1,5 мил. гледания...а за фрага не ми се мисли колко ще е ...

# 365
Новия фраг обещава много интересна серия
Това с телефона беше върхът, паднах от смях.. А Джан как и се смееше Joy
На Санем глупостите нямат край Joy
Всичките нейни издънки, на Джан май му харесват и се влюбва още повече в нея Heart Eyes

Не мога да му се нагледам на този човек, като магнит е..

# 366
Добра вечер, ято.
Супер супер фрагче, Джан много ме кефи как тънко я подкача попринцип, аслан ми е той. Значи правилно съ разбрала, че тя брои трима, което обаче ме навежда на мисълта, че Джан може да се откаже да и признае токкова бързо че е албатрос, за да види тя как ще се разкъсва между него и него Grinning
Много мерси за страхотните снимки днес.

Четейки коментарите се сетих, че не съм отговорила на анкетата. Та харесвам много играта му и когато говори го предпочитам облечен, че се разсейвам иначе, ама като,цепи дърва.....BlushBlushBlush
Днес точно си разсъждавах по въпроса с разсъбличането и глобите. Чудя се как още не са почнали да замазват и дали не го правят за тяхната публика и голите тела замъгляват алкохола кръвта Ами знаят ли как се отразяват на жените тези мускулести голи, интересно ми е един средностатистически турчин как позволява на жена си да гледа тези мъже , вие как мислите.
Ето аз,днес съм тръгнала на,една работна среща запълвайки времето до там отварям,фейса и хоп пред мен Джан напомпан разголен, е иди на преговори после, нечовешко е.

# 367
grozdence,  Heart Eyes  няма насищане на Джан бей! newsm53  

Ewa, Hug  всява смут , но когато околните не гледат в телефона ти е балсам за душата! hahaha hahaha

# 368

Е как и накаво да му се наситиш newsm78

На актьирската игра ли newsm78 на невероятната физка ли....,която ще доведе до уволнението на някоя птичка. hahaha hahaha hahaha

Ето тази сцена за мен е в 10-таИ това щипване по бузката Flutter Flutter Flutter

# 369
# 370
  • София
Супер фрагче. Очертава се много забавен 7-ми епизод. А сега отивам да гледам 6-тия на руски.
Хубава вечер на всички! Simple Smile

# 371

Алекс bouquetза пощипването Laughing

Лека нощ Hug

# 372
# 373
Ева, преди работни срещи не рискувай да гледаш Албатроса, особено ако са важни преговорите Mr. Green
Здравейте Hug bouquet Hug не очаквано фрагче, но пък хубаво и забавно. Брои тя брои трима, а четвъртия на чарешата Музо, ма тя него май за нищо не го брои. А той горкия е единствения който отиде да и поиска ръката и открито говори за любовата си.
Стана ми мъчно за Санем когато каза, че човека който обича няма да и обърне внимние, а това е защото все и вменяват за различията между тях, финансово положение и т.н. Тя обаче не е наясно като нас, че той горкия само това чака, правилния сигнал.
Много благодаря за споделеното, хубави колажи, снимки, клипчета, фрагчета и разбира се безценните коментари Hug bouquet Hug

# 374
Привет,момичета... Hug

Много снимчици,много коментарии ooooh!...и...еха...трейче...и то...сЮпер...хванаха Санем по бели гащи...ха ха ха .... Joy Joy Joy...няма лъжа и измама...Джан вече е спокоен  bowuu...няма го напрежението и ревността... Naughty
Благодаря ви за всичко  споделено...на всички птички... Heart Eyes bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

И...малко новинки...май не са пускани ,но ако са сори... Praynig..уж чета наред... bowuu

Цитат
Телеканал Star TV очень долго думал, но в конце концов принял решение не менять продолжительность своих сериалов. Как и раньше они будут выходить в формате 2,5 часа. Напомним, что ранее предполагалось сократить длительность проектов до одного часа. В результате, первым "пострадавшим" станет сериал Ранняя пташка. С выходом в сентябре второго сезона сериала Маленькие преступления его перенесут на воскресенье. Сможет ли летний проект удержать рейтинги в этот день пока не ясно

Пу пу пу ...убавец... Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт