"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 15

• 52 754
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • Over the rainbow
Има ли вече 6 епизод с БГ субтитри? 

# 391
  • София
Здравейте,

според вас Джан разбра ли, че третият мъж, който Санем описва, е той (този, който не може да я обича)?
Според мен Джан много добре разбра за кого говори Санем. След всичко, което тя му каза, почти признала любовта си в къщата му, когато му каза да не заминава, ревността от Полен, Джан не е хич глупав и си мисля , че напълно осъзна ситуацията с третия мъж. Мое мнение, разбира се Rolling Eyes
Дано си права! Искам да е сигурен, че става дума за него, за да стане по-смел по отношение на Санем. Wink

# 392
И аз мисля,че Джан разбра всичко...👍

# 393
# 394
  • София
Здравейте,

според вас Джан разбра ли, че третият мъж, който Санем описва, е той (този, който не може да я обича)?

И според мен всичко разбра Джан докато подслушваше.
Но може и само така да ми се струва, защото много ми се иска да е така... Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 13:39 от Lilly Di

# 395
Аз мисля, че промото го показа като един доста смел и решителен Джан, но ще видим какво ни  е забъркала Мерич във вторник. Нямам търпение .

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 13:46 от toni g

# 396
А понякога трейлърите са много подвеждащи, така че сега може да гледаме едно, а да се окаже съвсем различно.

# 397
  • София
Момичета, имам една молба към вас. Понеже вече съм на 26-ти епизод на Пълнолуние, с който си запълвах времето между вторниците, можете ли да ми препоръчате някое друго забавно сериалче. Не искам да изпадам в дълбоки драми, нещо леко и забавно. Ще ви бъда много благодарна! Simple SmileHug

Гледала съм Любов под наем, Любов на инат, Статус на връзката: Объркан, Ягодите ... На първо замисляне не се сещам за други от забавните, които да съм гледала ....

# 398
Здравейте момичета,
Hug

Момичета, имам една молба към вас. Понеже вече съм на 26-ти епизод на Пълнолуние, с който си запълвах времето между вторниците, можете ли да ми препоръчате някое друго забавно сериалче. Не искам да изпадам в дълбоки драми, нещо леко и забавно. Ще ви бъда много благодарна! Simple SmileHug

Гледала съм Любов под наем, Любов на инат, Статус на връзката: Объркан, Ягодите ... На първо замисляне не се сещам за други от забавните, които да съм гледала ....

Опитай Номер 309,
Демет е в главната роля, и ще познати лица Simple Smile
Есента се  забавлявах доста с него Simple Smile

# 399
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Джан е по-опитен, по-усетен в любовта и мисля, че всичко му е ясно. Помните ли в колата, когато той я питаше дали е гладна, а тя му обясняваше, че като е с него, стомахът й все я присвива от глад, а, той й каза, че това не е от глад, но нейсе....
Джан е умен мъж и досетлив, но Тя ?????????
Много ми харесва гоненката преди любовните признания/по принцип, във всички сериали/!
Дори, ако се повтарят епизоди и идеи от други двойки! Какво от това, тръпката на всички влюбени е една и съща.................. Искам дъъъълго да гледам Демет и Джан в тези им роли!

# 400
  • София
Здравейте момичета,
Hug

Опитай Номер 309,

Благодаря ти, Нани! Flowers HibiscusFlowers BlossomFlowers Bouquet
Честно казано, той отдавна ми е заложен в "To Do" листа, но някак все не посягах към него.
Може и да опитам, благодаря ти. Simple Smile

# 401
Здравейте момичета,
Hug

Опитай Номер 309,

Честно казано, той отдавна ми е заложен в "To Do" листа, но някак все не посягах към него.

Simple Smile Предложих го на приятелка, трудно го загледа, някак първа серия не я грабна, но сега е изцяло в магията Simple Smile на маратон
След изгледани Пълнолуние и ЛПН, Simple Smile
Когато си в магията на даден филм, малко трудно загледаш друг...
Но от вторник на вторник си е голям м зор, Simple Smile
А аз нямам търпение да разбера какво точно е разбрал Джан Simple Smile

# 402
Здравейте, момичета!
Джан е по-опитен, по-усетен в любовта и мисля, че всичко му е ясно. Помните ли в колата, когато той я питаше дали е гладна, а тя му обясняваше, че като е с него, стомахът й все я присвива от глад, а, той й каза, че това не е от глад, но нейсе....
Джан е умен мъж и досетлив, но Тя ?????????
Много ми харесва гоненката преди любовните признания/по принцип, във всички сериали/!
Дори, ако се повтарят епизоди и идеи от други двойки! Какво от това, тръпката на всички влюбени е една и съща.................. Искам дъъъълго да гледам Демет и Джан в тези им роли!

И аз,  и аз! Two Hearts
Много си отиват, и двамата едни такива спортни.
Четох, че тя е и танцьорка, а той какво ли не е спортувал в колежа, а чичо му е бил треньор на Бешикташ. Ето повече инфо на който му се чете:
http://beauty-around.com/en/turkish-actors/item/1643-can-yaman

И им се дразня като се опитват да докарат в женската роля някое особено глуповато и наивно момиче, то такива на тези години няма. Амааа айде да върви, получава й се на Демет и го избива на комични моменти.

# 403
  • София
Здравейте момичета,
Hug

Опитай Номер 309,
Есента се  забавлявах доста с него Simple Smile

Simple Smile Предложих го на приятелка, трудно го загледа, някак първа серия не я грабна, но сега е изцяло в магията Simple Smile на маратон
След изгледани Пълнолуние и ЛПН, Simple Smile
Когато си в магията на даден филм, малко трудно загледаш друг...
Но от вторник на вторник си е голям м зор, Simple Smile
А аз нямам търпение да разбера какво точно е разбрал Джан Simple Smile

Мисля, че имах някъде записан линк към него, ще си го потърся.
Притеснява ме само да не ми дойде в повече Демет, като я гледам в два сериала. Обикновено като гледам един и същ артист в два сериала паралелно и ми идва в повече и се пресищам някак си. Така стана с Толгахан Сайъшман (ако му изписвам правилно името) ... Гледах го в Сега и Завинаги и в Черна перла паралелно и в един момент така ми писна от него, че зарязах перлата на 9та серия и още не съм я продължила.
Макар че Джан в Пълнолуние, Джан в Птичката, Джан в Любов на инат, Джан на снимки, Джан в клипчета ... никак, ама никак не ми идва в повече ... InnocentInnocentSmiling Imp

# 404
Момичета, я изкажете мнението си относно това: уж никой не знае, че Емре и Айлин са заедно, а пък там някакъв си бижутер, знае за кой купува пръстена Емре, че и чак познава въпросната дама. Много странно ми стана. И чакам другия епизод,  да видя след толкова закани от страна на Емре, че ще разобличи виновника за оклеветяването на брат си, какво ще направи.

Общи условия

Активация на акаунт