"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 15

• 52 800
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Преведеният епизод и в Ю Туб! Peace

Ранняя пташка 6 серия русские субтитры

https://youtu.be/ERRpvqNVpfY

от стилиста....

# 316
Нова снимка от снимачната площадка от Джан.

И едно видео вероятно с член на екипа.
Не знам какво обсъждат, може би високия рейтинг...

https://vk.com/feed?z=video298275412_456239182%2F77e953f5df03bba … -146912950_274769

# 317
Вай бе,сега ще мога да заспя спокойно,но кога ще дойде другия вторниииик PraynigСпокойна нощ момичета беше ми приятна компанията ви newsm46
При рускините имаше един коментар от сорта - Момичета "вторник" чак след една седмица ли е? Мисля, че точно описва настроението на всички гледащи, особено след озета. Аз почти се бях отказала да гледам за известно време, защото не искам да се натоварвам с тежки интриги и неблагополучия на любимците си и откъса от 7-ми епизод пак ме закотви следващата седмица на компа.
Четейки всички становища относно бъдещето на героите и имайки предвид сценариста споделям мнението, че чак на сватбата с Джан някоя от скумриите ще му каже за предателството на Санем. Ама да видим ...

# 318
  • Бургас
Момичета, броенето на Джей Джей аз го разбрах така:
1) Годеник-Осман;
2)Албатрос, с когото се е целувала и се е влюбила в него /от една целувка!!!/ и
3)някой друг, в когото е влюбена, но Той няма да и обърне внимание.

Но, Синем имаше предвид Джан, който си има Полен, която му звъни и той чака Синем да излезе, за да говори по телефона. Тя още не свързва /според мен/ Албатроса с Джан.
А, ако Джан реши, че е време, може ли да обуе лачените обувки и да й светне на Санем, а на вратата да се появи Полен?

Joy С нетърпение чакам ревнуващата Санем. Като знам в сериалите досега каква е ревнивата Деметка , шоуто ще е на макс!!!!!! Smile

/Няма ли мамите да пуснат нормалните емотикони?/ Искам човечето дето се търкаляше от смях!

# 319
Момичета, броенето на Джей Джей аз го разбрах така:
1) Годеник-Осман;
2)Албатрос, с когото се е целувала и се е влюбила в него /от една целувка!!!/ и
3)някой друг, в когото е влюбена, но Той няма да и обърне внимание.

Но, Синем имаше предвид Джан, който си има Полен, която му звъни и той чака Синем да излезе, за да говори по телефона. Тя още не свързва /според мен/ Албатроса с Джан.
А, ако Джан реши, че е време, може ли да обуе лачените обувки и да й светне на Санем, а на вратата да се появи Полен?

Joy С нетърпение чакам ревнуващата Санем. Като знам в сериалите досега каква е ревнивата Деметка , шоуто ще е на макс!!!!!! Smile

/Няма ли мамите да пуснат нормалните емотикони?/ Искам човечето дето се търкаляше от смях!

Според мен Джан ще литне до Лондон, за да прекрати отношенията с Полен, а Санем ще реши, че той зарязва фирмата и нея. /не се сещам в коя сцена Полен звъни, а Джан чака Санем да излезе?/

# 320
  • Бургас
Когато тя му донесе чай, след сцената от гората и първото им "спане" заедно!

# 321
  • София
Четейки всички становища относно бъдещето на героите и имайки предвид сценариста споделям мнението, че чак на сватбата с Джан някоя от скумриите ще му каже за предателството на Санем. Ама да видим ...

Прицъквайки днес набързо руския превод, запазвам слаба надеждица, че няма да протакат всичко пак чак до свадбата и да си играем пак на "ще кажа-няма да кажа". В края на серията когато спореха с Емре, тя нали казваше, че ще разкаже всичко на Джан, а Емре казва "Като разкажеш за мен, ще трябва да разкажеш и за твоето участие". А тя, изглеждайки доста решително, каза "Ще кажа. Всичко ще кажа на г-н Джан" и този момент той влезе и попита какво ще му разкаже...*

Та надеждицата ми е, че ще продължи да бъде все така решителна и да разкаже, ако не всичко, то поне основното и сериала да не навлиза в познатия коловоз на 20-30 серии на бягане криене и пазене на безумни обществени тайни, които знаят всички, освен главния герой. Дано не ме разочароват много. ThinkingThinkingThinking

(*) - цитатите не са дословни, а само по спомен.

