"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 15

• 52 761
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
А понякога трейлърите са много подвеждащи, така че сега може да гледаме едно, а да се окаже съвсем различно.
Peace така е много интересни, много забавни и на края хоп бомба ooooh!
Здравейте,
според вас Джан разбра ли, че третият мъж, който Санем описва, е той (този, който не може да я обича)?
И според мен всичко разбра Джан докато подслушваше.
Но може и само така да ми се струва, защото много ми се иска да е така... Simple Smile
Разбра той всичко, разбра, но сега как ще се оправя с опърничавата Санем не е ясно. Той ли ще я гони, тя него ли.....

# 406
  • Варна
Здравейте! HeartHeartHeart

Когато си в магията на даден филм, малко трудно загледаш друг...
Но от вторник на вторник си е голям м зор, Simple Smile
А аз нямам търпение да разбера какво точно е разбрал Джан Simple Smile

Hands Plus1  JoyJoyJoy

Да! Така е.

Споделяла съм ,че много ми става празно като свърша дадена книга или филм; Даже едно тъпо; И видях в друга тема ,че има и други такива, та се успокоих, че не всичко не ми е наред ; ) Joy

И според мен всичко разбра Джан.

# 407
  • София
Здравейте! HeartHeartHeart

Когато си в магията на даден филм, малко трудно загледаш друг...
Но от вторник на вторник си е голям м зор, Simple Smile
А аз нямам търпение да разбера какво точно е разбрал Джан Simple Smile

Hands Plus1  JoyJoyJoy

Да! Така е.

Споделяла съм ,че много ми става празно като свърша дадена книга или филм; Даже едно тъпо; И видях в друга тема ,че има и други такива, та се успокоих, че не всичко не ми е наред ; ) Joy

И според мен всичко разбра Джан.

На мен пък никак не ми е трудно. И за книги и за филми. Обикновено чета по 3-4 книги едновременно ... една на телефона, една на компа в офиса, една на домашния комп и една на хартия, за моментите на релакс ... и гледам по няколко сериала паралелно и прескачам от един на друг според настроението...
Но аз по принцип съм си малко сбъркана ... ако не правя поне по три неща едновременно, се чувствам така сякаш седя и бездействам...

# 408
  • Бургас
Сега, обаче, задачата му на Джан става непосилна Wink трябва да докаже на Синем, че Джан бей и Албатросът са един и същи човек. Освен това, той крие, че знае за това. Има накъде да се разтяга историята Grinning - струва ми се, че и Санем ТРЯБВА да му е сърдита определено време за това или за нещо друго!!!! И... хоп сме изкарали до м.май 2019г. и.......... влизаме в трети сезон............................. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 409
  • София
Сега, обаче, задачата му на Джан става непосилна Wink трябва да докаже на Синем, че Джан бей и Албатросът са един и същи човек. Освен това, той крие, че знае за това. Има накъде да се разтяга историята Grinning - струва ми се, че и Санем ТРЯБВА да му е сърдита определено време за това или за нещо друго!!!! И... хоп сме изкарали до м.май 2019г. и.......... влизаме в трети сезон............................. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ми той си каза човека в прав текст, че той е албатроса, ама Санемка заспа и пропусна...

# 410
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:

Ми той си каза човека в прав текст, че той е албатроса, ама Санемка заспа и пропусна...

Да, тогава събра смелост и й призна, ама сега не вярвам скоро да го стори. Ще го крие и ще се забавлява как Санемче още дири мистериозния Албатрос JoyJoyJoy
Мерката нищо че върви по утъпкани вече пътеки, като нищо ще вкара някоя нова интрига.

# 411
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Има ли вече 6 епизод с БГ субтитри? 

Вс още не. За сега има само с руски субки

# 412
  • София
Скрит текст:

Да, тогава събра смелост и й призна, ама сега не вярвам скоро да го стори. Ще го крие и ще се забавлява как Санемче още дири мистериозния Албатрос JoyJoyJoy

Тя в последните 2 серии хич и не го търси май вече. Заета е да издирва Джан бей и не й остава време и ресурси да издирва и албатроса ... LaughingLaughingLaughing

# 413
Привет момичета! Hug Hug  

Коте, Heart Eyes много се радвам , че и ти си тук! Party

Да заспиш в прегръдките на такъв мъж , в който явно си влюбена... ooooh! ooooh! ooooh!

В турските дизита това е много използван похват, като изпият  момичета една чаша вино заспиват, не зависимо къде и с кого са и като последействие нищо не помнят!!! Rolling Eyes  

Джан е много наясно със ситуацията, особено  след като разбра и за фалшивия годеник! Laughing

Ще  чака Синем да се изясни със себе си, но мисля че ще и даде съвсем явни подсказки за чувствата си. а това ще я стресира много и тя ще побегне! Shocked

Heart Eyes Heart Eyes

# 414
Това,което аз разбрах от началото на сериала е ,че Айлин и Емре са имали връзка....може и да са били годеници....НО нещо се е случило...какво...не сме разбрали още...и защо са я изгонили от холдинга...така ,че е нормално и бижутера да я познава...може да са ходили заедно при него....😄

# 415
Това,което аз разбрах от началото на сериала е ,че Айлин и Емре са имали връзка....може и да са били годеници....НО нещо се е случило...какво...не сме разбрали още...и защо са я изгонили от холдинга...така ,че е нормално и бижутера да я познава...може да са ходили заедно при него....😄

Просто е откраднала техни клиенти и е създала собствена фирма. Сигурна съм, че всичко това е станало пак с помощта на Емре.

Но има и още накакъв конфликт , за който за сега не се споменава. Аз мисля, че тя има чувства към Джан и като не е я огряло там , за да си отмъсти  използва Емре , а  Джан и баща му са наясно с това! Thinking

Загрижеността на Джан докарва сърдечни кризи на Санем! ooooh!

https://vk.com/video491833544_456239017

# 416
Честно казано не ми се вярва Айлин да е била влюбена в Джан...дори и да е минало време не видях да го гледа лИбовно....😍....но не се знае...в ижте на Дерен  как и личи....а и нали Джан не
 се е задържал много във фирмата...

# 417
Честно казано не ми се вярва Айлин да е била влюбена в Джан...дори и да е минало време не видях да го гледа лИбовно....😍....но не се знае...в ижте на Дерен  как и личи....а и нали Джан не

Айлин гледа Джан злобно и отмъстително, а той нея по много особен начин, струва ми се с доста презрение.

А, може би това е една от причините Джан да напусне фирмата? newsm78

# 418
  • София

И на мен някак не ми прилича да има или да е имало нещо любовно между Айлин и Джан. По-скоро някакъв елемент на завист или нещо подобно. Макар че нейната омраза е насочена към баща им и фирмата като цяло, а не конкретно към Джан.
А за този последния случай, малко не схванах идеята - заканваше се на Емре, че щял да види той какво означава да я мами, а сътвори мръсно на Джан и му разби авторитета и кариерата. Поне да беше оставила някакви насоки към Емре, че да го натопи него, а то така ...

# 419
Защо навсякъде са свалили 6 епизод? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт