"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 15

• 52 739
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Искам да попитам нещо нали във фирмата където работят има камери защо Джан по камерите и записите не види кой е взел снимките от кабинета му така ще разбере истината не е ли така

# 376
Искам да попитам нещо нали във фирмата където работят има камери защо Джан по камерите и записите не види кой е взел снимките от кабинета му така ще разбере истината не е ли така

Много се задълбочаваш ,Татянче... Hug ooooh! Joy Joy Joy...па, може и да нямат камери... newsm78

# 377

Много добре му се получават превъплащенията- Джихан Ерджан

Интересен фраг, сега щом Джан знае истината има да я прави на луда калинка без да се усеща Санем, но интересно какво пак е излъгала за да замаже положението след края на последния епизод.

# 378
На мен доста в повечко ми идват изцепките на Джиханчо  ooooh!...опс на Музо...и в Номера не ми харесваше... Naughty
А...за края на серията и аз се чудих какво ли пак е измислила умната главица на Санем...много бързо и идват разни идеи,ама след няколко намеквания на Джан ,така и не зацепи ,че той е Албатроса... Whistling

Славенче... Hug

# 379
Добро утрооо! Wink Hug wavey

Свет Hug Heart Eyes,за новинката! Wink

Приятен ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 380
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет момичета  Hug Hug Hug
Записвам се и аз в хубава тема  bouquet bouquet
Изгледах вече и 5-те преведени епизода на Птичката и ми хареса  Peace Свежо и забано лятно сериалче  Flutter. ГГ са слудири ама Джан нещо хич не ми е по вкуса с тия коси и бради  Whistling ама нейсе ще го преживея  Laughing. Не съм гледала снощи епизода, ама ще ходя на поправка  Wink
Голям смях беше с тоя пръстен в 5 ти епизод - дай ми го, вземи си го  Joy Joy Joy Joy а "псевдо годеника" Осман баш като в небраво лозе беше хайвана   hahaha hahaha

# 381
На мен всички скечове и образи са си на място- различни образи на любовта: Музо- илюзията; Санем и Джан- чудото на първия поглед или целувка; Емре и Айлин- интереса и отмъстителността; Джейджей и Айхан- сродните души, Лейля и Осман- детската любов и т.н. Никой не е като Корайчо от ЛПН,който ме забавляваше неимоверно, но има чар и в образа на Музо. Няма как историята да се сведе само до Джан и Санем. Хубава вечер!
Много интересен и верен поглед-обобщение върху историите от филма. Много ми хареса! Браво!!!

# 382
SmileSmileSmile
Добра вечер, ято.
Супер супер фрагче, Джан много ме кефи как тънко я подкача попринцип, аслан ми е той. Значи правилно съ разбрала, че тя брои трима, което обаче ме навежда на мисълта, че Джан може да се откаже да и признае токкова бързо че е албатрос, за да види тя как ще се разкъсва между него и него Grinning
Много мерси за страхотните снимки днес.

Четейки коментарите се сетих, че не съм отговорила на анкетата. Та харесвам много играта му и когато говори го предпочитам облечен, че се разсейвам иначе, ама като,цепи дърва.....BlushBlushBlush
Днес точно си разсъждавах по въпроса с разсъбличането и глобите. Чудя се как още не са почнали да замазват и дали не го правят за тяхната публика и голите тела замъгляват алкохола кръвта Ами знаят ли как се отразяват на жените тези мускулести голи, интересно ми е един средностатистически турчин как позволява на жена си да гледа тези мъже , вие как мислите.
Ето аз,днес съм тръгнала на,една работна среща запълвайки времето до там отварям,фейса и хоп пред мен Джан напомпан разголен, е иди на преговори после, нечовешко е.
SmileSmileSmile
Те ти преговори ... Таман хъс да дойде - ако насреща е някой хилав интелектуалец - изяждай го с парцалите - що не прилича на Джан ...
Гледах му на Джанчо Инстаграма - там има едни снимки от юношеството - просто прелест.
https://www.instagram.com/p/Bh6wABLDY_H/?taken-by=canyaman
https://www.instagram.com/p/BiUCUYRjM9p/?taken-by=canyaman

И най-много завиждам на майка му - че може да се докосва до тази красота без никакъв подтекст - само любов в най-чист вид, споделена при това.
https://www.instagram.com/p/BUU5mlfjVxz/?taken-by=canyaman

Не знам как да копна направо снимките, за това слагам линкове. Ако някой може да ми помогне с инфо  - ще съм благодарна

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 10:39 от dariVale

# 383
По повод на фрага - забавен, но за съжаление затвърждава мнението ми че ще гледаме старата история от Любов под наем. Единствената разлика, че Джан е по-активен в гонитбата от интелектуалеца-обущар.
Дано да не се окажа права.

# 384
Дубру тру,момичета! Hug

Злати  Heart Eyes...мерсаж за кафенцето...пийвам и се кефя на двамката убавци... bowuu Laughing

Коте  Heart Eyes...здравей,радвам се да те видя... Grinning Май повечето от нас НЕ харесват мъже с толкова растителност по лицето  Naughty,НО за сметка на някои наши други патрони ,на мен Джан така ми харесва... bowuu Joy Joy Joy

Temmuz ayında ekranların en çok konuşulan dizileri belli oldu!

През юли станаха очевидни най-обсъжданите последователности от екрани!

Скрит текст:
googleПрез юли станаха очевидни най-обсъжданите последователности от екрани!
Телевизионните екрани продължават да се конкурират помежду си в вълнуващи серии, докато състезанието за класиране продължава на луната.

Докато успешното представяне на летните серии привлече вниманието, се видя, че продукциите на сезона финализират през лятото.

Медийната прес-пионерска агенция, Ajans Press, издаде телевизионен доклад за юли. Според медийния преглед на Агенцията Press успешното представяне на летните серии и сериите между сезоните са все още забележителни, тъй като говорените съотношения са все още високи. Най-обсъжданата история за месец юли е Early Bird, която бе пусната в Star TV и имаше голям успех в рейтингите. През месец юли серията успя да говори за името с 211 новини.

Дирилиш Ертугрул, който е една от култовите продукции на ТРТ 1, е във втория ранг на списъка с 176 писмени пресконференции за него. Мелеклерин Аски, който се появи на шоу телевизия в четвъртък с успешен рейтинг, бе на трето място в списъка със 131 новини. Фокс ТВ сериала Любовта серия 4N1K Първата новина за списъка от 112 населени места в пети до четвърто място сред най-обсъжданите серия başardı. Е обект на 110 новини Thug Световната Няма начин монарх се състоя.

Ранна птица 211 новини
Възкресение Ertugrul 176 новини
Ангели любов 135 новини
4N1K Първа любов 112 новини
EDHO 112 новини
Новината за Кълбимин султан 102
Забранено Apple 92 новини
88 новини
Aegean's Hamsi 85 новини
Моето огромно семейство 80 новини

# 385
 Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 11:07 от Slawena

# 386
Изгледах шестте епизода наведнъж и сега чакам като куче пред кебапчийница.

Джан е невероятен, но и биографията му е впечатляваща.
А Демет е страхотна в комичните сцени Simple Smile
Демет е с български корени, а на Джан баба му македонка  Mr. Green
Как да не ги харесва човек!

Благодаря ви за темите! Simple Smile))

# 387
Добър ден и от мен, момичета. Ох изпуснала съм толкова много, но какво да се прави така е с почивките, сега ще гледам да наваксам с епизодите и коментарите ви. Приятен летен ден

# 388
  • София
Здравейте,

според вас Джан разбра ли, че третият мъж, който Санем описва, е той (този, който не може да я обича)?

# 389
Здравейте,

според вас Джан разбра ли, че третият мъж, който Санем описва, е той (този, който не може да я обича)?
Според мен Джан много добре разбра за кого говори Санем. След всичко, което тя му каза, почти признала любовта си в къщата му, когато му каза да не заминава, ревността от Полен, Джан не е хич глупав и си мисля , че напълно осъзна ситуацията с третия мъж. Мое мнение, разбира се Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт