"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 15

• 52 727
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте,

неуморни сте. Пишете ли пишете.

Благодаря за превода на фрага на български. Задава се поредната интересна серия.

Лек и приятен летен ден! sun

# 661
  • Варна
Здравейте момичета! HugHugHug

Нали знете, че като обсъждаме нещо и то не е с розови краски - присъстващите са изключение JoyJoyJoy Kissing Heart

Винаги има ситуации, където плюса може да е минус , а минуса => плюс;

Алексче, благодаря за инфото! Heart

Дъгичке, не съм мислила сега за друга анкета; Дали ще представлява интерес въпрос "Как ще реагира Санем като разбере ,че Джан е Албатроса"; Но какви опции да има за отговор не мога да измисля; Може момичетата да предложат; (1.Ще избяга; 2. Ще помисли ,че й се подиграва и ще се ядоса; .....)

Последна редакция: нд, 05 авг 2018, 15:50 от BVAR

# 662

Здравейте Hug Hug Hug на всички и най-вече на Дъга и Дива.
Умирам от срам Embarassed Embarassed Embarassed
Грешката не е нарочна , а неволна .

Къщата ми е пълна с гости , които чакам цяла година и аз като напиш Д..... и се разсейвам от нещо около мен.

Не съм искала да обидя никого. Heart Eyes

Може би ще трябва да дочакам края на август и тогава да се включа пак, ако не съм изтървала "козите" Laughing

Приятен ден bouquet

# 663
Добър ден !  Hug Hug Жега ,жегаааа....

Време беше Джан бей да поеме "юздите",сега е негов ред  ,стига Демет-ката го е водила за носа ...имам  годеник  ама....... Осман ли беше ,друг ли беше ,кой знае ,кой не знае .........де с юзюк ,де без юзюк .... Naughty smile3503

# 664
  • София
Аз се извинявам, че се връщам на темата, но който спи до обед, така закъснява за дискусиите... Аз също съм скорпион, както споменах и преди в темата, и познавам доста други скорпиони, но не съм срещала индивиди, като описаните от Алекс, само съм чувала, че ги има. Включително и себе си не смятам за такава... сигурно защото кариерата никога не ми е била от особен интерес. На мен лично скорпионското в мен винаги и само ми е помагало в живота. А за скорпионите покрай мен не мога да кажа нищо лошо - само добро съм видяла от тях и много са ми помагали, добри и верни приятели са.
На мен астрологията ми е хоби и много чета по въпроса, обичам и да наблюдавам хората около себе си и в зодиите има много истини, но никога не са на 100% верни за всеки един човек роден в този период. Влияние оказва и асцендента и средата и семейството и възпитанието и амбициите и какво ли не още.
Любима тема ми е и мога много да говоря за това, но спирам, за да не отегчавам никого... а и тук е тема за сериала, а не за зодии и астрология.
Хубав ден на всички! Simple Smile

# 665
Привет! Hug

Продължаваме с Джан...Санем... и зодиите м/у другото! Wink Laughing

Ето и от мен нещо любопитно за-''Трите зодии с най-труден характер'' -Овен,Везни и Скорпион! Laughing
Лили Hug,след като ти е хоби...погледни я! Wink
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/trite-zodii-s-naj-truden- … ter-video-2112761

Много ми хареса този колаж към 2-ри фрагман...Санем бяга и Джан я очаква.... Laughing

Приятен следобед! Hug

# 666

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

# 667
  • Бургас
Здравейте, страхотни дискусии сте спретнали!
Браво на вас! Фрагът е страхотен! Дано и епизодът да е такъв!
И се чудя - наистина, защо Санем бяга - от неудобство, че слушаше Емре и "проваляше" Джан ли............
или защото продължава да си мисли, че Джан не е свободен, има си Полен, а, с нея само си играе ли................. Дано получим отговор във вторник!

За намигването - още един мой любимец умее да говори много неща с намигване - Къванч в "Дръзки и красиви".

# 668
В добра  позиция е засега Птичката, да се надяваме, че феновете няма да я изоставят след преместването и в неделя! Thinking

# 669
  • София
Аз принципно съм резервирана към промяна на деня на излъчване на сериалите. Знае ли се причината за това местене?

# 670
Аз принципно съм резервирана към промяна на деня на излъчване на сериалите. Знае ли се причината за това местене?

missence Heart Eyes завръщането на екран на Малки престъпления.   

https://vk.com/video275233879_456240585

# 671
  • София
alex_94, ясно. Дано тогава неделя да е на късмет. Peace

# 672
Искам да попитам нещо има ли някъде качен епизода за да го гледам защото има само фрагмент със бг превод към епизод 6 и епизод 7 кратки откъси към двата епизода но не и целият епизод да е качен

# 673
Здравейте, страхотни дискусии сте спретнали!
Браво на вас! Фрагът е страхотен! Дано и епизодът да е такъв!
И се чудя - наистина, защо Санем бяга - от неудобство, че слушаше Емре и "проваляше" Джан ли............
или защото продължава да си мисли, че Джан не е свободен, има си Полен, а, с нея само си играе ли................. Дано получим отговор във вторник!

За намигването - още един мой любимец умее да говори много неща с намигване - Къванч в "Дръзки и красиви".
Не мога Киво ми е слабост, а в "Дръзки и красиви" беше звяр просто.
Тя Санем ще продължи да бяга още дълго време докато изясни чувствата си и докато се разкрият тайните около заговорите свързани с братята. Полен е най малкият проблем, Джан ако реши го премахва за винаги, а той е твърдо решен, че иска това момиче.
В добра  позиция е засега Птичката, да се надяваме, че феновете няма да я изоставят след преместването и в неделя! Thinking

оф не мога да ги разбера аз тия неща с рейтинга на сериалите, текущи седмични, месечни и т.н. хим има най-висока гледаемост........ пък????????

# 674
Искам да попитам нещо има ли някъде качен епизода за да го гледам защото има само фрагмент със бг превод към епизод 6 и епизод 7 кратки откъси към двата епизода но не и целият епизод да е качен

Аз до колкото знам има превод на бг. до 5-ти епизод включително.

Момичетата от превода публикуват линкове веднага  щом са готови с превода и го качат. 

bobolina_ninaHeart Eyesпред Птичката са само сериали, които са любими на турската публика. Tired

Много от актьорите в дизито са соло в живота...  Rolling Eyes

https://youtu.be/vg9nMnbi47w

Общи условия

Активация на акаунт