"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 15

• 52 660
  • 744
  •   1
Отговори
# 615

Тони Grinning благодаря.Аз го пуснах хей така просто , защото ми харесаха Embarassed

Питам се дали има кичури Джан или естествено има червеникаво-кестенява коса newsm78 newsm78

# 616
  • Стара Загора
Гледам че обсъждате визията на Джан
А как го виждате веднага след тази визия
Да бъде с тази

Нещо съм пропуснала коя е актуалната му половинка  в момента?
SebiMM Джан в едно интервю беше казал че дядо му бил с рижа коса и затова и той има такива нюанси в косата и брадата/ конкретно за брадата го питаха/

# 617
Цитат
Нещо съм пропуснала коя е актуалната му половинка  в момента?

DANGAB, Hug на 37 стр. в тази тема я обсъждахме, а иначе така изглежда.
Скрит текст:

# 618

Тони Grinning благодаря.Аз го пуснах хей така просто , защото ми харесаха Embarassed

Питам се дали има кичури Джан или естествено има червеникаво-кестенява коса newsm78 newsm78

Мисля и двете - естествено червено-кафяв е /личи си по брадата/, но кичурите в косата според мен са правени. Омекотяват и разнообразяват визията, което е целта според мен. Твърде са равномерно разположени, тънки и нагоре към корена.

# 619
  • София
Скрит текст:
Е може ли така хем да е хубав, хем да е див, хем да е умен, хем да чете толкова различни неща, че чак и в оригинали на различни езици. Гледаш, гледаш и си казваш, абе този човек почти перфектен бе. Алексче, благодаря за информацията, относно, какво чете нашето момче, тъй като и на мен ми е много интересен като човек, щом ей така нещо те заинтригува и си открила поствай, да разбираме и ние.
Скрит текст:
Ох преди малко гледах сцената с мишката във фирмата и още си ми е смешно тя каква е мъничка, а те цяла група народ тичат ту в едната ту в другата посока на стаята.
Да, изглежда перфектен отвсякъде, но според характерът му е по-особен т.е. има самочувствие, което не е лошо, но е май доста избухлив и не търпи някой да му навлиза в личното пространство. Поне с такова усещане съм останала от интервюта и снимки.

Е и на мен така ми се стори от едно от представените и тук интервюта, аз като цяло не обичам прекалено високото самочувствие, дано неговото не е чак такова. А по въпроса за снимането също си имам мнение, което явно не е като неговото, но какво да се прави, ако пренебрегнем тези неща си е ок.
Според мен самочувствието му идва от факта, че почти навсякъде успява (като адвокат, като актьор, в тренировките, сред жените и т.н.). Няма лошо. Хубаво е човек да знае цената си.

Някои неща за него ги бях чела, други научих сега, но от всичко научено става ясно, че дори Джан  не е съвършен, но пък Джан Дивит е близо до моето съвършено, което всъщност ме устройва. За избухливия нрав на Джан Яман оставяме да му мисли Елиф newsm53

Е, то героите от сериалите са почти винаги идеални, защото обикновено са събирателен образ на няколко типа мъже. Laughing

... и не търпи някой да му навлиза в личното пространство.

Доста характерно за скорпионите. Поне доколкото познавам себе си и други скорпиони около мен. И аз съм скорпион, миролюбива личност, според моите преценки, но ако някой пристъпи точно тази граница си го отнася здраво.
Ти ме "успокои" направо. Аз отглеждам един мъжки скорпион у нас. Досега съм нямала "среща" с хора от тази зодия, но да ти кажа, на моменти зор вижда, да ми е жив и здрав.  Laughing

Последна редакция: нд, 05 авг 2018, 11:36 от missence

# 620
# 621
Момичета не мога да сваря да ви изчета 😄. Да си кажа мнението за половинката на Джан сега. Амиии..... нещо не ми е на сърце, не ми харесват визуално като двойка. Ама кой ли ме пита 😋. А между другото по телевизора върви National Geographic и дават предаване за странстващия албатрос 😁😁 . Съвпадение??  Фраг ще има ли днес? Цял ден го чакам, изглежда напразно май.

# 622
Фраг йок! 

На другите сериали на Star tv по два пъти, нашият  го няма! Mr. Green

# 623
Като няма фрагман ще гледаме клипчета! Laughing

https://youtu.be/GgTo4rxHuhI

https://youtu.be/U0bGz8jNxzc

нов от днес....

https://youtu.be/Wew8sMN1W0Y

# 624
Аз не вярвам тази едра, бледолика, въпреки това симпатича жена Елиф, да му е половинка. Това, че са попаднали два пъти в кадър, нищо не значи. Или е клюка по- скоро.  Според мен изобщо не си подхождат визуално.. дано не е истина.

Той е като картинка, на него ще му подхожда някоя нежна мацка.

Последна редакция: сб, 04 авг 2018, 22:54 от grozdence74

# 625
  • София
Скрит текст:
... и не търпи някой да му навлиза в личното пространство.

Доста характерно за скорпионите. Поне доколкото познавам себе си и други скорпиони около мен. И аз съм скорпион, миролюбива личност, според моите преценки, но ако някой пристъпи точно тази граница си го отнася здраво.
Ти ме "успокои" направо. Аз отглеждам един мъжки скорпион у нас. Досега съм нямала "среща" с хора от тази зодия, но да ти кажа, на моменти зор вижда, да ми е жив и здрав.  Laughing

Аз лично съм безкрайно доволна от това, че съм се родила по това време на годината, обожавам си зодията със всичките й негативи и позитиви. Упорити сме много (близките го наричат инат, но за мен не е), целеустремени, знаем какво искаме... Преди години приятелка ми беше изпратила стихотворение за скорпионите, което за жалост съм забравила и изгубила, но помня една строфа от него "...сложиш ли му по-висока летва, ще отбележи и рекорден скок..."
И понеже си я обожавам зодията, си събирам разни неща публикувани из мрежата за нея. Пускам два линка скришно, ако на някой му е интересно, да си ги прочете. За мен нещата написани в тях са много верни.

# 626
# 627
Деси  Hug bouquet

Казах ли ви, че Джан бей ще бъде доста решителен в този епизод newsm44 newsm68

# 628
  • Стара Загора
https://www.startv.com.tr/dizi/erkenci-kus/fragmanlar/7-bolum-2-fragmani

Дали това не е дългоочаквания фрагман?

dessince  докато го пусна и ти си ме изпреварила. Няма да трия само се редактирам

Последна редакция: сб, 04 авг 2018, 23:46 от DANGAB

# 629

Общи условия

Активация на акаунт