# 322
Когато тя му донесе чай, след сцената от гората и първото им "спане" заедно!

Hug Hug Hug
Това е телефонът на Джан върху работната му маса, звъни Полен , а той  поглежда леко гузно  към Санем и чака тя да излезе. Cry

А Санем с тази фотографска памет го запамети веднага! Peace

Та, добър ден, момичета!  bouquet

Добра серия беше снощната и по рейтинга се вижда, че сериалът предизвиква интерес.  Laughing

Надявам се сценаристите да  се потрудят повече и да не повтарят едно към едно интригата на Мерич от ЛН и да не гледаме римейк на познат сериал.  До колкото зная при такъв случай могат да се променят важни характеристики на персонажите, могат да се взаимстват сцени и детайли , но цялостната конструкция трябва да бъде запазена!  Crossing Arms

Дано ни изненадат приятно!  Grinning

Така се работи за добра  спортна форма! Crazy Crazy

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 14:49 от alex_94

# 323
Всички ли тренират в един и същ клуб?! Ами то там тогава пращи от тестостерон, защото всичко живо що изглежда секси на екран тренира там.

newsm12 Но това не са ли снимки от фотосесията яза списанието?

# 324
Всички ли тренират в един и същ клуб?! Ами то там тогава пращи от тестостерон, защото всичко живо що изглежда секси на екран тренира там.

newsm12 Но това не са ли снимки от фотосесията яза списанието?

toni g Hug, там от  красавци не можеш да се разминеш! Laughing

Много звезди тренират в BUJIN, a снимките са пуснати от треньора на Джан , Джан Умют Дуйгу! Peace

Ето и нещо още по- интересно, от Men's Health !

https://vk.com/video152608807_456239902

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 15:07 от alex_94

# 325
Знам Алекс smile3521. Като започнем с наш Борко, макар в последно време да е позагубил от сексапила си Weary, но пък си имаме Джан newsm44.

# 326
Знам Алекс smile3521. Като започнем с наш Борко, макар в последно време да е позагубил от сексапила си Weary, но пък си имаме Джан newsm44.

toni g, Hug за голямо съжаление Борко е много далеч от добрата си форма! Crossing Arms

Тия неща не стават като си лежиш на плажа и висиш по капанчета! Mr. Green

Затова уважавам много Джан, който е изключително амбициозен и трудолюбив! smile3501

# 327
Затова, че няма да я обикне /от трейлъра/ едно, че е Полен , второ може би затова, че му е забила нож в гърба с предателството и сътрудничеството с брат му.

# 328
  • Варна
Здравейте веселушки-дружки! Heart Hug

Много ви се радвам на хубавата компания , която заформихме в темичката!

За последния въпрос от анкетата ( обаче не мога да не отбележа креативността на Ейдин Hands Clap, как й е дошло на акъла, още като писа коментара за това; Много се смях JoyJoyJoy  мигах на парцали като го прочетох ) .

Та на въпроса - в дълбок размисъл ме хвърли и за това чак сега отговарям Grinning
По принцип само тяло не ме впечатлява. Повече ме интересува умът. А истинския Джан не го познавам; Героите му са измислени . . .  От друга страна- за какво ми е гол на снимка - аз разбирам да е до мене JoyJoyJoy
Така , че май да си седи облечен;
Kissing Heart

# 329
Джан чува най-после това, което най-много го интересува! Naughty

Санем е необвързана и обича Албатроса, който я целуна! Party

Боби, Heart Eyes много те е затруднила анкетата! hahaha hahaha

Джан е много интелигентен мъж, не е за изпускане, даже да не те интересува толкова физиката му! Laughing

То повече от това какво да го събличат, само някоя глоба, поне пет цифрена да отнесат!

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 15:50 от alex_94

Общи условия

Активация на акаунт